Åka skidor ner för backen

Nu har jag sökt jobb till Hovfjället! Det skulle nog faktiskt va kul tror jag... Kände mej negativt inställd till det först men nu tror jag att jag har ändrat mej. Det enda jobbiga är att jag vet inte hur jag skulle ta mej dit om jag skulle få jobbet. Men Ann-Sofie kom på en bra idé om att samåka med nån :P
Jag blev väldigt sögen på att åka skidor nu! :D Nästan så att jag längtar efter snö... Jag längtar efter vantar, mössor, täckbyxor och rosigakinder! HÄRLIGT.
Jag behöver verkligen nya erfarenheter nu :)

Undrar vad min pappa lagar för mat idag?
Jag måste hålla humöret uppe^^

Grining blir jag

Tråkig tråkig dag...
Vaknade kl 12 efter jobbiga drömmar, drack oboy och gick till arbetsförmedlingen. Är så trött på det stället men jag kommer antagligen va där ännu mer nu :/ Måste leta jobb och skriva ansökningar. Har kanske funnit en utbildning också som dekoratör :) Den är i Leksand och det är ju inte så långt bort men vi får väl se hur det blir med allt sånt. Jag känner mej nämligen ganska förvirrad just nu. När jag kom hem la jag mej i sängen och blev seg och halv sov ett tag. Stort misstag! Det är inte bra för mej att sova på dagen, jag blir så jävla trött och grinig när jag går upp sen. Speciellt när alla frågar "Hur gick det på arbetsförmedlingen då?", "Vad sa dom?" och jag orkar inte svara... Så nu ska jag inte sova middag mer. Saknar också nån att sova bredvid.
Min hjärna slåss med mina känslor och än vet jag inte hur det går.

Jag vill bara stänga in mej på mitt rum, bädda ner mej i sängen och drömma mej bort i en massa böcker och aldrig mer gå ut. Allt för att trycka bort verkligheten.

Teatime!

Pysen & jag

Idag öppnade mamma och Valle sitt musik och bokcafe i röjdåfors. Vi var tvugna att göra smörgåsar, städa, göra kaffe och lägga fram bullar och muffins. Mamma var stressad och jag, Ann-Sofie och Mats blev fast vid smörgåsbordet och gjorde olika smörgåsar. Dom blev ganska snygga faktiskt... Sen lite efter kl 4 så kom det helt plötsligt jätte mycket människor! Jag hade inte räknat med så många alls. Men det blev fullt på cafeet så det fanns inga stolar kvar och vi fick ta ut extra bord! Mamma och Valle sjöng och spelade lite och alla köpte kaffe och bullar. Efter en stund blev jag lite uttråkad och gick ut till Pysen (Valles katt) och höll han sällskap och gav han mat. Fick 2 lager katthår på mej :P Kom på att han och jag var ganska lika. Vi båda är sällskapssjuka på ett eller annat sätt!
Det var iaf en lyckad dag för mamma och Valle. Tur!

0411

Te, tv, inget att se på tvn, skit film på tv400, orkar inte kolla.

Ska till mamma sen, har gjort muffins till henne idag eftersom hon skulle ha några när dom öppnar sitt cafe. Undrar om det är många som kommer? Eheee... Jag har massa energi i kroppen men vet inte vad jag ska göra med den! Jag har redan städat i fyra svettiga timmar med dammsugarn idag och uppäckt spindelväv och dödaflugor. Skaka mattor är så jobbigt. Men ändå är jag inte trött i kroppen riktigt. Jag är sugen på socker... Hm, ska nog köpa godis innan vi drar hem. Mats ska med hem så jag kommer få sitta där bak och trycka för mejsjälv, haha :/ Alltså jag står nästan inte ut med att se par som står och gullar med varandra, jag kanske är avundsjuk men det är så störande ibland! :P Sorry.
Kanske ska packa lite grejer nu.


Fortfarande vaken och googlar


Har så oerhört tråkigt att jag googlar snus!
Haha det är kul att dom i usa har en beskrivning om hur man snusar :P
Orkar inte googla mer nu ska jag sova...


Min och Ann-Sofies tårta

Haha, mammas chokladiga tårta! Den blev ju helt okej, fast om jag hade vart med och köpt ingredienser skulle jag ha valt nån annan topping än Non Stop :P Men mamma blev glad iaf (och de är huvudsaken) :D Det var Ann-Sofie som dekorerade, hehe. (Usch vad jag inte gillar mobilbilder)


Vem vet.

Kom hem från arbetsförmedlingen nu. Fick papper på jobbgaranti som jag ska läsa igenom och ha beslutat mej om tills på fredag. Som tur var berhövde jag inte va där mer än en kvart, jämfört med alla andra gånger då jag vart där i en och en halv timma! Köpte mej en kaffelatte (kände att jag behövde en) efteråt och fick skjuts hem.
Snart ska jag nog se på film eller så kanske jag går ut en sväng det är ju fint väder. Vi får se.

Idag är jag på bättre humör tror jag iaf. Jag såg dej förut och tänkte inget speciellt faktiskt, jag bara vinkade. Om jag bara inte tänker så mycket på dej eller på några minnen så ska de nog gå bra. För det är när jag tänker som min hjärna vill explodera och ögonen tåras och jag måste anstränga mej för att trycka bort alla känslor så att dom inte ska komma ut och visa hur svag jag är. Jag gillar inte att visa mej så. Det är bara för mejsjälv som jag kan bryta ihop. Att gråta framför någon är för mej att visa sej svag. Jag vill alltid trycka undan allt långt långt bak, men det brukar ändå alltid komma fram tillslut. Det kommer va svårt att inte tänka för vi har ju lite mer än 3 år bakom oss. Men jag tycker om dej och vi var ju kompisar ifrån början så det kommer nog gå bra :) Bara vi aldrig glömmer varann.


Eucalyptus

Tror mamma va nöjd med sin födelsedag idag. Hoppas det iaf. Vi gjorde en saftig tårta till henne igårkväll med massa vaniljvisp, hallonsylt och choklad. Den blev ganska god fast för sötsliskig för min smak... Det var mysigt att va hemma.

Just nu har jag så svårt för att vara positiv och glad. Jag orkar inte skratta, orkar inte bry mej om nått. Det bara går inte. Och det är ingen som förstår, ingen har någon förståelse i det hela.


Inte på humör

Har haft en sån kass dag känner jag. Jag är på skit dåligt humör för tillfället...
Ska se på Sveriges fulaste hem nu. Sen åker jag hem till mamma (som fyller år imorn) och bakar tårta!
Jag ska deffenitivt ha snus.
HEJ


Det här är bara så jävla fel...

Frukost framför tvn

Eftersom jag inte hade nått att göra medans jag åt frukost bestämde jag mej för att hyra en film. Jag hade sett en film som jag velat se ett tag nu, så det blev The Reader. Kommer ihåg att den var en av dom filmerna som jag tipsade om på praktiken på radiofryksdalen. Tydligen så ska den va jätte bra men jag blev inte särskilt fängslad. Jag gillade början och mitten men mot slutet blev allting bara tråkigt... Men den var ganska bra ändå även om jag hade förväntat mej mer.
Nu har jag hjärnsläpp...



fan

Jag fattar inte att det här händer igen. Vad gör jag nu? Jag orkar inte det här en gång till.

Ja, jag ser på tecknat.

Aw, det är Dumbo på Disney Channel :P Haha, han är söt.
Filmen är ju faktiskt tecknad också, jämfört med alla nya barnfilmer där allt är animerat... Tecknat är bäst, som jag och Zara pratade om en dag, hehe. Även om inte Dumbo är min favorit disneyfilm så är den bra, fast jag tycker det är så sorgligt när dom stänger in hans mamma och retar han. Men som i alla disneyfilmer så blir ju allt bra till slut.
Jag tror att en av mina favoritfilmer (när jag var mindre iaf) är Alice i underlandet.


jkbfgkvdzise

Kass början på en kass dag.
Vaknar ensam och absolut ingen är hemma...
Jag är inte en sån som njuter av ensamhet, jag får panik!
Har tusen kilo disk att diska.
Va fan ska jag göra?
Jag kommer få ett utbrott snart!
Jag kan verkligen inte vara positiv just nu.


Mycket randigt av dig

Jag är hemma från Karlstad men oerhört trött. Somnade i bilen, haha. Så nu försöker jag vakna till för nu ska vi äta kvällsmat. Varma smörgåsar och te :) Så jag ska sätta mej i soffan sen med en filt och äta och njuta av att jag är frisk! Eller ja, nästan iaf... om ca 1 dag kanske. Men jag mår mycke bättre idag än igår. Undrar om det är nått bra på tv snart?
Köpte förresten ett par vantar och ett linne på indiska, och sen köpte jag 2 st randiga förkläden som jag ska ge till min mamma i födelsedagspresent. Båda två kostade 278 kr! För ett par förkläden! Jag är snål. Fast bara för att dom va till mamma gick jag med på det, hehe. Hoppas hon gillar dom :)
Nu ska jag ÄTA

Skavsår i hjärnan

Det är så varmt just nu! Men det är nog bara jag som tycker det... Jag tror det är så här det känns för kvinnor som är i klimakteriet som har sina värmevallningar, ehee nästan iaf :P Mina linser skaver i ögonen på mej också :/ Det är vid sånna här tillfällen som jag önskar att jag hade ett par glasögon! Jag ska nog lägga mej snart. Och eftersom jag har en känsla av att jag inte kommer kunna somna så ska jag läsa en deckare! Deffenitivt inget jag brukar läsa, jag är lite skeptiskt... hehe. Men jag har tyvärr slut på bra böcker att läsa så jag får nöja mej med vad jag kan få.
Längtar tills det är fredag när vi ska till Karlstad och shoppa :) Jag har inte vart på indiska på skitlänge! Det komme bli dagens höjdpunkt. Fast jag ser fram emot imorn också. Får se om det blir några snygga foton.
Godnatt

Jaws!

Jag har så ont i huvet... en värk som går ända ner i käkarna! Känner mej handikappad med nedsatt hörsel och ingen smak alls :/ Det va ingen höjdare att äta mat. Jag vill bli frisk nu så jag orkar göra nått. Känns som mitt huve är en ihålig boll :P
Imorn ska jag och Zara fota tror jag :) Fast vad vet vi inte än... Förhoppningsvis blir de skit bra!
Nu ska ja kolla på tv tv tv, med te te te.
Herra


Kontroll

Min hjärna spränger och jag känner mig som ett jävla psycho.
Härligt...
Nej, är jag ett kontrollfreak?!


Sluta tänka så negativt!

..........................

Alltså jag förstår inte... Jag vet inte om jag vågar lita på dej... Det kommer nog ta ett tag innan jag kan göra det. För jag förstår inte. Jag förstod inte då och jag förstår inte nu. För du har aldrig riktigt förklarat varför. Du sa aldrig varför. Och sen var det den där kvällen när jag trodde allt var bra igen och dagen efter blev jag förkrossad igen. Snälla förklara för mej. Jag orkar inte gå omkring och tänka över allt om och om igen, jag kommer ändå ingenvart. Det tär så mycket på mej. Jag vill bara veta att du är bara min.

Halstabletter och earlgrey

Har nyss skickat mitt cv till jobbcoachen. Hoppas det blir bättre den här gången... Ser inte fram emot att gå dit sen kl 3. Börjar bli ganska drygt där :/
Min hals gör ONT och jag hostar så jag får tårar i ögonen. Jag sov skit dåligt i natt. Jag låg och vände och vred på mej hela tiden och de kändes som jag var vaken, fast ändå på nått konstigt sätt halvsov jag ibland och drömde massa grejer. Känner mej inte utvilad över huvudtaget.
Förresten kom på när jag låg och försökte somna att jag tänker alla mina allra smartaste tankar just då. Och då orkar man ju inte skriva ner dom. Synd att man inte kunde spela in tankar som man kunde lyssna på senare. Det kanske inte är nån som fattar vad jag menar... men jag gör :P
Jag borde nog göra mej iordning nu :)

Kolla vad jag fann!

Utbildningen verkar ju skitkul! Skulle gärna gå den :)
Det enda negativa är ju att det är så dyrt!



Egenskaper

Jag har tror jag har blivit sjuk efter lördagen... Har ont i halsen och tvingas dricka te med honung :P Det är kallt så jag har på mej min mysiga (fast lite stickiga) kofta. Mârten va kul tycker jag, även om ingen vill åka karusell med mej :P
Jag märkte igår när jag kom hem att jag ska till jobbcoachen imorn och ska ha skrivit på mitt cv och kollat lite utbildningar! Det hade jag glömt, jag trodde det var på torsdag så jag hade mera tid på mej... Jag kan verkligen inte skriva saker om mejsjälv eller svara på frågor som "Vem är Veronica Mattsson?" Det är svårt att skriva cv... men jag måste ju ha de klart idag så jag har ju inget annat val än att sätta mej ner och fundera över hur jag själv är.

Herregud vad jag är sögen på att åka till London!



Oh, sorry i forgot...

Imorgon ser jag fram emot att...
Gå runt lite på marten och kolla efter filmer
Inte känna någon stress när jag ska göra mej iordning
Anlända hemma hos Zara & Pontus
Träffa alla!
Ha jävligt kul (som jag har bestämt att jag ska ha de!)
Åka lite virvelvind
Äta skräpmat vid Quickly mm mm mm

Det är nog bäst att sova nu.


Orginal

Gröt till frukost
gräsklippning
syster vaknar
får en present
internet & plommon
knyta skorna
dra ut & springa.

senare: KAFFE!

Blinkande lampor i olika färger

Känner mig väldigt positiv efter min körlektion idag. Det gick bra och jag känner att jag har mer kontroll på vad jag gör. Dom senaste gångerna har mina lektioner har gått okej men idag gick det bra! Nästa gång skulle jag köra mer centralt i torsby mitt i allt liksom men det känns inte speciellt svårt faktiskt. Men man vet ju aldrig...

Snart, mycket snart är det mârten och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det... Är det kul eller är det meningslöst? Iofs så träffar man en massa folk och kanske åker lite karuseller (fast det är dyrt). Men samtidigt är allt så förutsägbart på nått sätt med att springa runt och kolla på saker under dagen och störa sig på alla ungar som har sånna irriterande pipande grejer i munnen och sen mot kvällen börja dricka och gå hundra varv runt vid karusellerna och leta folk. Men det är som en tradition och den kommer inte brytas iår.

Nu ska jag hyra film på telia (om det finns nån värd att se) och äta min kycklingwrap.

Idag kommer Ann-Sofie hem från bulgarien :)


It's a little bit funny this feeling inside

Jag är uttråkad. Det finns absolut inget att se på tv. Det är äckligt varmt här inne.
Jag vill har roligheter och humor! Vart finns allt spännande?
Jag ska nog fixa nått att äta till kvällsmat. Momsigt...

Jag har faktiskt på mej ljusrosa (eller kanske grisrosa) tröja idag!
Överskottsenergi.



RSS 2.0