Tunt

Härliga helg. Tomt hus... Ska försöka dra med syster till Sunne en sväng annars kommer jag väl stå och stampa på samma ställe. Kanske får man lite tårta?
Har glömt att lämna tillbaka mina låneböcker. Fick en ledsam påminnelse. Det har aldrig någonsin hänt förut! Vad händer?
Jag behöver en rejäl kalldusch och en seg sovmorgon.


I min lila bikini

Årets första bad i Sirsjön med sis. Svalkande. Gillar det där nu sen dom gjorde om det. Det var riktigt mycket folk där som vanligt. Blev sugen på att ha picknick när jag satt där på gräset med solen i ögonen. Tror jag har solat och druckit iste halva dagen nästan. Sommar.
Bikini är helt enkelt det bästa plagget. Ja, så är det faktiskt.


Inga förslag


Skip

Jag är trött. Övertrött. Tycker att jag själv är oerhört komisk lite för ofta. Känner hur dimmig min blick är. Det var en kille som frågade mig om vägen till ungdomsmottagningen förut och jag märkte hur svårt jag hade för att tänka och bara babblade, hehe. Han förstod inte helt, men min förklaring blev hyfsat bra ändå för att vara jag. Efter den händelsen kände jag att det var dags att dricka kaffe...
Jag tycker det kan bli helg igen.

Hey fishies, haha!


Blomsterkrans

Snart helt ensam. Tyst och skönt. Bara jag och katten i hela stökiga huset...
Måste göra en fin krans att ha i morgon. Brukade alltid ha det när jag var liten. Jag har ingen aning om hur man gör en men hur svårt kan det vara. Zara kan förhoppningsvis, hehe. Känner verkligen för att vara oerhört somrig! Men jag skippar nog hela köret med sju sorters blommor. Det var länge sen. Senast jag gjorde det var nog kanske i åttan när jag och Zara letade blommor i mörkret på stigen hem till mig, haha!

Do you remember - Ane Brun


YH!

Fick mitt brev från Kristinehamn idag. Jag kom in! Känns konstigt att tänka att jag börjar skolan i augusti. Tyckte intagningsproven var svåra. Dom tar bara in 18 st av 50 som ansökte... Trodde verkligen inte att jag skulle bli en av dom. Kommer nog bli två intensiva år, i alla fall så som jag fått det förklarat för mig. Men jag ser verkligen fram emot det!


Tristess annorlunda uttrycktEasily - Red Hot Chili Peppers


Helt fel

Jag är alldeles för rastlös. Felskrivningar roar mig just nu, haha.

Klocka upphittad. Återfås mot beskrivning av Kurt.
Äldre dam eller herrcykel köpes billigt.
Björks bussresor - ett alternativ till en trevlig semester.
Promenadkäpp borttappad av herre med silverknopp i ändan.
Dagens ros till den man och kvinna som hjälpte mig till sjukhuset efter att ha brutit min fot.


Cirkelträning

Har kommit fram till att olika delar vill inte alltid samma saker. Eller tror sig vilja. Någon del kan till och med vilseleda andra delar att dras in på fel bana i  fel riktning. Vilket i sin tur leder till tillfällig förvirring. Men känslan av erfarenhet knuffar snabbt alla delar på sina rätta platser och återställer balansen. För stunden.

Ibland kan det vara besvärligt med bekräftelsebehov.

Mera te.


Puls

Jag är så trött. Saknar sömn. Sovit dåligt dom senaste nätterna på grund av att halsen har irriterat mig och tvingat mig att hosta var femte minut. Frustrerande.
Sörplar festis...
Man hinner tänka över så mycket under arbetsdagarna i arkivet. Fundera ut massa lösningar på olika problem och situationer. Hur, vad och varför. Ganska stimulerande egentligen...


Still
Det är för lugnt nu

Så seg. Så törstig.
Död åt alla flugorna i mitt rum! Less. Man får ju aldrig sova ifred...
La Roux - In for the kill
Jag vill tappa bort mig själv till den.


Pip

Varför har alla frågat mig om jag har sett räven idag? Jag förstår inte det "ordspråket". Vadå, menar dom att man har sett en räv, blivit rädd och skrikit halsen av sig eller? Nej, jag fattar inte... Heh.
Det var hemskt att svara i telefon förut på jobbet. Kändes som att jag lät som ett monster genom luren. Att hälsa på folk är inte heller lätt när hej eller hallå oftast kommer ut som ett pip eller i bästa fall en viskning. Har iaf orkat dra mig iväg till apoteket och köpt halstabletter idag. Härligt!


Vokaler

Kan man harkla sig så mycket att man irriterar stämbanden eller nått? Min hals gör ont och stämbanden vill inte samarbeta med mig... Alltså hes. Min röst är obrukbar just nu. Att inte kunna sjunga eller ens nynna känns riktigt kasst. Fattar inte vad jag har gjort. Kanske blev sen jag gick hem i den extrema kylan i lördags. Får nog dricka te.
Jag har troligtvis slagit i huvudet också...

Var och kollade på balen förut. Alla var jätte fina i sina klänningar och kostymer! Men orkade inte ta några kort. Lyckades att få fler mygbett under tiden i stället. Fick sån lust att vara student och gå på bal igen och bara dricka och ha kul. Mysigt. 


Fokusera

Jag får inget syre från luften idag. Fuktig luft och pappersdamm är inte att rekomendera. Segt. Vill ta en kalldusch. Tror jag klibbar fast. En Calippo blev min räddning. Godast på hela dagen! Klippte mig lite förut också fast som alltid märker jag (och inga andra heller för den delen) inte någon skillnad, haha. Kan bero på att jag alltid bara klipper topparna...

Flugorna stör mig på morgonen och myggen och nattfjärilarna på kvällen. Usch! Borde ha ett stort myggnät över hela huset.
Känner mig så osammanhängande.


Ja, jag är rädd för åskaFascinerande men läskig.
Gör mig oerhört virrig och rastlös.
Behöver sömn för mitt förbryllade inre.

Moonlight Sonata - Beethoven


Efter solnedgången

Jag vill andas den kvava och fuktiga luften som stannar kvar i rummet.

Benen är fulla av myggbett och halsen är skrovlig. Jag är fortfarande törstig. Har kommit fram till att jag inte är helt kass på att spela brännboll ändå. Fast jag är inte överentusiastisk och slänger mig efter alla bollar som susar förbi (vilket är överkurs enligt mig), haha. Hade ändå en kul kväll igår. Men varför skulle faktoriet stänga vid ett?! Synd.

Vaknade alldeles för sent idag. Halv två. Rastlös... Drog hem, satt i solen och åt bär med grädde. Jag är kär i ängarna.


In the mood for... what?

Heartbeats - José Gonzáles
Yellow - Coldplay
High and Dry - Radiohead
Big in Japan - Ane Brun
Rusty Nail - X-Japan


RSS 2.0