Farligt med sommartid

Skulle börja jobba kl 10 idag. Hade ställt klockan på 9 så jag skulle ha gott om tid. Sen när jag ligger och halvsover så får jag ett sms från pappa som skriver "det är sommartid nu". Jag trodde klockan var halv 9 men den va tydligen halv 10 så jag fick skynda mej upp och dra iväg utan frukost :/

Det har blivit klart nu att jag får fölängd praktik nu ändå tills jag börjar sommarjobba! :D Känns väldigt gött!  Fast jag måste nog ha mer än ett sommarjobb eftersom jag bara kommer jobba varannan helg även om det blir ganska långa pass. Kommer få egna kockrockar också :) Längtar efter dom, för dom jag har nu är 5 storlekar förstora och är för killar! FY.
Idag har jag jobbat från 10 till halv 6. Har inte vart så mycket att göra men är trött ändå. Ska inte göra nått mer idag känner jag :P

Längtar verkligen tills jag får flytta till något eget! Jag vill vill vill... Men jag måste ha pengar :/

Ska försöka gå ut i helgen även om jag jobbar sent. Både lördag och söndag :P

MAT NU.

Glitter i massor

Efter en lång helg är jag äntligen ledig imorn! Men det har vart kul att jobba med Sofie och Emma :) Fredag, lördag och söndag har jag känt mej på topp liksom, till och med på söndagen. Fast på eftermiddagen på söndag började jag känna mej dålig och längtade efter soffan, haha.
Har nyss fixat Johans paket för han fyller år imorn (HURRA)! :P Gjorde ett färgglatt med massa glitter och ska sätta dit en rosett imorn, hehe... Snart fyller jag också år! :)
Nu ska jag se på svenska hollywoodfruar :P


Baka baka kaka

Kollade igenom mitt gamla minneskort från skolan igår och fann en massa både roliga och tråkiga bilder (mest tråkiga) :P Men fann ändå en del som jag la över till datorn. Massa som jag hade glömt bort liksom. Kul :)

Emma och jag har gjort bullar idag. Ungefär 400 blev det tillslut. Goa blev dom också. Åt en massa deg så det jäser i magen på mej nu :/
Måste springa å duscha och sen hänga lite tvätt!
En ledig tisdag

Jag och Anne drog iväg till karlstad idag och kollade runt lite. Mitt i city, bergvik och ikea. Det blev en klänning, underkläder, leggins och doftljus :) Och såklart en present! Måste bara fixa till den lite så den blir personlig så är det bara att slå in den igen. Har vart en trevlig dag :P Skulle väl bara gått runt runt hemma annars och vart rastlös, ehee.
Jobbar imorn igen och helgen...

Lalalala jag blev full på min cocacola!


RSS 2.0