Rubrik avstås

Kära blogg,
idag har jag lärt mig den utsökta konsten att pumpa luft i cykeldäck. Det tog mig endast en halvtimme att komma på hur jag skulle gå tillväga... Mycket stolt.
 
Jag har också besökt skolan för allra sista gången och tagit farväl av skitiga mikrosar och möglet. Jag kommer sakna är det snabba bredbandet och en och annan klasskamrat. Nu återstår bara poolparty och avslutningsmiddag (utan efterrätt).
 
Mvh
Veronica
 
P.S. Nu ska jag se på Warm Bodies.
P.P.S. Jag har namnsdag idag.
 

Tacka vet jag spindlar

Haft en lång dag med diagnosklassificering och opponering på examensarbeten. Imorgon har vi seminaruim. Jag känner mig helt slut i huvudet. Det är inte länge kvar nu! 
 
Alltså, jag har slutligen kommit fram till att jag lever i ett sunkigt hål till hus, jag har myror i mitt rum!
Jag blir så äcklad av att tänkta på det. Märkte igår att det sprang runt ett par på mitt sovrumsgolv. Fick panik och mördade alla med en sko. Insåg att det var en stor glipa vid ytterdörren som dom kom in ifrån och petade igen den med massa tidningspapper. Pratade med hyrestanten som sa "ja, men dom kommer ju nu på sommaren." Eh jaha? Fick gammal myrspray för utomhusbruk och sen var det tydligen bra.
Jag sov med lampan på igår. Fick sådan ångest över att myrorna skulle komma in på natten och krypa omkring! Usch. Så nu har jag köpt ny och bra myrspray. Bästa köpet idag.
Synd att man inte hade en myrslok som husdjur...

Hudik

Helgen i de få bilder jag har.
 
 
 
 
 
Incheckning

 Shopping!
 

 

 
 
(Älskar att det heter Möljens)
 

 

RSS 2.0