Post autumn

Hade kul i fredags på halloweenfesten i Karlstad. Gick utklädd som någon ur Star Trek (nej, jag vet inte vem) och det blev riktigt bra tycker jag.
På lördag innan jag skulle hem gick vi och kollade runt lite på mitt i city. Köpte en stor fin mugg på Indiska. På tåget hem hade jag världens huvudvärk (jag som inte blir bakis). När jag orkat släpa mig hem så somnar jag direkt. Vaknar 5 timmar senare av att jag är hur varm som helst och har fått feber. Så hela min helg och måndag har jag legat halvdöd i sängen och frusit/svettats och knappt orkat röra mig. Värsta helgen på länge. Visste väl att jag inte var bakis, haha.
 
Idag är jag back on track och någon dag under veckan ska jag få vara med på olika kärlundersökningar, typ ultraljud och annat. Sen har de andra handledarna frågat om jag vill vara med på någon skopi och operation. Sa såklart ja! Det skulle vara hur häftigt som helst att få vara med på en operation! Frågan är bara om jag skulle klara av det, haha. Hoppas de kan fixa så jag kan vara med!

LIA

Min första praktikdag på kirurgen är äntligen avklarad!
När jag kom dit hade vi ett slags inledande samtal och sen fick jag mitt schema. Jag ska springa runt på flera olika mottagningar och avdelningar varje vecka eftersom de ingår i den kirurgiska enheten. Det enda jobbiga är att jag aldrig kommer ha samma tider, varken när jag börjar eller slutar och att jag måste börja göra matlådor igen. Men jag tror det kommer bli kul. Alla jag träffade idag verkade hur trevliga som helst.
 
En rolig sak är att 5 min innan jag började så träffade jag min farbror som nyss kommit hem från Zambia. Han tyckte att jag och Ann-Sofie borde komma ner och hälsa på honom när han åker tillbaka igen. Det skulle jag jättegärna göra faktiskt. Det vore så spännande!

Oh dear

Idag frågade engelskläraren om någon ville träna på att skriva CV och jobbansökan. Jag var den enda som gladeligen räckte upp handen. Hon skulle finna några uppgifter tills imorgon sa hon. Det är något som jag ser fram emot jämfört med alla prov och ekonomilektioner! Jag vill verkligen kunna fixa ihop ett bra CV och en ansökan om jag i framtiden skulle vilja jobba i ett annat land, vilket vore så spännande. Jag vill inte känna att jag sitter fast på ett och samma ställe. Det är ju ett litet steg i rätt riktning i alla fall.
 

Suck it up

 
Ungefär så här känner jag mig inför mycket just nu.

Opponeringen på uppsatsen

Den negativa vågen

Morgonrutiner och motvind

Ekvationer och ekonomi

 

Men jag står ut och väntar på att praktiken ska börja. YES. Det är snart helg!

 

RSS 2.0