Påminnelse

Hade kort dag i skolan idag vilket gjorde att jag fick tid över till annat. Det var härligt väder så jag trotsade min förkylning och gick ut ett stund. Strosade runt lite i stan och kollade i några affärer. Gick på massor av okända ställen och tappade inte bort mig! Annars kan det vara lite riskabelt för mig att gå runt själv haha. Det är fint här i Kristinehamn faktiskt. Finns mysiga små gator lite här och var.

Hade förresten en förvirrade dröm inatt. Men när jag vakande kom jag fram till att det var bra för mig att drömma den. Trodde inte att drömmar kunde vara nyttiga för en.


50/50

Idag fick jag veta att jag blivit godkänd på mitt första prov i patientrelaterad dokumentation! Jag trodde jag hade skrivit massor av fel eftersom jag chansade på en del, men mina chansningar var tydligen inte så dumma. Fick också reda på att jag ska vara i hemma i Torsby på min första lia. Inte helt oväntat men det blir nog kul ändå.

Stekte bacon förut. Det var ingen bra idé... För det första så är det farligt att steka bacon. Jag är rädd för det. Allt fett bara fräser och flyger överallt så jag vågar nästan inte vända skivorna. Livsfarligt. Och för det andra så blir det fullt av stekos i hela rummet. Man ser ingenting. Inte jag i alla fall för jag har ingen fläkt haha. Försöker vädra ut allt nu. Hoppas att allt jag äger inte stinker bacon bara. Så note to self: undvik att steka bacon i små utrymmen.


Skratta åt eländet

Fick gå hem från tågstationen snuvig och med min tunga väska i spöregn igår. Var äckligt blöt och irriterad när jag kom in genom dörren och tänkte göra lite varm oboy åt mig. När jag öppnar kylskåpet verkar det ovanligt varmt där inne. Luktar på mjöken och märker att den är sur! Mina matlådor i frysfacket är blöta och mitt baconpaket har också börjat lukta lite misstänkt. Så jag konstaterar att mitt kylskåp har lagt av! Det helt och hållet förstör min kväll hehe...

Har suttit i skolan och snorat och hostat idag. Orkade inte koncentrera mig alls. Det enda jag hade att äta till lunch var en banan. Jävla kylskåp... Ringde till hyresvärden imorse men vet inte när jag får det fixat. Jag kan ju inte direkt gå och handla nu. Så min middag blir nässpray, hostmedicin, gamla chips och så lite te på det. YAY!


Inte okej för mig

Det kliar i öronen, min hals gör ont och huvet värker. Den hemska förkylningen går runt i klassen. Den började på bänkraden längst bak har nu hoppat fram ett hack till nästa rad. Min rad...

Har trots mitt värkande huvud klarat av att måla taket i hallen. Det är kul att måla väggar och lister faktiskt, men inte tak... Man får ont i nacken av att stirra uppåt och håller nästan på att ramla baklänges från trappstegen. Som tur är så är det ett litet tak så det tog inte så förfärligt lång tid att måla. Fast jag har ändå lyckats kladda ovanligt mycket. Ansiktet och håret är vitprickigt. Hela min tröja har fått vita fläckar och på något sätt har färgen också hamnat längst ner på mina byxben.

Ska fixa en stor kanna te och sörpla i mig och försöka läsa lite om skelettet.


PUFF

Slutar 11.30 på torsdagar så jag kunde åka hem tidigt idag. Så sitter och försöker få in skelettdelar, riktningar, lägen och ord i skallen nu. Går sådär... Älskar nästan anatomi. Så intressant även fast det är lite krångligt i början. Men jag fixar det! Jag vet att jag har valt rätt. Längtar verkligen efter att få gå på LIA.

Denna martenshelg har jag inga förväntningar inför. Jag vet bara att jag vill dricka lite alkohol, träffa roliga människor och åka virelvinden minst en gång haha. Det är faktiskt ganska mysigt att gå runt på martensplatsen i mörkret och träffa folk man nästan aldrig ser.

Cozy. Ha kul!


Mera möbler

Jag har fått ett bord och två stolar idag och äntligen en tv! Kära tv... Lite lampor och annat som jag inte kunnat ta med mig följde också med. Monterande av ikeabordet, lite fix med tvn och en router lämnade mitt lilla rum i en förfärlig oordning. Skräp i sängen och frigolitbitar som fastnade överallt. Har ingen lust att städa när jag åker tillbaka ner. Men det är så mycket finare nu när det är lite mer möbler än bara en säng och en bokhylla!

Eftersom jag är hemma nu så firar dom med popcorn och dipp för att dom har saknat mig så mycket! Katten har också saknat mig och slickar mig på foten i tron om att jag gillar det haha.
Vet inte vad som händer i helgen än riktigt. Vi får se :)


Hard work.


RSS 2.0