För nu har vi flytet

Yes, jag fick min nästa praktikplats precis där jag ville! Kirurgkliniken på CSK.
 
Kom hem idag och såg att jag hade fått ett brev från landstinget. Blev glatt överraskad av mitt sista lönebesked. Hade totalt glömt bort att jag jobbade tre dagar i augusti. Firade det med att shoppa lite innan jag åkte vidare till Torsby. Fick helg lite tidigare än vanligt, så skönt. Det går bra nu.
Har börjat få någon slags härlig höstkänsla också. Det är nu alla börjar missbruka ordet mysigt...
 
Känns som jag är tolv år igen och går i sexan när jag säger att jag ska träna på engelska glosor, men det är det jag måste göra nu. Pepp!

SNL

 
Hahaha just loving this!

Därför

Idag är en bra dag. Jag har äntligen blivit klar med och lämnat in min uppsats. Vi har också fått tillbaka det senaste provet i dokumentation och jag hade 89 poäng utav 96! Jag blev överlycklig för det var så tight med tid till det provet att vissa inte hann skriva klart eller läsa igenom det ens. Jag var en ynka poäng från VG (som är det högsta vi kan få) men jag är så nöjd med mitt G ändå. I'm AWESOME!
Som belöning tänkte jag faktiskt leka med mitt xbox och dricka svartvinbärssaft nu.
 
En annan sak som är värd att nämna är att idag börjar How I Met Your Mother! Yay!

THG

Idag kom jag på ett nytt sätt för att slippa skriva på min uppsats. Jag cyklade till coop och köpte Hunger Games-dvdn som jag velat ha ett bra tag. Cyklade sen hem och kollade igenom hela. Både sjäva filmen och allt extramaterial. Love it. ♥ Håller på att läsa om böckerna också. Väntar bara på Catching Fire nu.
 
Imorgon kanske jag fortsätter skriva. Hoppas det. Fast jag finner säkert andra saker att distrahera mig med.
 

Frågeställning och slutsats

Jag borde egentligen skriva på en uppsats. Vi skulle arbeta med den på våran IT-lektion. De som inte hade med sig sitt arbete fick gå hem och jobba. Jag gick hem, för jag har inte ens börjat med min uppsats. Tänkte faktiskt vara duktig och börja när jag kom hem. Drunknade istället i gamla spellistor som jag gladeligen sjunger för grannarna just nu.
 
Jag tror jag börjar utveckla någon slags hatkärlek. Jag vet inte varför något finns kvar ens men det gör det. Tankesättet blir bara egoistiskt och det är inte värt det. Men jag tvekar. Ännu en fråga om känsla och förnuft som jag inte vågar reda ut än.
 
Jag är i stort behov av helg så jag kan träffa vettiga människor.

Snart klar

Halv sprang ett varv runt marten i nästan konstant spöregn förut. Hur kul som helst... Kan inte påstå att det gav så mycket, förutom blöta och kalla fötter.
 
Håller på att göra mig iordning inför ikväll just nu. Ska dra ut om ett tag och har grävt i min väska efter rätt kläder. Blev en enkel klänning. Ska faktiskt vara duktig och ta med mig halsduk och vantar för en gångs skull. Yes.
So long sailors!
 

Underhållning?

Sitter hemma i soffan, sörplar te och har gått igenom ett My life as Liz-maraton på MTV. Försöker få tiden att gå. Jag hade mycket hellre varit i skolan och slöat framför min dator just nu, men jag har lyckats ta mig igenom morgonen i alla fall.
Jaja, imorgon blir en bättre dag! Ska dra ner mot Kristinehamn och äta tacos (med betoning på a haha). Är ganska skönt ändå att bara behöva gå tre dagar i skolan den här veckan innan jag åker hem igen och springer några varv på marten. Jag har inte köpt nått på marten på två år om man inte räknar karusellbiljetter och en och annan munk haha. Vi får väl se.
 
I miss my xbox...
My mood today hahaha.
 

RSS 2.0