Boop

Pratade nyss i telefon med mamma. Jag ska hem :) MYSIGT! Så jag åker hem med henne efter skolan imorrn.
Har saknat henne,  katterna, lugnet och min säng :P Får inte glömma att få kameran av Johan imorrn också... Kommer sakna honom hela helgen för han kunde inte följa med :/

Känner mej illamående skulle inte ha ätit den stora kanelbullen och dumlesnacksen :/ men det blir alltid så att jag köper för mycke som jag egentligen inte behöver... typiskt. imorrn ska jag nog inte äta nått med för mycke socker och jag ska inte dricka kaffe. haha, det säger jag nu men vi får se hur det går imorrn.

Det är kallt. Längtar tills jag går och lägger mej... Men nu måste jag göra läxor, tur att de inte är nått bra på tv :P

Fields of gold



Gillar låten :D fast videon är ju skitdålig... :/

Dunno yet...

Känner mej stressad angående balen... Har ingen aning vad för klänning eller färg jag vill ha! Bara inte rosa, gult, silver eller ljusblått :P Och ingen sån jättelång askungenklänning det känns för mycket för mej liksom (och absolut ingen såndär hemsk ful sjal som man har runt sej). Jag vill ha en som slutar någonstans vid knäna ungefär och med axelband på tror jag. Fast de finns ju jätte många fina som är långa och smala hela vägen men jag vet inte om det skulle passa mej :/

Måste sluta leta klänningar nu och sova.


Gillar formen och längden på dom på bilden...


e

Är sååå trött... Känner inte för mer skola just nu. Fast det är ganska kul med natur och min redovisning på religionen gick ju ganska bra tycker jag :) meeen: orka ha text imorrn. nej.

Jag är sugen på pizza , har vart det hela dagen! Kanske skulle ta mej en kopp te?
Ser verkligen fram emot min och zaras halodag :D haha, va kul! Fast det är läskigt också för jag är så feg när jag spelar spel :S Skulle svimma av om jag spelade själv haha.
Längtar tills det blir helg... kanske åker hem och träffar mamma lite :) länge sen jag va hemma sist. Ser fram emot att äta potatisgratäng faktiskt, det va länge sen, vi äter alltid det hos mamma :P och jag kanske kan ta med kameran hem också så jag kan ta lite kort när jag ändå inte har nått att göra. Har inte riktigt förstått mej på den än faktiskt efter som jag är van dom som vi har i skolan.

Ska se på tv snart så då måste jag skynda mej att göra te nu!

Tickets

Gick hem till Johan förut idag för att vi skulle fixa biljetter till Bruce Springsteen som ska spela i juni, och det stod att dom skulle släppas kl 10 så vi väntadeoch väntade men inga biljetter släpps... sen står det att deras servrar är överbelastade så att dom ska släppas 10:30 ist så vi väntade men inget hände. Sen står det att dom ska släppas 11:50 men inget hände... Men sen vid 11 så släpps dom och vi försöker boka men vi kommer inte in för det är sån jävla kö! Men så kommer johan in och kan boka biljetter, men sen när han har betalat dom märker han att han har fått fel dag! Så han försöker komma in och boka igen och får tag på biljetter för rätt dag! :D två biljetter kostade typ 1600! Som tur var ville hans pappa ha dom andra biljetterna så han inte köpte dom i onödan :P Det tog sån jälva tid att komma in på sidan och jag kom inte in alls :( haha.

Konserten kommer bli så jävla nice känner jag! :D fast det är ganska långt kvar tills den 5 juni men då har man iaf nått att se fram imot :) (YAAAAY!)



HAHA

Vet inte varför jag tycker det här är kul :D


Svart & gult

Jag är sögen på latte.

Har sett dom hära möblerna så många gånger och jag slutar aldrig tycka om dom :) Speciellt den gula, fast dom finns båda i svart och gult... (IKEA)
Längtar tills jag får en egen längehet någon gång i mitt framtida liv, haha. Om jag har råd :/
För så som mitt rum ser ut idag får inga fler möbler plats...
Det är sorgligt.


                   


><

Mitt hmpaket kom idag :D (två tröjor, ett linne och skor)
Det blev lagom dyrt, fast jag har råd just nu :)

Försöker skriva på min artikel just nu och väntar på att klockan ska bli 8... det går segt.
Ser fram imot ljud imorrn, vill veta vad vi ska göra förnått. Kan bli kul :)

Längtar till friluftsdagen :D Jag vill åka till hovfjället! Eller jag ska till hovfjället (det har jag redan bestämt) och jag drar med Johan så får han va min skidcoach, hehe... Sweeet. Åsså tar man med sej massäck, mysigt ;)

HM

Förresten skickade efter kläder för ett tag sen... dom borde komma snart tycker jag!
Beställde bla dom fina blå skorna :)
Känner för att beställa ännu mer... fast jag får inte, jag tycker inte om att spendera mina pengar för jag är SNÅL och så får jag skuldkänslor efteråt.
haha

Kom på att jag måste finna nån klänning till balen också... och det kommer ju bli dyrt :/ Fast jag har bestämt mej för att ha en guld eller typ brons klänning ist för lila, för Ann-Sofie sa att det skulle nog bli fint på mig :)

Undrar när vi får våra studentmössor?


Nip/tuck

Lyssna: Michael Bublé - Everything :)
Lalala...

Grafiskt suger som vanligt och jag vet inte hur stort ett A4 är... men snart få vi äta frukost. Mmm smörgås och te :D
Längtar tills jag kommer hem så jag kan äta, duscha, slänga mej i soffan och se på topmodel. Gött!
Men jag har en lång dag framför mej... fast jag tror jag börjar tycka om naturlektionerna faktiskt :P
Btw Nip/tuck har börjat igen! :D Så nu framöver ett tag har jag något att se fram imot på söndagar!
HÄRLIGT



Min rosa brödrost

Idag har jag:
Plågat mig upp ur sängen
Åkt till skolan
Ätit pannkakor
Planerat ljud
Druckit kaffe
Försökt att fota med Zara
Köpt nytt puder
Ätit strips på quickly
Vart med Ann-Sofie på systemet
Ätit mat
Kollat på skidskytte (blev glad för att norge vann :P)
Hämtat ved
Laddat ner lite musik :)

Ska under kvällen:
Fylla min mp3 med bättre musik
Duscha!
Göra te och dega framför tvn
Välja kläder tills imorrn
Läsa min bok
Prata med Johan :)
SOVA

Tråkiga dagar... finns inget att fylla ut dom med, ändå går dom för snabbt.
Det är fredag imorrn och helg :D gött att få sova! Jag älskar min säng :)

Dekorera mera

Har sett på topmodel nu och målat naglarna :) röda :P Topmodel va nice fast vissa av dom fick ju värsta tråkigt hår, de blev liksom ingen stor skillnad... längtar tills nästa avsnitt :D
Kollade på skidskytte hos johan förut också men de va inge kul för han sov så ja fick se ensam... Sen skulle han på träning och pista i skidtunneln och jag åkte hem för jag skulle äta och fick tråkig mat som vanligt: Fläsk och vita bönor. Det känns typ som bondmat... Mat är tråkigt nu för tiden :O men jag överlever, hehe.

Jag är så trött.
Gick och la mej 10 igår och tänkte sova men så fastnade jag i min bok och läste till halv 1 :\ aningen jobbigt att gå upp imorse då. Men ikväll får jag läsa länge för jag har sovmorgon imorrn :D härligt!

Måste göra naturgrejen nu om hur mycke ens ström kostar innan jag glömmer bort de :P

Work

Har försökt att göra lite läxor idag igen... Det gick väl hyfsat. Gjorde klart min gamla filmrecension och började på den om Svart katt, vit katt. Herregud jag vet inte vad jag ska skriva men det blev ganska många tecken iaf fast jag är inte klar än :\ Har typ 100 saker att göra. Eller ja 7 då men det är nog många för min del, jag blir trött... Har suttit vid datorn och försökt skriva ända sen jag kom hem. Ska aldrig jobba på en tidning :O
Ska snart gå och kolla på grammisgalan på Johan Glans :D YAY så jag får lite humor i vardagen :P
Ska gå och lägga mej tidigt ikväll tror jag, så jag orkar med grafisklektionen imorrn... fast det gör man aldrig ändå. Åsså måste man ha krafter till att färga zaras långa hår! :P

Måste gå och göra mer te innan galan börjar :)
Jag kissar på mej.

hahaaa



ECO

Känns som hela helgen bara har flugit iväg och försvunnit... Jag har inte gjort nått av den och ändå har de gått så snabbt. Tråkig :\ Känner mej stressad av alla uppgifter som jag måste skriva. Artikeln, slutet på historien, filmrecensionen och så måste jag välja nån regissör men det finns ingen intressant att välja.
Jag vill bara lägga mej i min säng och bädda ner mej och läsa en bok och somna :)
Jag som trodde vi skulle få en sån lugn start men vi får hur mycket som helst att göra + projektarbete!
Nej jag vill bara ha te nu och sen får jag sen om jag orkar koncentrera mej...

Hoppsan!

Längesen jag uppdaterade, men har bara inte har nån ork...

Gött med topmodel idag :D har verkligen saknat att ha nått att se på under lovet! Det har bara vart en massa julfilmer och dåliga gamla serier... usch. Har inte vart så duktig under lovet som jag skulle ha varit. Skulle ju tatt klart alla bilder till projektarbetet men det är ju bara att glömma, det är bara en dag kvar tills skolan börjar :P om jag inte går ut imorrn och fotar, men vad ska man fota då... finns inget spännande... haha, och jag har inte ens tänkt på den fotouppgiften som vi fick göra om vi ville.
Måste få nån praktikplats också, jag mailade till nått företag som inreder och gör ljussättningar och sånt men senast jag kollade hade dom inte svarat, måste kolla sen :) Hoppas...
Jag längtar efter min studentmössa... Det känns som att det inte är så mycket tid kvar i skolan nu, det är snart klart liksom... Shit vad läskigt. Jaja det ordnar sig.
Ska på gym imorgon med Ann-Sofie :P Haha, undrar hur det kommer gå. Det blir nog kul fast vi skulle gå upp tidigt, fast jag måste ändå börja vänja mej när skolan börjar igen...
Nej nu ska jag lägga mej i min härliga säng och läsa :D lovely.


Haha btw gjorde personlighetstestet som va på stephanies blogg, tyckte det stämde ganska bra (speciellt de första) :P


Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


RSS 2.0