Termos är lösningen!

Skulle verkligen behövt kaffe idag eller ha sovmorgon. Kände redan när alarmet ringde att jag orkar inte... Min första lektion var verkligen plågsam. Under anatomin höll jag på att somna på riktigt! Aldrig hänt förut. Men mina ögonlock bara trycktes ner och det blev inte bättre av att läraren skulle visa bilder på overheaden för då släktes ju alla lampor.
När vi väl fick rast tänkte jag att jag skulle köpa kaffe så skulle allt fixa sig. Letar i plånboken men finner bara fyra kronor och man behöver fem till den där jävla kaffeautomaten (som förövrigt stjäl mina pengar alldeles för ofta genom att påstå att jag lagt i för lite pengar när jag faktiskt lagt i exakt antal mynt)!
Så jag fick genomlida dagen utan koffein och kunde nästan känna påsarna som hängde under ögonen. Illa.
När jag väl kom hem slet jag av mig jackan och föll ner i min säng. Underbart!
Har nu druckit kaffe ur min snygga hemulen-mugg och är nöjd haha.

Imorgon kommer pappa och Anne förhoppningsvis hit med lite fler möbler och sen åker jag till lilla byn!


Memorera

Snurrig dag med olika uttal och missvisande orduppdelningar. Har fått mer information än jag kan ta in just nu känner jag, hehe. Flummiga människor är både bra och dåligt. Dom är härliga men kan vara jävligt otydliga. Kom på att jag borde träna på tangenbordsskrivning men råkar ändå alltid hoppa tillbaka till att ha alla fingrar överallt... Det är svårt.

Blev plötsligt äckligt sugen på choklad, och fixar jag choklad kan jag dra nytta av sockerkicken och plugga!

Det blev nyligen ännu snurrigare men jag är glad.


Next

Har gjort min andra dag med lektioner i medicinsk terminologi och lite annat grupparbete. Har varit intressant att få börja med riktiga lektioner för att få känna av lite hur det kommer bli. Har förövrigt jätte trevliga klasskamrater och alla verkar öppna och pratglada. Det är varierande åldrar. Jag är faktiskt yngst i klassen, haha.

Har nyss fixat mat och matlådor. Synd bara att mitt frysskåp är typ 20x20 cm så det får inte plats mer än två grejer där i, hehe. Är oerhört tacksam för min pressobryggare som jag fick av mina arbetskamrater. Den kommer användas mycket framöver känner jag...

Har ingen tak- eller sänglampa än men gillar att jag kan tända ljus och rökelse i mitt fönster. Så mysigt!


Kristinehamn

Har slarvat bort min usb-sladd till kameran. Helt otroligt... Jag gör inte sånt. Har bilder men kan inte lägga in dom. Så det får bli en bild från mobilen ist från mitt lilla rum.
Har haft min första skoldag idag. Fann till skolan och har lyckligtvis inte tappat bort mig här än. Riktigt nöjd faktiskt, haha. Har ingen tv men tack vare pappa har jag internet! Så jag överlever än så länge.


Strawberries

Eftersom det var min näst sista dag på jobbet idag så blev jag bjuden på kaffe, hembakad kolakaka, glass och bär av alla på skrivfunktionen. Sen fick jag två paket som jag skulle öppna i "rätt" ordning. I det första var det en pressobryggare och i det andra ett paket kaffe! :D Till min lilla lägenhet alltså. Haha, dom är så snälla :) Jag som hade tänkt köpa en pressobryggare på ikea för 99 kronor, hehe. Så nu kan jag göra massa kaffe!
Hade tänkt vara duktig göra jordgubbspaj åt dom andra till imorgon när jag gör min sista dag, haha. Alla andra brukar nämligen bjuda på något när dom slutar, går semester eller liknande.

Smulig och fin, haha!


Adjö min lila vän

Gillar att The Adventures of Rain Dance Maggie går runt runt runt.

Enligt farmor ser jag tydligen ut som en sommarfjäril i min gulblommiga klänning som jag har på mig idag.

Min mobil beter sig underligt. Fast det kan ju bero på att jag har haft den i 3-4 år... Ibland kan jag inte skicka eller ens ta emot sms. Har behövt byta till min gamla samsung som är flera cm tjock känns det som, haha. Det var inte så kul förut idag när jag bytte mobil och fick massa sms som som jag skulle ha fått igår. Det är nog dags att köpa en ny mobil, hehe.

Om en vecka drar jag ner och fixar till i lägenheten! :D

Weekend

Helg i Karlstad. Inflyttningsfest. No pics. Sovit på Zaras sköna soffa. Harry Potter bio igen. Soffhäng med Zara. And thats it... Mer eller mindre.
2 veckors jobb kvar. Sen flytt!


RSS 2.0