Känsla för tidsuppfattning

Tre dagar har gått av min LIA. Just nu känns det som att jag redan har varit ute i två veckor. Helt borta.
Har hunnit göra mig lite hemmastadd på ortopedmottagningen. Jag delar faktiskt rum med en tjej som tog examen förra året, vilket är rätt kul eftersom det inte är alltför längesen hon själv var ute på LIA och irrade runt. Hon vet hur jag känner mig alltså.
 
Idag har varit en riktigt intressant dag. Efter lunch fick jag gå med en trevlig ST-läkare på hans pass när han undersökte patienter med olika typer av frakturer. Hade inte en aning om hur läkare undersökte brutna ben förut, men det ser lite hårdhänt ut. Det var rätt kul att se på röntgenbilder också när någon faktiskt kan förklara vad det är man ska leta efter. Man lär sig så mycket bättre och förstår hur saker och ting hänger ihop om man får vara med ute och se vad läkarna egentligen gör. Jag vill se mer!
 
Imorgon ska jag så klart skriva diktaten på de patienter som jag fick träffa idag. Det kan ju bli spännande med tanke på hur läkaren dikterade haha.

Äntligen

Imorgon ska jag säga upp min lägenhet. Mamma har fixat rum till mig i Karlstad, på Färjestad. Det blir precis samma rum där både jag och Ann-Sofie bodde där när vi gick på sundsta. Det är rätt mysigt faktiskt. Själva rummet är inte så värst mycket större än det jag har nu (vad jag minns) och jag får dela kök och dusch med en annan tjej som bor i rummet bredvid, men det gör mig inget. Det bästa är att jag kommer ha en större yta att röra mig på. För det blir lite instängt på 19 m² ändå. Längtar redan till flytten.
 
Imorgon har jag skön sovmorgon till elva och sen ska klassen på studiebesök i Karlstad. Efter besöket tar jag tåget hem. Blir en riktigt slapp dag, precis som jag vill ha det haha.

For the weekend

De senaste dagarna har varit lite konstiga. Stundtals känns det tomt i huvudet och mina tankar går oerhört mycket upp och ner. Jag vet inte vad jag ska känna. Helt totalt ofokuserad.
 
Igår var en rätt intressant dag annars. Jag och Zara stod på Coop i Kristinehamn och delade ut kattmat. Det var rätt kul faktiskt. Fick höra en del roliga kommentarer från folk haha.
 
Just nu sitter jag hemma och äter plättar, funderar och samlar mig.
 

MAX

Dagen i korthet.
Har varit till Eskilstuna idag på en slags jobbmässa med Zara och Emma. Jag behöver ju inte något sommarjobb direkt men tänkte att det kunde vara kul ändå. Lyssnade på ett par föredrag och fick lite papper och annat. Det fanns bland annat en skola som hade språkkurser i massa olika länder som man kunde söka till. Vissa var "gratis" och andra inte. Det lät jättekul och nu är jag sjukt sugen på att läsa engelska utomlands...
 
 

Done!

Har fixat allt med sommarjobbet. Får en vecka ledigt efter skolan och sen väntar en inlärningsperiod på två veckor. Jag kommer sitta alldeles ensam på båda avdelningarna men jag känner mig inte nervös alls inför det. Just nu känner jag mig bara äckligt peppad! Fick lite högre lön också eftersom jag jobbade förra sommaren. Det går bra nu.

HAIM

 
Gillar verkligen låten. Men videon, nej...

RSS 2.0