Sortering

Har försökt få lite mer ordning på alla dessa bilder som tar upp plats på min hårddisk. Jag har raderat en del, namngett ännu mer och gjort nya mappar. Även om jag är bra på att organisera så tycker jag inte att det blev bättre än förut. Det blev bara mycket mer av allt.

Fann en bild på över tio år gammalt klotter från tjärnen haha. Det finns mycket intressanta saker att läsa i det där vindskyddet. Att man ska akta huvudet, vem som är bäst, namnet på någon man var kär i m.m. Jag har en del minnen därifrån ändå.


Från balkongenJag och Ann-Sofie kom fram till att ett kort på oss två var en bra julklapp till farmor och farfar. Tänkte att det är ju enkelt att göra. Det var det inte... Vi hade dåliga hårdagar och bestämde oss att ta kortet ute så vi kunde ha mössa på oss. När vi skulle ta kort så blev bara en av oss bra på en bild, aldrig båda två samtidigt. Ann-Sofie kunde inte ta kort och fick med halva himlen ist. Vi var antingen för glada eller för allvarliga. Kallt var det också. Men vi lyckades ändå få till kanske fyra bra bilder av ca 30 st.

Så nu är det bara utskriften kvar.


Man ska vara två

Nu är det jullov. Fattar inte att det bara har gått en termin. Känns som jag har gått i skolan i flera år. Men jag gillar det. Har haft terminologiprov och avslutning i dag. Kom världens hagelstorm när jag skulle hem så snodde mig skjuts haha. Kändes som jag rensade mitt lilla rum på grejer och körde sen hela långa vägen hem. Helt otroligt att jag tog mig dit och hem alldeles själv haha. Kommer sakna klassen känner jag.

Ska till Sunne med bästa syster i morgon och leta efter de sista julklapparna. Jag ska tydligen också fixa köttbullar, göra banankaka och slå in andras paket har jag sagt hehe. Det finns ju så mycket tid till allt.

Förresten, jag kan bara inte låta bli att tycka det är störsamt när en tjej kallar sin pojkvän för sin "gubbe". Får någon slags otrevlig känsla av det. På något sätt triggar det alltid igång något i mig. Det verkar ju som man är gift och 60 år. Usch, hemska tanke...


Luddigt på Länsmansgården


Paketinslagning

Jag vet inte om jag litar på min mobil längre... Mitt alarm ringde nämligen inte i morse så jag försov mig någon timme. Vaknade vid halv tio av att det var alldeles för ljust i rummet haha. Fick halvspringa till skolan i regnet. Hade anatomi första lektionen men som tur är så hade jag inte missat något speciellt. Märkte på allas intresserade miner när jag kom in i klassrummet att Doris hade gått igenom något riktigt spännande på overheaden haha.

Igår fick vi sjunga luciasången på latin dagen till ära. Kändes lite överkurs och ingen var särskilt entusiastisk haha. Alltså jag tycker veckan har gått hur snabbt som helst. Jag åker hem i morgon ju. Ska på mitt tredje julbord till helgen. Jag är redan trött på maten och dom där hemska godisborden fulla med skumtomtar och knäck...

Har börjat slå in lite julklappar nu faktiskt, men kör inte på traditionellt julpapper. Jag vill ha lite mera färgglatt och utan tomtar helst.


Är det så?

Kan man lära sig att äta allt? Så som man "lär sig" dricka kaffe eller äta sill. Inget av det är väl gott i början?
Förra veckan fick vi punschbollar av grannarna nämligen. Jag har alltid tänkt att det är sånt sliskigt som gamla tanter och gubbar äter. Precis som punschpraliner haha. Man hör ju bara på ordet punsch att det är något som äldre människor älskar. Men i alla fall, jag åt en punschboll och tyckte att det var en tråkig osmaklig sak. Varför äta något så tråkigt? Sen av någon dum anledning åt jag en till och tyckte att det började bli gott. Det var då jag blev rädd och slutade äta.
Så om man äter nått man inte gillar flera gånger, börjar man tycka om det då även om man inte vill?

Jag tror jag har fjäril som övervintrar i mitt rum på adventsstjärnan. Den skrämmer mig lite.


Ska man dela så ska man dela lika

Spenderat hela dagen i arkivet. Jag minns fortfarande hur man gör men vårdcentralens arkiv funkar inte riktigt på samma sätt som sjukhusets. Det är sämre... Inget är bättre faktiskt. Tacka vet jag sjukhusets. Det är större också. Stort är bra haha.

Har prov i blodet och dess sjukdomar nästa vecka, men jag orkar inte läsa på nått än. Känn ingen stress. Jag ska se på svärdet i stenen på en gammal opålitlig vhs istället och spela lite gitarr hade jag tänkt.


Min puffunktion halvstrejkar på fb. Jag är inte nöjd.
Har kommit lite väl långt innanför gränserna känner jag.

Nude

Jag har äntligen funnit den! På topshop. Min efterlängtade nyårsklänning. Vet inte vart jag hamnar på nyår än, men det är den här klänningen ni kommer se mig i. Kanske ser ut som den är rosa men det är den inte. Nude.


RSS 2.0