Stuck

Kommit en liten liten bit på vägen på min insändare då jag ska vara emot partnerskap och adoption. Fast inget hänger ihop just nu. Suttit i flera timmar och funderat över och letat bra motargument. Har fastnat på olika forum och dess trådar och förundrats över hur många dåliga argument det finns emot lagen och folks idiotiska åsikter som verkar härstamma från medeltiden. Har sett en hel del underhållande bibelcitat och andra svar på tal också haha.


Från fråga pastorn:
Finns det hjälp för den som tror sig vara homosexuell?

"Alkoholister kan sluta dricka, trots den många gånger svåra begärelsen de drivs av. Bojorna brister - det vill säga man blir löst - ibland efter en lång kamp mot alkoholbegäret, och helandet fortsätter. Jesus kan också befria från begäret omedelbart, exempelvis vid förbön."

"En människa är inte skapad till att ha sex med samma kön och hur skall man förstå dem som har sex med både män och kvinnor? Ingen kan säga att man skapas till något sådant. Det är snarare en vidareutveckling av orena begär och osunt experimenterande. Däremot är det sunt att avsky all slags orenhet. Djävulen frestar människor på alla tänkbara sätt. Se det som något som går att övervinna. Sök Guds hjälp. När du ber om förlåtelse så förlåter Herren dig självklart. Men det betyder också att du tar avstånd från de tidigare gärningarna. Lycka till."

Gillar att han har slängt dit ett "lycka till" också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0