Intensive care

Känner mej på topp inför imorrn just nu :) Fast jag har så mycket att göra innan. Jag måste måla naglarna, peela ansiktet, välja ut exakta kläder, välja accessoarer och fixa dricka... lite stressande, men jag tycker iaf det ska bli kul och jag hoppas det blir kul :) Köpte skor förut som jag ska ha imorrn. Känner att jag kommer ha ont i fötterna på fredag.

Var ute och gick jätte långt förut (kändes det som) med Ann-Sofie på världens drygaste grusväg! Vägen va sne och man gled omkring på grusen, oerhört jobbigt. Känner att jag kanske kan ha träningsvärk när jag vaknar imorrn, hehe.
Har nyss samlat ihop en massa cdskivor som ska med till skolan imorrn. Bland annat håkan hellström, bruce springstten, robbie williams, dobermann, red hot cili peppers och lite bland skivor. Ska bli kul att lyssna igenom dom :P

Nu vill jag äta.

Working

Har tvingat mej själv att kolla efter jobb och utbildningar på olika sidor. Jag måste ju veta nånting liksom. Och jag har ingen aning om vad jag vill eller ska göra med mitt liv efter min långa skoltid. Vill jag fortsätta gå i skola (helst inte) eller ska jag börja leta jobb? Men ändå om jag bestämmer mej för nått så vet jag inte vad jag vill studera eller jobba med... Jag vet inte ens vad jag är bra på! Så jag har gjorde ett test på arbetsförmedlingen där dom sen ger mej förslag på vad jag kan jobba med :)
Jag ska tydligen helst arbeta inom teater/film/musik, laga mat/arbeta med livsmedel, Bild&form eller djur/växter/lantbruk. Det mesta låter bra iaf...

Fann ett par yrken som skulle kunna va kul:

Ljudtekniker

Trädgårdsarbetare
Florist
Parkarbetare

Dekoratör

Djurvårdare vid djurpark


Vanilla

Jag har tråkigt nu... Har tatt ner all min tvätt, ätit inte så god mat och kollat på tv. Nu finns det inget mer kul att göra.
Har bestämt mej för att köpa skor imorrn som jag ska ha på valborg till min gröna klänning :) (Fast det är dyrt!) Har inte riktigt besämt mej för vad jag ska dricka heller kom jag på... men de löser sej, hehe.

Nu ska jag nog göra te, sleva upp massa glass som jag ska dränka i chokladsås (mums) och lägga mej och läsa :) Känns lite upplyftande.
Sen ikväll blir det house och kanske ugly betty?

Kwack!

Jag är hungrig. Min mage värker fast inte på ett bra sätt.
Just nu lagar min pappa mat :) Köttbullar & potatis. Jag älskar min pappas mat! Mumsigt...
Tycker det gick bra med radion idag faktiskt även om vi inte riktigt visste vad vi skulle prata om. De kommer nog bara bli bättre med tiden. Fast de tråkigaste är att vi aldrig får några mail :( haha. Och vi är snart klara med projektarbetet, plus att jag får sommarjobb (klippa gräs igen) :D härligt...
Nej nu ska jag ÄTA.

hihi, fann en bild :D
(Ibland saknar jag mitt röda hår)


schwooop

Har kommit hem nu från Zara nu. Mitt hår är lite mörkare men jag är NÖJD :D Zara var duktig som inte hade färgat så många gånger förut :) Nu ska jag bara vänta på att mitt hår ska torka ordentligt. Skönt att slippa se mina ljusa toppar!

Känner för att dricka te, läsa och sen bara somna. Jag vill inte borsta tänderna, men jag måste. Hur drygt de än är så måste jag :P Det kan nog ha att göra med att mamma läste sagan om tandtrollen Karius & Baktus för mej och Ann-Sofie när vi var små när man fick se bilder att dom högg sönder tänderna om man inte borstade dom, haha.
Nej jag ska nog göra te, läsa, borsta tänderna och somna.

Ruffsig

Boring.
Varför är det sånt skitväder idag? Skulle det inte va varmt och soligt? :/
Hela dagen har jag läst och väntat på att nått kul ska hända, men inget händer.
Ska som tur är va med Zara sen :) Färga hår och göra projektarbete troligtvis.
Nu snus och tv.
Tack för att det är en bra tvdag idag så att tiden bara flyger iväg obemärkt.

Crap

Det är fredag och jag var tvungen att mocka hästskit. Fy fan va tråkigt, men det är iaf klart nu.
Har hela långa kvällen framför mej nu. Och jag måste va själv en del av den. Känns ganska värdelöst. Jag vill också göra nått kul, typ grilla eller dricka eller nått. Får väl se på nån av mina filmer kanske. Står inte ut med mej själv.
Nu ska jag försöka äta mat.

Du är så fin när du är solbränd och har fräknar. Fast jag får väl inte tänka så.


I feel sick

Vaknade 07:10, skulle egentligen gå upp vid 9 :/ Kunde inte somna om... Tvingade mej själv att läsa ett tag sen gick jag upp och sminkade mej på riktigt för en gångs skull, hade ändå inget att göra. Åt frukost. För mycket, är äckligt mätt. Tycker jag borde klara av att äta både smörgås, yoghurt och te... Men tydligen inte.

Det va konstigt att prata med dej igår fast ändå inte. Men de kändes som de va fel, och varje gång nått känns fel börjar jag må illa och huvet snurrar och kan inte äta på flera timmar. Jag trodde de skulle kännas bra att prata med dej, de gjorde de i början men sen kändes det bara konstigt. Eftersom de kändes som att vi aldrig mer kommer träffa varandra.
Jag orkar inte tänka längre.

RW

Längtar tills Robbie Willimas nya album kommer :) Den måste va bra! Hoppas han drar ut på turne sen, vill verkligen gå på en till av hans konserter :D Det va så jävla bra på ullevi.
På hans blogg stod de bara en massa positiva saker :D Nu har jag såå stora förhoppningar...


Stuffed

Har diskat och lyssnat på mammas nya kille :) haha. Nu har det blivit kvällspasset men det är inte lika kul. Tror mammas nya kille är mitt favorit radioprogram just nu.

Köpte två böcker och en film (fantomen på operan) på secondhand förut för 50 kr :D Jag har redan många böcker som jag måste läsa men det är bra att ha fler så man har nått att göra. Bra tidsfördriv liksom. Har egentligen fantomen på operan redan men den är till min egna filmsamling som jag ska ha :P

Nu ska jag nog ta en snus, läsa lite Marian Keyes och måla naglarna.
(Borde verkligen skaffa bättre profilbild :P)

Dress me up



Studenten & Valborg

Ville visa dom fast mobilbilder suger...

Onsdag

Yay vi har typ 5 personer till våran undersökning till projektarbetet på fredag bland annat min pappa och syster :P Det tar sig...
Jag har inget att göra för Zara håller på och ringer til folk just nu. Får väl göra det jag med snart. Dricka kaffe och läsa bloggar är ganska trevligt det också.

Sovmorgon idag så jag gick till skolan, det gick hål på min strumpbyxor i hälen :/ (Kunde vart utan sovmorgon så jag slapp mina mardrömmar)

BJ


Shiny button

Radio idag.
När jag kom hem sa Anne att det var vårat bästa program hittils! :O Det tyckte nog inte jag... För hon sa att vi lät mer avslappnade eller nått liknande. Jag som till och med va lite nervös idag. Jag är avundsjuk på Jenny och Karin som får va på p4 med Sven och Lelle som är så roliga :P haha. Skulle hellre va där.

Håller på att föra över Veronica Mars avsnitt på usb till Ann-Sofie (som har ögon inflammation :/). Hoppas, hoppas det blir film av det senare :D Haha, ska se på inför eurovision sen, det är kul å se vad för dåliga bidrag som finns med :P Men nu tror jag att jag ska öva på min gitarr lite, så jag blir lite "bra" iaf, hehe :)

Imorrn blir det vårens första riktiga kaffelatte med Zara :D

B-day

Idag har vart en ganska bra dag :) Farmor och farfar kom hem till oss och åt tårta och gav presenter. Farmor hade gjort sin vanliga gräddtårta (äppelmos :P) med jordgubbar på, och mamma hade vart vaken under natten och gjort en jätte fin tårta till mej med grädde, bananer, chokladströssel och marsipan :D den va go! Vi drack kaffe och åt tårta och bullar. Jag fick mina presenter bland annat en söt gitarr :D Sen helt plötsligt börjar dom prata sång och farfar börjar sjunga, det har jag aldrig vart med om förut! :) Haha. Sen börjar alla vi sjunga en massa andra låtar, så de vart lite drag :P De va mysigt.
När farmor och farfar åkt åt vi bakad potatis och såg på skräckfilm, fast den va typ inge läskig. Den va ganska dålig.
Vi åkte hem nångång vid 8 och tog en promenad.
Just nu äter jag "kvällsmat" :P
Jag har ingen lust att gå upp och åka till skolan imorrn :/ Men de håller mej iaf sysselsatt. Ja.


bubbelbubbel

Har öppnat mitt första paket idag, från pappa och Anne. Eftersom dom inte är hemma på min födelsedag. Jag får alltid nått elektriskt, så jag fick ett fotbad som man får massage av^^ Så nu badar jag fotbad och kollar på simpsons, haha. Det vibrerar och bubblar under fötterna fast de är ganska gött ändå :) Hade i lite kiwibadsalt också.
Ska nog hem ikväll. Jag undrar vad jag får av farmor och farfar :P

Jag har faktiskt rensat lite i min garderob idag och ska ge bort lite kläder och slänga massa som det är målarfärg på. Åsså har jag vart in till torsby med Ann-Sofie och köpt tröstgodis, tröstsnus och nagellack, känns som det kan behövas idag. Ann-Sofie köpte ett par snygga röda pilotbillor, hon passade i dom :)
Nu ska jag nog se på tv och äta mitt godis fastän jag är proppmätt.

shoes

Har letat i två timmar efter skor som jag kanske kan ha på balen men det finns ju inga någonstans... Eller jo det gör det väl men alla är vita och spetsiga :/ ew. Jag vill ha svarta (tror jag) och inte spetsiga. Usch va jobbigt! Det måste va mycke enklare att va kille och bara köpa en kostym, slips och ett par svarta skor liksom.
Provar förresten just nu mina nya skor, dom är lagom höga fast den ena skaver lite. Men jag överlever.
Det är snart valborg också, fan va jobbigt. Det känns som du redan glömt bort mej. Fast jag ska ha kul ändå hoppas jag! Tror faktiskt att jag redan har bestämt kläder, eller klänning är det :P



A new day

Nu har jag ätit wok, fast jag var inte ens hungrig. Man håller sig nog länge på en big mac...
Har vart med Zara och hennes mamma till Karlstad idag och kollat balklänningar. Zara köpte en fin blå klänning och skor :) och jag köpte en bikini och solbrillor. Jag skulle också vilja tatt med mej min klänning hem idag :P Jag måste köpa skor också och en sån fin liten väska. Men jag vet inte hur nått ska se ut så jag behöver hjälp med det, för jag vill ha lite färg på nått så jag inte bara är svart. Eller är det bra med bara svart och lite silver? Känns så färglöst.
Hur som helst, det har vart en trevlig dag! :)

make it work

Idag har jag: SETT PÅ TV.
Fy fan va tråkigt...
Jag har sett på 3 avsnitt av en engelsk deckare, tyra banks show, ugly betty, vänner, gilmore girls, sex and the city och just nu matlagningsprogram. Sen kanska jag ska övningsköra lite med pappa och göra äpple&kanel muffins. Jag känner mej sorglig. Irriterande.

Det känns konstigt att inte prata med dej. Har inte gjort det sen i lördags. 4 dagar. Jag skulle vilja ringa dej men jag törs inte. Är rädd att om jag pratar med dej kanske det blir värre, fast de kanske kunde kännas bättre också. Jag vet inte. Det kanske skulle bli värre för dej med. Men jag hoppas jag får prata med dej på söndag iaf.

Blue little window

Idag känns likadant.
Fast jag har vart in till torsby med Anne och kollat på massa saker. Köpte en grön fin klänning på stil (som passar till mina nya skor) och ett par röda gummistövlar på lantmännen. Sen har vi lagt stenplattor och bränt gräs, det fick mej att tänka på lite annat iaf fast ändå inte. Har nyss ätit mej proppmätt och blivit illamående och nu vet inte vad jag ska göra... Det finns iaf mycket att se på på tvn ikväll. Det kanske kan hjälpa.
Just nu : Sex and the city.
Jag saknar dej


Dricka te och bla bla

Jag önskar jag visste vad jag skulle göra just nu... Se på tv är tråkigt, sitta vid datorn är tråkigt, allt är tråkigt. Det känns ganska meningslöst. Varför måste människor känna psykisk smärta, räcker det inte med fysisk. Jag tror det här är det värsta jag vart med om någonsin och jag kan inte göra annat än att skriva och tänka på dej.

Förresten tack för att jag fick prata med dej igår Zara. Du fick mej att tänka på annat ett tag och må lite bättre :) Jag skulle också vilja leta påskägg med gåtor :P

Kanske positivt

Har nyss kommit hem från Charlottenberg. Köpte några saker men det va ändå inge kul... fast jag slapp iaf sitta hemma och tänka. Köpte trosor, skor och ett par shorts.
Men jag har faktiskt tänkt på lite positiva saker: Du är en av mina bästa vänner för vi kan prata om allt, jag känner dej innifrån och ut och tvärtom, även om vi inte är tillsammans ska vi ha skitkul på Bruce Springsteen och jag kommer gå på balen med den finaste och bästa killen :)

tankar

Jag ville inte vakna idag. Det värsta är att vakna och komma ihåg vad som hänt. Skulle hellre ligga i koma. Mitt hjärta slår konstant i 120 och det verkar inte vilja lugna ner sig. Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och stanna där. Men jag vet att om jag känt likadant skulle jag gjort som du gjorde. Det är bara det att det gör så ont, den här känslan tynger ner mej. Den slår bort alla andra känslor. Min kropp orkar inget och min hjärna orkar inget. Och jag kan inte göra annat än att tänka på dej. Allt som vi har gjort och gått igenom, och allt vi skulle göra. Jag vet att du sa att det inte var mitt fel men ändå kan jag inte hjälpa att jag tänker tillbaka och letar efter fel som jag har gjort. Jag kan faktiskt inte tänka mej mitt liv utan dej. Just nu är det omöjligt. Jag vet att du också mår dåligt.

Du är inte min längre

Det känns så fel för jag kommer alltid älska dej.
Men jag hoppas på det du sa.
Det får inte va på riktigt.

Hipp hurra

Idag är en skitdag. Man vaknar och känner sig deppig, tittar ut och ser vädret (grått tråkigt och regnigt), sätter på radion som kan liva upp men hör bara dåliga låtar och det gör att man man tappar matlusten och inte vill äta frukost. Jag känner inte för att göra nått. Fast jag borde rycka upp mej...
Nu ska jag bli på bra humör!

Just the way we like it!



Just nu gillar jag Mando Diao.

Take my hand and close your pretty eyes

I'm home! Nice å gå hem. Solsken, bra musik, bra humör och inte så mycke sten i skorna :D
Fast jag saknar Johan :/ Känns som jag inte sett han på skit länge, även om jag va med han i fredags... men det är ju ganska länge sen.
Ska nog se på gilmore girls nu och sen försöka skriva om komikerna som jag ska prata om imorrn på våran kuliga/skoj/roliga/humor dag, haha.
Känner för oboy nu! :)


Spring

Spelat tv-spel, kollat på tv, vart på promenad, tvättat bilar har jag gjort under dagen idag. Har vart riktigt tråkigt.
Kollar på gossip girl.
Har ingen aning om vad jag ska prata om imorrn, har inte funnit nått intressant om nån än... Bara att robbie williams håller på att göra en ny skiva :) Har väntat skit länge på att han ska sluta leta efter ufon och göra musik ist!

Imorrn ska jag köpa nagellack, sminkborttagnings lappar, veet och kanske nått mer? :D


Milkyway

Väntar på att Johan ska komma... Har inget att göra, så jag ska försöka leta efter nån komiker eller nått annat kul som jag kan prata om i radioprogrammet på måndag.
Va ute och gick förut med Ann-Sofie i 45 minuter :) så då kände jag mej duktig eftersom då har jag vart ute å gått 2 gånger idag, för jag gick till skolan också.
Det finns typ inget kul att se på tv idag och det är fredag! Kanske kan hyra nån film från telia, fast det är alltid så svårt att bestämma sig för en film för ingen vill se på samma sak. Pappa vill se på western, Anne vill se på svenska tråkiga deckare, Johan vill se på action och jag vill se på komedi eller skräck :P Så då sitter man å letar film i en halvtimme utan att man finner nån och det slutar med att man ändå ser på nått skit tråkigt på tvn.

Nu ska jag leta efter nått att äta tror jag... börjar bli hungrig.
Sögen på glass.

Jag vill ha fint hår!


Daiquiri

Höll på att missa bussen idag igen... Jag skulle va duktig och gå ut tidigt innan mina grannar men så när jag låser dörren hör jag att bussen kommer och barnen går på, så jag får springa till bussen >< Jag måste skärpa mej.
Skulle övningsköra igår också men precis när vi åkt så ringde min morbror till pappa och han pratar alltid jätte mycke och jätte länge om att han har varit på fest eller att han har druckit öl på altanen, så jag fick försöka öva på allt själv. Men efter kanske 40 minuter så hade dom lagt på så jag kunde öva på att backa lite :P Det gick ganska bra iaf.

Idag är det våran klimatdag.

Bounce

Jag missade bussen idag... Jag missar bussen ganska ofta tror jag :/ Men det är mitt eget fel eftersom jag inte vill gå ut och ställa mej i för väg och stå där och vänta så länge, så jag går alltid ut i sista minuten.
Jag och pappa var faktiskt ute och övningskörde igår i en timme :) Jag känner mej nöjd med mej själv, haha. Jag var ganska duktig iaf (tycker jag). Jag lärde mej mycket :D Lyssnade faktiskt på vårat radioprogram när vi körde runt... hehe.

RSS 2.0