Framåt

Skolan har börjat och allt rullar på. Inget speciellt. Jag är redan skoltrött. Nya lärare, nya ämnen och som jag trodde verkar medicinsk engelska riktigt kul!
Varit i Kronoparken idag och hälsat på för ovanlighetens skull. När jag kom hem hämtade jag ut ett paket med kurslitteratur och märker sen att jag har beställt dubbelt av en bok. Ja, jättesmart Veronica... Tyckte väl att det var lite väl dyra böcker. Typiskt.
 
Ska packa inför min hemresa nu.
 
 
 

En vecka kvar

Mina dagar har gått in lite i varandra. Jag vet nästan inte vilken dag det är, måste alltid dubbelkolla. Det går snabbt. Beror väl på vilka man umgås med... Dagarna har bestått av fika på olika ställen, en del film och massa åkande fram och tillbaka. Det har liksom gått runt så, lite utan fokus. Men jag gillar det.
 
Imorgon åker vi till Charlottenberg en tur, sen får jag väl se vad som händer. Annars ska jag finally få se The Dark Knight Rises på onsdag! Gordon-Levitt, YUM!

På ditt sätt

Gårdagen flöt på bra och gick lite för snabbt. Ni är så fina människor. Mat, kaffe och tårta resulterade i matkoma. Var vaken alldeles för länge och inte mindes jag att 28 veckor senare var så jävla tråkig haha. Men jag hade bra sällskap i alla fall. Sånt som räknas.
 
Jag gjorde en hyfsat söt tårta till pappa på hans födelsedag...
 
 
 

Mint

Småsaker från de senaste dagarna.
Gjort min sista arbetsdag på EDC, fick blommor och det kändes faktiskt lite vemodigt. Fikat med grannen Gustav. Börjat spela Wordfeud haha. Sjungit och spelat med syster en hel dag (är smått hes nu). Köpt present till pappa som snart fyller år.
 
Det är så skönt att vara ledig!

RSS 2.0