Det gjorde min dag

Ska till karlstad imorn och träffa Zara och kolla in hennes lägenhet! Sen skulle vi på tjejkvällen på mitt i city också, hehe. KUL :D Känns som det va jätte länge sen jag såg henne... Im looking forward to it!


Hm, bara mitt hår torkar nu så ska jag in till torsby en sväng...


Visning

Visningen förut gick väl bra. Litet gulligt hus liksom. Positivt: Läget, storleken (2 rum och kök), stort badrum och mysig vedspis i köket. Negativt: Mycket som måste fixas och målas om, en del av elen måste dras, lutande golv, vind som inte är "färdigbyggd" och dom hade gjort en väldigt underlig utbyggnad av huset.
Så jag tror inte de blir något av det faktiskt... Men förhoppningsvis dyker nått annat snart upp :)

Känner mej ganska hungrig nu. Ska göra fiskgratäng och mos sen :) Mumsigt.
Nu springer katten omkring och sladdar runt på mattorna så jag får väl gå och släppa ut han, hehe.

Oh dear!

Hm, tänkte jag skulle fixa en ny header till bloggen för jag är såå trött på den jag har just nu. Men när jag håller på och leker lite i ps så blir det inte som jag vill så jag hämtar en av psböckerna (som min käre far vill att jag ska läsa) och blir glad över att jag har dom för en gång skull. Jag läser och gör precis som det står i boken men det blir ändå inte rätt resultat. Startar om ps och provar en gång till men det funkar inte och skiten hänger sig och stänger ner sig själv! Så nu orkar jag bara inte börja om... Crap.

Och för att göra dagen värre så kan jag inte logga in på min gamla mail längre. För det är nått jag har krånglat till med lösenordet :/ Så frustrerande!

Ska sluta klaga nu och kolla på En plats på landet på tv8 (enda bra programmet på den kanalen). Gillar att se på när dom visar familjer olika hus och hur dom inreder. Älskar sånt :) Fast måste erkänna att dom flesta har ganska hemsk inredningsstil i england med brunt rött och massa trä. Usch, hehe.

Mysig söndag

Nyss ätit en god kycklingmiddag. Drack lite vin också för en gångs skull :P Mysigt.

Var ju till karlstad i fredags. Köpte bland annat en söt mössa, en typ norskstickad tröja och ett par nya skor från scorett :D Det är lite pippi långstrumps känsla över dom tycker jag, but i like it! Är nöjd med alla mina köp faktiskt. Fast kom på när jag kom hem att jag skulle ha köpt nått bra balsam... Typiskt.


Ska på en visning på tisdag förresten. Im so excited...



Varför har pappa ätit upp mina flingor?

Är vaken ovanligt tidigt idag faktiskt. Sov hos Johan så jag var tvungen att gå upp. Har ätit risgrynsgröt till frukost. MUMS! Ska ändå åka ner till karlstad sen och shoppa :D Fast tyvärr inte inne i stan men bergvik duger för mej och vi ska ju till ikea också :)
Ska fixa te nu, hann inte det förut...


Frukost idag



Mmm bacon :D


Balsamera

Har fått mitt efterlängtade bokpaket och fixat lite nya balsam och inpackningar idag. Håller på och testar att bara tvätta håret med balsam eller "godkända balsam" som det kallas... Fast det är lite krångligt att hålla koll på vilka balsam man får använda. Det finns en hel lista över ingredienser som man ska undvika, tex siliconer. Och man ska inte tvätta med schampo. Men det ska tydligen vara mycket bättre för håret, speciellt lockigthår som väldigt lätt blir för torrt och flygigt. Än så länge funkar de bra för min del. Håret känns faktiskt rent utan schampo. Kanske inte har hittat ett bra balsam för just mitt hår än men jag letar vidare... Gillar för tillfället niveas mousse balsam :)


Förresten så börjar HOUSE idag! Ja, ÄNTLIGEN nått nytt och bra att se på! :D




Happy thoughts

Trodde jag skulle ha tråkigt idag men jag har faktiskt lyckats underhålla mig själv ganska bra. Har nämligen suttit i mjukisbyxor framför datorn större delen av dagen och letat låtar som är kul att sjunga till. Gillar helt enkelt att sjunga och höra min röst. Får nån slags kick... Nynnar fortfarande på passande låtar.
Borde kanske egentligen ha gått ut och sprungit eller nått men är för lat. Det mest ansträngande jag har gjort idag är faktiskt att gräva upp några potatis ur landet, haha. Kanske är duktigare imorn...


Jag vill ha halo reach :D


Att vänta är aldrig kul










Kaffe paus

Håller igång ganska bra idag. Har bakat bröd, handlat och hämtat ut min kamera. Tydligen vart det sladden till batteriladdaren som det var fel på trodde hon och det kanske inte går på garantin. Men jag har iaf ett fulladdat batteri nu, so i can take pics! :D Ska åka till mamma sen och hjälpa till lite också.
Håller på att dricka kaffe och fixa mat nu. Kålpudding. Det låter kanske äckligt men de är gött! Så ska man ha lingonsylt till :P
Fast just precis nu myser jag och Figaro i soffan. Haha, eller nej skulle aldrig hända (elaka kissekatt). Men han är söt iaf :)




Dagens

Jobbat i arkivet
Sjungit till musiken på p4
Kommit på att värmlandstoppen är pinsam
Druckit för mycket kaffe
Röstat
Träffat på en släkting (hur många har jag egentligen?)
Ätit för mycket barkis!
Lämnat in min kamera
Bitit mej i kinden flera gånger på samma ställe
Fått ont i magen av förmycket barkis...

Blev sugen på vin nu faktiskt. Har aldrig hänt för ut!
Fixar nog te istället :P


Burr!

Första gången jag inte köpte strumpor på marten. Fast kan bero på att jag inte får plats med fler i min strumplåda :P Mina enda köp blev en munk och en godisstång. Ekonomiskt, haha! ^^

Jobb idag (och imorn) :) Och på torsdag ska jag hjälpa mamma i caféet, så jag håller mig sysselsatt den här veckan också. Tur det...
Usch, jag tycker de börjar bli kallt nu. Märkte det imorse när jag skulle upp så jag tog på mej dubbla tröjor och en sjal. Jag har ingen lust med mörker och kyla... Jag fryser nog redan nu. Får väl snart ta på mej mössa och vantar också. Fast iofs så ser jag fram emot att köpa fina halsdukar och mössor och sånt :P Åh jag vill shoppa nu :D


Loading...

Skulle hjälpa farmor att sätta upp hennes nya gardiner idag. Men fick också putsa några fönster och stryka gardinerna också :P Men det är alltid trevligt att vara där :) Nästan jämt när jag kommit dit kommer det annan tant som hette Märta som skulle byta blommor med farmor. Vi drack kaffe och åt bullar och hon pratade verkligen nonstopp! :P När man skulle säga nått själv var man tvungen att skynda sej när det äntligen blev en lucka i hennes prat annars fick man avbryta henne. Farfar tyckte hon pratade för mycket så han gick och högg ved istället han, haha :P Men jag tyckte hon var trevlig jag. Trevlig och pratglad :)

Förresten märkte nått mystiskt förut. Mitt batteri i min kamera dog förut idag och jag skulle ladda det så jag gjorde det innan jag åkte till farmor och farfar. Och nu när jag kommit hem tänkte jag att de måste ju vara färdig laddat men det va inte det! Det va lika tomt som förut :/ Så jag provade laddaren i olika uttag ifall det skulle hjälpa :P Och det gjorde det tillslut. Den började funka i uttaget i köket. Kan det verkligen va så? Weird...

Aja, ska fortsätta kolla på vänner nu och dricka upp mitt te :)


Boknörd är jag!

Beställde nyss en bok från Bokus. The graveyardbook av Neil Gaiman :) Han skriver så jävla bra! Älskar hans fantasyböcker. Har läst alla som finns på svenska så jag var ju tvungen att ta en på engelska nu. Har stora föhoppningar på den här boken. So dont let me down!


Play on

En jobbardag till då :) Kanske imorn också? Får se om nån ringer och väcker mej medans jag sover. Om jag är ledig kanske man skulle gå till systemet imorn och handla lite inför helgen (skulle iofs hinna åka nu men jag orkar inte) :P Också lovade jag farmor att åka och hälsa på dom och hjälpa henne att sätta upp hennes nya gardiner, hehe.
Blir så irriterad på vårat bredband som hackar på både tvn internet, gjort det i två dagar nu :/ Men jag ska iaf se på idol sen har jag bestämt...

Å taggad inför fredag är jag! :D


Tuesday

Blev inge karlstad. Det blev jobb istället, fast det är väl lika bra. Bättre att tjäna pengar än att spendera dom :P haha eller kanske inte... Har träningsvärk i låren idag! Va ute och sprang igår på kvällen och det va hur fint som helst ute med solnedgång och sval luft :) Älskar sista backen upp till postlådan innan jag är kommer hem som jag tar ut mej helt i. Gött.
Min mage är hungrig nu så jag och pappa ska äta bacon och ägg! :D

Work it out

Blev förvarnad igår om att jag kanske skulle få jobba idag. Men ändå blir jag aningen förvånad när min mobil ringer vid halv 10 när jag ligger och halvsover. Jag skulle visst få jobba :P Dagen har gått snabbt faktiskt, snabbare än när man sitter hemma och glor på tv en hel dag iaf. Kanske jobbar imorn med. Det blir antingen jobba eller åka till karlstad imorn :)
Nu ska jag äta. Sen kanske jag vill springa ett tag. Kanske...

Fika

Jag är ganska mätt just nu. På fikan fick vi fruktsallad med glass, prinsesstårta (som bara jag Anna fick) och mockarutor som Anna hade gjort. Gött va de och kul att se alla. Vi fick ett varsitt paket också :) Fick en liten röd blomma. Det va gulligt :P Anna tyckte också att de va jobbit att det va hennes sista dag, så jag var tydligen inte ensam om det :P
Nu ska jag packa ner lite saker och åka till Johan som troligtvis ligger och snorar i soffan hemma. Härligt... Stackars :P

 


Buuurp

Frukost. Har ätit mina flingor och känner mej proppmätt... Mystiskt, haha. Har ju en smörgås och te kvar :P
Vid 2 sen ska jag till sjukhuset på nån slags avslutning (eller vad man nu ska kalla det) för Anna och mej. Så vi ska typ bara sitta och fika med alla :) Gött!
Usch, det va jobbigt att gå hem min sista dag där förra veckan. Gillade verkligen jobbet och människorna (eller neej, inte alla men). Det ska blir kul att se några av dom idag igen :)
Får trycka i mej min smörgås och sen fixa håret. Tänkte jag kanske skulle hinna handla lite innan jag drar till sjukhuset. Yes...


Im off

Färdiiig! Klippt och klar... Fast tog inte bort så mycket. Bara det slitna och uppklippt, som vanligt. Men det känns som att mina lockar blir finare om jag har längre hår. Så mitt sparande fortsätter ett tag till.
Efter jag hade klippt mej så tänte jag gå och köpa sallad på lustgården men när jag kom in så kände jag inte igen nån och det tog tid för dom att fixa salladen för dom visste inte vart allt var. Så dom har bytt ägare igen... Saknar lustgården som det va först, caféet med doftljus och prydnadssaker :) Mysigt vare!

Ska nog äka en sväng till farmor och farfar.
BYE.


Curls

Skulle egentligen vart och klippt mej nu men precis när jag parkerat i torsby får jag ett sms om att det vore bättre om jag kom 10.15 ist. Drygt att åka hem igen :/ och inga affärer va ju öppna ändå förutom konsum, hehe. Ska nog köpa nytt balsam och inpackning sen. Ska prova nån grej som ska va bra för lockigt hår. It might work :)

Hahaha den nya com hem reklamen med katten! :D

RSS 2.0