Detaljer

Lyckats fått ihop lite grejer inför flytten. Kökssaker och en säng. Det är nog inte så himla mycket som fattas egentligen. Förutom nått att göra kaffe i. Det är mycket nödvändigt! Möjligtvis en bokhylla och ett bord också.
Det jobbiga är nog bara att få alla grejer ner dit. Allt sånt där småpyssel. Får ta en runda på ikea eller nått nån helg.
Är riktigt peppad på att börja i skolan igen! Kommer bli kul med allt språk och diagnosklassificering. Bara jag finner till skolan med mitt förträffliga lokalsinne, hehe...


Kolapaj

Making pie. To be continued...

Varför blev det helt plötsligt outhärdligt att leva med andra människor? Det är nog framför allt stökigheten, bristen på sinne för rehållning, hemska vanor och inget självbestämmande. Men håll ut... Jag flyttar snart!

Jag har tydligen bara tre veckors jobb kvar. Trodde det var kanske fem ändå. Det går för snabbt. Efter flera veckors lyssnande har jag kommit fram till att jag kommer sakna att höra på morgonpasset sommar i p3 med Knyckares brutala kommentarer och tävlingar om strandbags, haha. Underhållande p3-sommar. Men som tur är så kommer det vanliga morgonpasset tillbaka i alla fall. Världens bästa!

På lördag ska jag se Harry Potter! Inte i 3D! YAY!

Man Down - Rihanna


Leather

Glass och nya skor... Jag mår bra just nu!

 


Ljudet av ingenting

Weird kväll igår, hehe...
Är ännu segare idag. Blev återigen väckt av samma flugfan klockan åtta. Och så fortsatte det sen med ca tio minuters mellanrum tills jag tvingade mig upp vid ett. Har ändå orkat att besöka konsum och fixat en go kycklingwok!
Jag och min kära vän Trocaderon har legat och kollat på The Hard Times as RJ Berger maraton, haha! Riktigt underhållande.

Jag antar att de flesta är ganska lika ändå. Tråkigt nog. Fast man är inte alltid på samma ställe samtidig vilket gör det lite enklare. Opposites attract... Fast beror på vart man är påväg.


Överlevnad

Äntligen duschat. Försöker hålla ögonen öppna. Halvt sittandes i soffan och lyssnar på gamla red hot chili peppers-låtar på vh1. Jag behöver vekligen kaffe men orkar inte röra mig än... Jag har faktiskt orkat att dammsuga redan. Tror nästan det var gräs överallt. Hur? Måste bara diska också. 
Blev väckt av en äckelfluga som troligtvis blivit inskrämd i mitt rum av Zara. Haha, hennes sätt att jaga bort flugor är oslagbart! Hade en bra kväll igår. Fick min gitarr bättre stämd också, hehe.

Pepp på att dra ut igen!


Upp!

Jag har fått nycklarna till min lägenhet nu! Kommer bli riktigt bra känner jag!
Dom höll på att tapetsera mitt rum idag när vi kom dit. Blir någon alldaglig beige och vit marmorerad tapet. Men det blir nog bra ändå...
Får påminna mig om att inte köra flera mil med min kära mor igen, haha. Har aldrig varit med om något så psykiskt påfrestande i en bil förut. Tur att jag inte behövde övningsköra med henne. Jag skulle nog inte fixat det, haha. Tur att syster var med och kunde distrahera lite. Men det gick ju bra till slut.

Lever på risifrutti idag. Lite enformigt men jag orkar inte laga mat. Sockerkick?

Det får gärna bli fredag. Nu.


Sista försöket

Hur svårt kan det vara att få tag på ett par skor? "Tyvärr har nedanstående skor du beställt tagit slut hos oss och kan inte beställas från vår distributör." Fan. Har sån jävla otur med dom här skorna. Beställde dom i 37 förut. Såg att dom fanns i 36 nu så jag testar att beställa igen och får se om jag får nått paket den här gången. Det kanske inte är meningen att jag ska få dom skorna, haha.

Nu flyter det döda flugor i mitt kaffe också. Det är nått fel på den här dagen.

Imorn ska drar vi till Kristinehamn och fixar kontrakt. YAY! Jag kör, vilket känns lite läskigt men jag måste. Kan bli en virrig bilfärd med mamma och syster. Vilket påminner mig att jag skulle ringa mamma och påminna henne om att komma i tid. Man kan aldrig veta hur det går, ehee.



Gläntor

Jag och min röst har inte blivit sams än. Ändå så kan jag inte låta bli att anstränga den.

Min händer gör ont och jag tror jag blivit resistent mot brännässlor och knott. Utrustad med kratta, converse och bara ben slet jag och syster som galningar för att få ihop alla grässtrån som fanns på marken. Det gav resultat. Väldigt öppet. Nästan som förut.
Blev ihjälskrämd av paddor som hoppade ut framför mig. Visste inte att det kunde finnas så många på samma ställe... Senare lite välbehövligt soffhäng, te och Di Leva. Satt på taket och blev påmind om hur fin utsikten är.

Jag älskar att vara ensam just nu.


Tegelslagaregatan

Jag kommer få lägenheten! YAY! Eller rummet kanske är mer passande, hehe. Ganska litet men jag tror det kan vara mysigt ändå. Den har ändå allt jag behöver och den ligger centralt. Kommer bo ovanpå en restaurang/bar. Utsikten från mitt enda fönster är deras uteservering, haha. Men vad gör det...
Har tydligen bara gamlingar som grannar som odlar blommor och sallad ute på taket. Man kan tydligen gå ut på taket och sola om man vill. Härligt! Skulle få ny tapet också som tur är, eftersom den gamla var sliten och hade mycket otrevliga fläckar på vissa ställen. Jag tror det kommer bli riktigt bra!
Åker med syster och fixar kontrakt på onsdag.


Ibland vill jag vara döv

Tanter som pratar i telefon måste vara något av det mest outhärdliga som finns. Dom pratar om barnbarn, hus och framför allt sina krämpor (med gnällig dialekt). Det blir inte bättre av att dom i smyg skruvar ner volymen på radion till en viskning (annars kan tanterna inte koncentrera sig när dom pratar i telefon eftersom dom "pratar bara snusk på p3") så man kan inte göra annat än att lyssna på deras samtal. Det blir för mycket. Usch. Bort.

En bra sak är att jag ska se på lägenhet på torsdag i Kristinehamn! Hyran var rimlig så förhoppningsvis så ser den hemtrevlig ut och har det som behövs. För jag vill verkligen ha allt fixat i tid. Ett litet steg i rätt riktning ändå. Jag längtar.


Behöver en lång helg efter denna krävande vecka. Aw, jag vill gå ut med er! :)


New

Har äntligen beställt skorna som jag tjatat om så länge! Är alldeles alldeles helt otroligt nöjd med mig själv. Dyrt men det får jag stå ut med. Tog en storlek större än vad jag brukar eftersom jag till min stora förvåning märkte att jag har det på mina låga vita.
Jag längtar efter er, underbara skor!


Några få timmar

Det är så lugnt här. Fast snart blir det fullt hus igen... Men jag behöver inte vänta länge förens det bara blir jag i huset igen. Om 5 dagar. 2 härliga veckor!

Orkade inte dra till Sunne igår och kolla på loppet. Ångrar mig lite faktiskt. Fan. Åkte till syster och åt chokladpudding i stället, hehe. Dumt.

Snart är min kladdkaka med kokos klar!



Duett

Jag har fått ännu fler myggbett och mina kläder luktar rök.

Är aningen nostalgisk och lyssnar på gamla kentlåtar. Har faktiskt kvar min t-shirt som jag köpte på konserten vi var på 2005. Känns så himla längesen.
Gravitation är fortfarande älskvärd.

Letar runt efter lägenheter. Har bara funnit en som verkar hyfsat billig och bra, fast den verkar lite klaustrofobisk (som en skokartong) och den är i Kristinehamn då. Vill egentligen inte bo just där men det är smartare och det blir billigare för mig. Vi får väl se.


RSS 2.0