VardagsaktiviteterDet behövs mer...
Minnet spelar upp Big in Japan med Ane Brun.


Avvikelser

Förhoppningar och motgångar på olika nivåer.

Skrynklar ihop oss till ingenting. Ointelligenta. Dumma helt enkelt. Förstår inte andra människors känslor. Det är tydligen synd om oss också. Det slår så hårt. Finns inget att sätta emot. Ord fungerar inte. Bara ordspyor. Blir påmind om hur obehagligt förolämpande det är.
Glöm det. Glöm det. Glöm det.
Jag vill bara skydda.


För tidigt

Hur ska jag kunna sova nu när jag nästan redan vänt på dygnet? Senaste tiden har jag varit vaken till ca halv fyra i brist på trötthet och sen sovit till långt ut på dagen. Jag ska jobba i morgon så har ingen lust att gå omkring som en förvirrad zombie och förväxla alla papper. Fast äsch, det finns ju alltid kaffe kom jag på... Några extra turer till cafeterian. Skulle egentligen inte börja förens på måndag men fick torsdag som en liten extradag. Har inte varit på sjukhuset sen i december så ska bli kul att se alla igen och se hur det har gått. Måste komma in i alla rutinerna där. Oerhört skönt att få några över huvud taget faktiskt...

Pigg som ett piggsvin!
Varför säger man inte det i stället för en mört?


Bara ge mig nått annat, något bättre


Isch

Trodde jag fann en sten när jag dammsög. Tittade närmare men det var ingen sten! Fästingen var nog ganska mätt. Ew...


Tur eller skicklighet

Dagen som jag väntat på länge nu inträffar i morgon. Testdagen i Kristinehamn. 9.30 - 17.00. Kommer bli en jävligt lång dag. Har inga stora förväntningar... Svenska, engelska, data och muntligt. YAY. Inge pepp och inga nerver än. Nerverna poppar inte upp förens i morgon när jag kommit dit och vet av erfarenhet att jag bara kommer ligga och tvinna mig i sängen i natt. Ingen sömn. Kommer va utsliten när dagen är över, när all press runnit av mig.
Jag behöver det här.Congrats sis!

Fann fram. Backade fel. Stackars sjuka fiskmåsen. Glömde presenterna. Åke tillbaka. Hälsade på för att göra dig bättre. Köpte pizza och hyrde film. Presenter... Fixade platt pannkakstårta med hallonsylt och drack massa saft. En bra dag. Vi behövs i en värld som den här.


Pro

Sitter och försöker mig på att skriva i ett slags skrivprogram på det sättet man ska lära sig i skolan. Typingmaster pro... Med massor av olika lektioner. Det är verkligen inte det lättaste. Blir ju nästan yr. Måste kolla på skärmen hela tiden och ha fingrarna i ett visst läge. Det har tagit ett tag för mig att skriva det här på rätt sätt faktiskt. Och jag har över tio lektioner kvar...
På onsdag är alla test på skolan. Svenska, engelska, datakunskap och ett muntligt. Kommer ta hela dagen. Från 9.30 - 17.00! Måste bara hitta dit själv också, haha. Det fixar sig.


Get off

Fika med Karin. Besök på systemet. Blev samma gamla vanliga pga fortsatt brist på fantasi. Lördag är dagen. Kan bli kul. Pepp!

Jag vill glömma känslan av att veta att dagarna går och att minuterna tickar.
Gör det.


Comic

Skulle kunna läsa serier hur länge som helst...


Gräsligt

Första gräsklippardagen! Reunion med klipparn. Soligt och varmt. Åkte slalom mellan alla stubbarna. Stubbar borde förbjudas! Gräs och mossa i håret och i kläderna. Stickigt som fan. P3 Spel med bra snack och musik i lurarna. Härligt återseende faktiskt. Brände mig i ansiktet.
Vill springa runt i bikini och steka som en idiot!


On every street

Jag vet inte vad jag vill ha. Vad jag behöver. Bara vad jag vill ha i vissa ögonblick, för stunden.
Ångra dig inte. Det finns alla möjligheter till glädje.
Inte så känslig som du.
Just let go.


There's no need

Tappade bort tankar och känslor i en diktbok hos farmor. Jag gillar inte ens dikter. Massa avskyvärt pinsamt dravel har jag alltid tänkt. Visst, det mesta var faktiskt helt ointressant men vissa rader gömde nått. Någon fin känsla som jag kände igen eller helt enkelt kanske ville känna. Nått som jag förstod mig på. Bläddrade igenom boken flera gånger om jag kanske missat någon speciell rad. Efter en stund gav jag upp.
Fint... Men se inte tillbaka.
Nästan någon slags aha-upplevelse.


Hey Branäs!
I dont mind.RSS 2.0