Slut på julen

Julen ha väl vart gått bra antar jag. Först äta mat och öppna julklappar hos mamma. Sen åka mitt i vintermörkret ner till pappa och öppna lite mer klappar och äta efterrätt. Åkte iväg och pistade lite med Johan, det var faktist ganska mysigt. Hade ingen sovplats hemma för min säng var upptagen av Annes pappa så jag fick sova hos Johan :)
Aningen konstig julafton.

Idag har jag gått omkring i myskläder hela dagen och gjort absolut ingenting. Att börja på colorama imorn ser jag inte fram emot just nu... Jag vill vara mer ledig. Ledig ända till nyår, haha. Snart vill jag ha körkort (och ett jobb)!


Kakor till mig

Vi har ätit julbord och jag är fortfarande mätt.
Jag provsmakade min första sillbit någonsin idag (med vitlökssmak)! Nästan lite stolt över att jag vågade. Det va inte gott och inte äckligt... Antagligen nått mitt emellan.
Dagen har ändå gått snabbt även om jag tillbringat mer än halva framför tvn. Kommer nog stanna här i soffan ett tag till. Har ingen lust att gå till min säng och sova för det drar kallt från mitt fönster så jag måste sova med en filt under täcket. Burr. Förhoppningsvis får man kanske någon att dela sängen med.

Kanske åker till Charlottenberg imorn ett tag. Haj!

   

Isis

Det känns inte som fredag idag. Jag är så glad att jag slapp gå in till Torsby! Det var ju nästan -20 ute när jag gick upp. Usch. Dagen har varit skitseg. Har stått vid elementet större delen av dagen och frusit och druckit massa kaffe så jag mår illa... Är väldigt trött även om jag inte åstadkommit så mycket under dagen. Vill helst sova hela helgen men måste på julbord imorn. Inte speciellt sugen på det alls.

Blir väl att ligga i soffan och halvsova hela kvällen.

Inte alls så skönt

Skulle byta klisterlappar idag som det stod pris på. Drog bort den gamla lappen, visste inte vart jag skulle göra av den så jag satte den mellan läpparna. Satte dit den nya lappen med nytt pris på. Gick och skulle slänga den gamla, så utan att tänka drog jag bara bort den! Aj. Inte bra. Den drog bort lite skinn på min läpp! Inte så härligt... Ibland är jag nog smått dum, haha.


Vi hade glitter i håret i söndags :P


Duktiga är vi!

Va snyggt det blev :D
Väldigt nöjd, trodde vi skulle ha sönder hela pepparkakshuset när vi skulle klistra ihop det. Men det gick finfint!






För mycket deg

Pepparkaksbak hos farmor och farfar idag med Ann-Sofie. Är väldigt trött på pepparkaksdeg just nu, hehe.
Ska snart göra pepparkakshus med Zara :D Har aldrig gjort ett från början förut. Spännande!


Mitt i kaklet

Efter uppackning och avcheckning av varor imorn så drar vi iväg till karlstad.
Massor av klappar. Eller ja, kanske två? (Mest till mej)
Tur att man kan underhålla sej själv ibland, hahahah.
GONATT

 
hihihi haha

(förresten, jag har vart duktig idag och gjort chocolate chip cookies :D)


Skippy

Konstig dag idag. Det är så jobbigt hur humöret kan ändras så snabbt. Från mitt helt vanliga humör till trött, orkar inte prata eller lyssna och allmänt irriterad. Orkar inte va i samma rum som nån. Varför? Vet ej.
En annan sak som är underlig är varför ja alltid får en massa skrattanfall där runt tretiden, måndag till fredag. Jämt blir det så... Skrattar åt allt och då börjar dom andra också skratta. Fast varför klaga man har ju kul iaf, hehe. Kanske blir det så av all överkunsumtion av kaffe... Hm.

Nej nu måste jag diska eftersom vi har diskdagar i det här huset!

Kan de inte va januari redan så ja slipper julen?


Aktiv idag, nej

Mysigt att somna bredvid nån inatt. Mysigt att vakna upp bredvid nån idag.

Va inne på den nya chokladaffären idag och kollade lite. Det va ganska litet men ändå liksom trvligt på nått sätt och dom två som jobbade där va jätte snälla. Jag skulle se om jag kunde finna nån choklad som jag kunde ge till farmor och farfar i julklapp (för alla äldre människor vill aldrig ha några presenter så då kan man lika gärna ge dom nått ätbart). Fann två choklad saker som jag köpte. En chokladkaka av vitchoklad med smultron i som såg skitgod ut och en ask med små chokladbitar med olika smaker. Kostade 195 kr! Dyrt... Men jag får inte vara så snål när det är jul :P Nu har jag två juklappar kvar tror jag?

Snart känns det som att jag måste fixa jobb... Kan inte va på praktik för länge även om jag gillar det. Får dra och lämna in cvn nån dag.

Min säng och min bok väntar på mej nu.

You know me

Dricker kaffe och kollar lite på skidskytte.
Är helt ensam hemma eftersom dom andra är i Sysslebäck. Har sovit ut idag iaf... Gick upp tjugo i tolv, härligt! Idag ska jag nog inte göra nånting, bara slappa. Fast jag tror jag ska gå ut ett tag sen och springa lite innan det blir för mörkt. Sen ska jag ta en lång varm dusch. Can't wait!

En ny Robbie Williams låt sitter fast i huvet på mej. You know me. Gillar låten men videon är konstig. Han är utklädd till kanin (påminner om den i Alice i underlandet?) och jag förstår verkligen inte varför, haha. Har lyssnat igenom det nya albumet och det är helt okej än så länge. Någa bra låtar och några inte så bra låtar.


Shoppande människor

Vart på julhandling idag hela dagen men det slutade med att jag inte kom hem med nått förutom en aftershave till farfar. Det var så mycket folk i alla affärer och om man fann nått man ville ha så orkade man helt enkelt inte ställa sej i kö för den var alltid 5 meter lång och rörde sig knappt. Vi kollade lite på ikea och affärerna på bergvik. Ann-Sofie och Mats stod inne på ikea och försökte bestämma sej för örngott och påslakan i ungefär en halvtimme! Aningen drygt. Fick julklapp av Ann-Sofie sen, guitarhero 5. Hade tänkt att köpa det själv först begagnat men kom fram till att det skulle bli ungefär lika dyrt, så jag tog ett nytt men då ville Ann-Sofie köpa det till mej. Det säger man ju inte nej till. På hemvägen skulle vi till Ö&B men vi körde helt fel och sen när vi åkt tillbaka visade det sej att Ö&B inte alls fanns där dom trodde att det skulle va, hehe. Så då körde vi hem ist... Jag somnade som vanligt.
Nu är jag hungrig och ska äta nått... Man står sig inte så länge på en big mac, hehe.
Jag saknar Johan också.

Väldigt glatt idag vill jag påstå

Har lyssnat på massa jullåtar idag i butiken så nu sitter ja och nynnar på dom. Men jag känner mej inte så positivt inställd till julen ändå. Jag gillar den inte. Det blir bara så jobbigt i längden att alltid känna av en massa stress och höra stora suckar runt omkring sej hela tiden... Julen ska va trevlig men de är den inte, den är bara påtvingad. Ingen är riktigt nöjd med den liksom. Har inte känt nån mysig julstämning på flera år. Man blir bara nöjd när allt är överstökat så alla kan åka hem och man får bädda ner sej i sängen. En sak jag gillar med julen är att pynta julgranen. Jag och Ann-Sofie tar fram alla gamla julgranskulor. Dom fina röda kulorna, kottarna i olika färger (helt klar dom finaste som finns), dom stenåldersgamla små kulorna och så klart alla smällkarameller som vi gjort när vi var små som vi alltid täcker hela granen med så man knappt ser den. Och det finns massor av andra grejer som också hängs upp. Haha, som en bild på kalle anka och andra mysko saker. Så pynta granen är kul. Sen tänder man ljusen, tar ett steg bakåt och begrundar mästerverket.

För att inte fördjupa mej mer i detta så tror jag att jag dyker ner i sängen.

Finns inget att göra

Usch vad allt blev tråkigt helt plötsligt...
Varför ska allt va så mörkt och kallt? Ibland känns det som att det finns många fler dåliga dagar än bra dagar. Tror nästan att människan blev född till att gnälla och klaga. Jag är en sån, haha. Pinsamt.
Fan va grinigt...
Kan inte nån bara få mej skratta?

Eftersom jag älskar choklad

Haha. Hur ofta är jag sugen på choklad? Tydligen kunde är det så att "chokladen avslöjar din ålder", haha! Susanne testade det på mej förut. Fast för min del så stämde det faktiskt... Tidsfördriv på Colorama.

1. Hur många gånger i veckan blir du sugen på choklad (välj en siffra mellan 1 och 10)
2. Multiplicera med talet med 2
3. Lägg till 5
4. Multiplicera med 50
5. Om du redan fyllt år 2009 lägg till 1759. Om du inte fyllt år 2009 lägg till 1758
6. Minus ditt födelsår, fyra siffror
7. Resultatet är tresiffrigt

Första talet är hur många gånger i veckan du är sugen på choklad. Det andra visar din ålder.



RSS 2.0