Inget mera mys

Frös så himla mycket imorse så jag försökte finna nått varmt att ta på mej. 13 grader i köket, hacka tänder yaaay! Fy. Rotade lite i garderoben och fann min hello kittytröja som jag inte använt på hur länge som helst. Den var perfekt för idag. Söt och varm hoodie :)

Kollar på Ebbas stil (gillar det faktiskt) och försöker värma mej med min filt. Bättre att duscha varmt så det ångar i hela badrummet. Ja, det gör jag.

Har märkt att alla (även jag) använder ordet mysigt väldigt mycket nu när det närmar sej jul. Men gud va jag börjar störa mej på det! Usch, ska sluta skriva det. Vrång.


Jingleballs

Ska få va med i nyårskören! :) KUL! Gillar körer fast har aldrig vågat va med i nån förut. Men jag tänkte jag måste ju våga nån gång! Ville verkligen. Ska bli spännande. Har alltid gillat att sjunga på skolavslutningarna och på lucia. Undrar om det kommer va mest äldre människor så jag blir den enda unga, haha. Fast det kanske kan va trevligt det också :P Ser fram emot att få veta vad vi ska sjunga och allt!


V hjärta tofflor

Mina nya tofflor är så mjuka och sköna :) Hoppas jag aldrig sliter ut dom.
Skulle va fint med en ljusrosa slip också. Söt! Eller en varm mysig morgonrock...


Kolla i kors

Nu har jag vart på skyltsöndan.
Mötte upp Zara och Pontus :) Jävlar va de snöade och blåste i Karlstad. Kunde knappt se nånting för all snö när man gick omkring mellan affärerna. Köpte mest saker till mej men det blev iaf en julklapp till mamma :) Kunde bara inte låta bli att köpa ett par tofflor. Älskar tofflor! Var en sväng till bergvik också innan jag skulle till tåget. På tåget hem satt jag bara och läste... Ganska avkopplande faktiskt.
Nu ska jag äta kinesmat och dricka en efterlängad cola.

Imorn blir det jobb i arkivet igen, gött!

Haha, jag vill se dina kort igen Zara!




Tomato

Blev less på att vara hemma, så jag har tillbringat dagen i Lysvik. Strukit och hängt upp julgardiner med syster. Ätit tacos och kollat på film :) Fast det var mest jag som såg på film, hon satt och övade på låtar som hon skulle spela på prostgårdslagårn ikväll. Men hade trevligt ändå.
Känner mej jävligt trött faktiskt även fast jag inte gjort nått speciellt ansträngande. Kan va för att jag somnade ganska sent igår :P

Imorn ska jag till zara i karlstad^^

GOSH!


Var det du som lät?

Tog ett bad som varade i typ en timme :P Lyssnade på musik och bläddrade lite i en tidning. Älskar värmen. Fast det är jobbigt bär man kliver upp och de varmt och sen efter 10 minuter nu fryser man istället. Ska kolla på film tills jag somnar har jag bestämt. Bäddar ner mej i mjukiskläder, sockor, filt och täcke.

Hörde nått mystiskt ljud utanför mitt fönster nyss. Lät som någon slags uggla eller en full människa, haha. Fast lite läskigt ändå :P

Godnatt


Grötmiddag

Yay slipper min diskdag idag (men får diska imorn istället)! Steeeeda ska vi göra. Ingen lust, vill lägga mej i ett varmt bad och lyssna på musik i timmar tills hela jag blir ett russin :) Kanske gör det sen...
Har haft en del att göra idag faktiskt, ovanligt mycket. Fast jag blir inte stressad. Det blir man inte där. Men har knappt orkat hålla ögonen öppna så har nog druckit lite för mycket kaffe. Det va förresten en som bjöd på glögg till frukost. Hon är så himla gullig :) Hon hade med toffifee, mjuk pepperkaka, saltapinnarsnacks och annat. Och nu har jag ätit gröt till middag. Känns ganska juligt.
Snart fryser min tofflor fast på fötterna. Får nog springa runt lite.


Nej

Jag bara förstör. Jag måste få det ur mej men det för inget bra med sej det blir bara värre.
Mår så fruktansvärt illa. Kroppen skakar och hjärtat slår obehagligt snabbt.
Jag borde inte. Inte mer.
Det är bara mitt fel.

Hepp hepp!

Läser, läser och läser. Jag behöver det. Måste snart till biblioteket igen. Det går snabbt att läsa ut allt.

Ska tydligen börja julstäda och pynta imorn. Kommer nog försöka bli på tvingad att hänga en julstjärna i mitt rum eftersom "det är så mysigt och fint". Men nää, jag kan inte inte ha den tänd på natten för då kan man inte somna för det blir så ljust och på dagen syns den ju inte. Så jag skippar julpynt i mitt rum. Det kommer ändå svämma över av alla möjliga julsaker i resten av huset :P Till och med katten har en egen liten julkula hängandes vid sin matplats, hehe.
Kommer bli en lång dag imorn.

Det är skyltsöndag till helgen också.



Alltså, varför håller så många på med den där "listan" över att beskriva sejsjälv på 30 dagar på sina bloggar?

I dont want any eggs

Det är kallt här ju. Min näsa fryser. Sitter med jacka och mössa på mej. Har inte orkat elda :P Det svåra är inte att göra elden, det är hämta ved. Jag är lat just nu och jag får blåmärken på benen av den tunga ikeakassen som väger ett ton som man ska släpa in. Blöööö. Så jag väntar helt enkelt tills någon annan kommer hem som kan elda. Lite fiffig är jag, haha.
Alltså har märkt att jag borde inte köra bil... Eller jag kanske inte tänker och bara kör. Var jättenära att jag kunde blivit påkörd av en annan bil förut när jag skulle hem. Mitt fel. Och igår när jag skulle ut från sjukhusparkeringen backade jag nästan på en bil som körde bakom mej. Vet inte vad jag håller på med. Virrig... Får blir mer uppmärksam!


Dumdidelidum

Min mage mår inge bra just nu... Bu. Mår illa. Blir värre när jag äter. Kanske för mycket slaskigt kaffe på sjukhuset? Jag chansar på det.
Väntar på att få duscha men alla ska gå och skita hela tiden. Förresten varför sitter man och läser på toan egentligen? Så sitter dom kvar där en kvart. Aldrig förstått mej på det.

blind

The city look so nice from here
pity I can’t see it clearly
while you’re standing there it disappears

Slut för idag, tack för idag

Skönt att få jobba idag. Tur att det är i två veckor, behöver ha nått att fördriva tiden med utan att tänka så mycket. Känns som jag sov typ 4 timmar inatt, gick inge bra att sova. Gick motvilligt upp från min varma säng 6:40. Skrapade en iskall bil och försökte värma upp mej med te. Sen papper, papper, papper... Tur att det finns radio där nu. Så jag kan lyssna på morgonpasset^^

Snart blir det bra tv. Top model! :D Får nog värma upp mej med mer te och min blommiga filt. Skulle va ännu bättre om jag hade glögg. Glögg och klä granen med syster är nog det bästa med julen om jag ska va lite positivt inställd till den.

Coffee

Det är så mysigt och hemtrevligt hos farmor och farfar.

Tur att jag börjar jobba imorn.


Inte så bra start på dagen kanske, så säg inget

Ska nog åka runt lite med Ann-Sofie sen. Hon är så enkel att vara med vilket är tur så jag slipper tänka. Vi ska nog till farmor och mamma tror jag. Blir nog som en försmak på julafton... Alltså jag gillar att köpa juklappar men jag gillar inte att fira julen.
Har lust att fota hela världen. Bara allt. Men jag saknar en bra kamera. Vanliga digitalkameror suger.

Herrstafett nu. Heja Sverige, haha.
Hoppas på en bättre fortsättning på dagen.

Plommonlila

Gillar att skidsäsongen är igång nu. Fast tycker bäst om skidskyttet :) Såg första längdtävlingen förut.
Kollat på Harry Potter idag med Ann-Sofie och Mats. Trodde de skulle va många på bion men det va typ bara halv salongen... Det va ju inte så länge sen den hade premiär tycker jag. Men den var ändå bra. Fast sista filmen måste va tusen gånger bättre känns de som :D Älskar Filmerna.

Undar vad jag ska göra nu?




Trött

Min mage kurrar. Skulle kunna leva på kaffe och snus just nu. Ingen känsla för mat.
Men ska äta nu. Tacos är det jäääämt...
Fotar, men inget blir lika bra som med systemkameran. Saknar den.
Gillar nästan ncis :)
Hejhå




Bilder från igår





Lyckades inte ladda upp igår så jag gör det idag... Gillar själv utlösare :)

Scratchy

Sovit kasst. Drömt mardrömmar hela natten. Vaknat flera gånger, försökt somna om och då börjar en ny hemsk dröm. Den värsta va nog när jag famlade omkring i ett mörkt rum och försökte hitta en väg ut och samtidigt var de någon som va där i mörkret som skulle få tag i mej. Va skiträdd. Fy.
Varit hos mamma hela dagen. Kändes skönt att komma bort lite... Mysigt att prata med henne. Mammor ger nog dom bästa kramarna som finns :)
På hemvägen va det glingt. Körde i typ 60 hela vägen hem... Skulle nog behöva dubbdäck, hehe.

(varför funkar det inte att ladda upp bilder?)


Dagarna går



Vart till Sunne idag på besiktning. Min bil gick igenom :) Fast nu måste jag bara fixa de där andra med bromsbeläggen... Undrar vad det kan gå på? Ajaa, jag är ju inte pank iaf så varför oroa sej. Köpte faktiskt en julklapp idag, kände att jag måste börja nån gång så nu är det bara 5 kvar då. Och så köpte jag lite underkläder bara för att jag kan inte låta bli :) Nä, nu ska jag faktiskt äta blodpudding.

Den blå kudden



Fann den på min kudde förut när jag kom hem. Fick mej att känna mej lite bättre iaf.
Det är tur att du finns. Jag är glad att du finns.

Tisdag

Det gör bara ont. Finns inget värre.
Att somna är svårt. Att vakna är värre. Som ett slag i ansiktet. När man inser hur det är.

Samtidigt blir jag arg.

Gammal hederlig hemlängtan





Kanske är dags ändå

Har sagt att jag inte vill ha en ny mobil för egentligen så funkar ju den jag har nu och jag gillar den för att den är lila. Fast batteriet är ju i princip dött... Så borde kanske fixa en ny. Skulle va gött att ha en nyare så man kan kolla mail och facebook och sånt. Jag kan ju inte ens skicka mms med den jag har nu. Och så vill jag att den ska ha tangenter, verkar så mycke enklare.

Nokia c6 verkade bra :)


Everythings a big blur

Big bang theory YAY
Resten av kvällens tv NEJ
Puss YAY
Ensam säng NEJ
Snö YAY
Blöta strumpor NEJ
Kaffe YAY
Hyper hela natten NEJ

Ibland önskar jag att man kunde leva i en komediserie. Det finns massa kärlek och vänskap, det skämtas hela tiden och blir nått fel så löser det sej alltid i slutet av dagen. Enkelt. Alltid lyckliga slut.


Ploga väg i snön

Snö!
Har vart ute och sopat av min kära bil så den inte snöar igen och skottat en liten väg. Inte så illa.
Måste leta bland dvderna i hyllan nu. Har Harry Potter på hjärnan. Vill sååå gärna gå och se den nya som kommer snart! :) Men just nu får jag nöja mej med halvblods prinsen och en skål potatis och broccolisoppa.

Figaro har tydligen hemska barndomsminnen.


Godmorgon kissen


Hey mickey

Tiden, tiden, vem har tiden?!
(kaninen i alice i underlandet, haha)

Antigen har man för mycket tid eller för lite, vare sej man vill det eller inte.
Tid är tydligen pengar.


Förslag


Ihållande förhoppningar

Kallt inne, kallt ute.
Snorig. Borde ha mössa på sej innomhus.

Vad ska man göra om dagarna egentligen? Snark... Väntar bara på mail om jobb. Har skickat in ansökningar men inget har hänt än så länge. Kom på att jag inte har lämnat in min förra lönerapport (eller vad det heter?) än :) Längtar efter vecka 47 så jag får jobba!
Nej idag är det toffel och bokdag. Biblioteket: JA.

(Måste byta header också nån gång...)


Ge mej hinken jag vill spy, som mamma brukar säga.


Frosten

Slappt.
Rosslig i halsen. Får nog sätta på vattenkokaren.
Frusit sönder mina händer av att skrapa is från bilen utan vantar. Men det är fint med frost och is ändå. Vintern kan får komma tycker jag. Vill baka pepparkakor med farmor och göra smörkola och lussekatter^^



Jag vill ha ett eget hus. NU


Yeah right

Upp och sen åka. Typiskt.

Dålig start på dagen. Upp med hakan. Träna och ta ett varmt bad.
Kanske ut på upptäcksfärd?


Satsumas

Skönt att ha huset för sejsjälv ibland.
Härlig dag. Lugn kväll.
Åkt en tur till farmor. Fikade, tände ljus, pratade. Mysigt.
Tog en cider och kollade på sex and the city filmen (gillar den fortfarande) :)
Johan leker med snökanonerna inatt så han kommer nog hem när solen går upp.

Mmmmm satsumas!


Blomman haha




Vem vet hur man gör

Kan inte hjälpa det. Dom där känslorna bara trycker sej fram i huvet och jag bara kan inte hjälpa det.

Har druckit upp en hel kanna te.
Trasslar in mej.


Mot nordost

Imorn ska jag ut i skogen och gå. Ska hjälpa pappa med nått fast jag förstod inte vad, haha. Nått med träden iaf... Ska bli spännade att se om jag orkar gå flera kilometer med mina klumpiga röda stövlar och samtidigt hålla koll så at jag inte får några älgfluger på mej :/ Usch vad dom är hemska! Johan sa att de nog är för kallt för dom nu men det vågar jag inte lita på. Får dra på mej en trång mössa så inget kan krypa in. Det ska nog gå bra :)

Jag är som jag är


Chokladigt

Topmodel 8 och kaffe!

Eftersom dagen inte har bjudit på nått kul bestämde jag mej för att åka och köpa lite choklad och göra chokladmuffins med bitar i. Det är väl alltid nån mer än jag som äter dom :)
Nu måste jag laga mat också...





Free people

Finns absolut inget att göra på morgonen. Så jag bara kollar runt lite på olika webshopar. Kanske inte så smart för jag finner alltid massa som jag vill köpa, hehe. Men iaf, jag fann jätte snygga ringar och annat på free people :) dyrt men fint. Älskar fjäderringen...



Impuls

Kände nu att jag skulle gärna vilja klippa mej. Färga mej. Varför inte klippa kort? Det finns ju jätte många som är skit snygga i kort hår. Varför är man så rädd för att klippa sitt långa hår? Är nog rädd för att känna mej typ okvinnlig och likna en liten pojke. Inte kul. Men jag är trött på mitt ruffsiga hår med utväxt som ser ut som fan... Trött på att inte håret vill ligga eller locka sej som jag vill. Det är helt klart mer bad hair days är bra om man säger så. Men jag kommer nog fortsätta vara feg och bara klippa topparna. Frustrerande. Herregud jag måste färga mej...


Costumes










Sweet!



Klänning från Indiska :) så fin med puffärm and its mine!


Snaaaark

Kul helg :) Efter en lång biltur hem från Hagfors igår va det skit gött att bara duscha, slöa i soffan med choklad och Indiana Jones när man kom hem. Kul att se på alla bilder också som ploppar upp på facebook, haha.
Slapp dag idag förutom att jag skulle hämta syster i Lysvik och skjutsa henne till Torsby. Börjar bli ororlig för min lilla c5. Måste köpa en spindelled men det är tydligen ingen som vet om man kan köpa en som är bra på biltema, funkar grejerna där liksom, eller om man måste köpa en dyrare nån annanstans som troligtvis är av bättre kvalite. Har bara 19 dagar på mej att fixa bilen och ombesikta den... Men det fixar sej.


RSS 2.0