Ledig tid bara försvinner

Har jobbat torsdag till måndag så jag är ledig idag och imorn :) Gött... Igår jobbade jag från 2 till halv 11, det gick bra fast jag var väääldigt trött när jag kom hem. För ovan att stå upp hela dagen och springa omkring. Det är helt okej att va på sahlsrömsgården än så länge, har inte riktigt kommit in i det än antar jag. Fast jag vet definitivt att jobba i kök inte är det jag vill göra! Inte min grej liksom. Näää
Jag har faktiskt städat badrummet idag och slängt ut lite grejer. Skönt att få bort allt som ingen använder så badrumsskåpet blev ganska tomt :P Sen har jag vart ute lite också fast jag fick snö i ögonen haha.
Imorn ska jag köra lite och sen upp till sjukhuset en sväng, så jag måste gå upp tidigt :/

Fortsätta se på tråkig tv nu, BU.


Brist på uppdatering

För jag orkar inte :P


Lite mera mörkbrunt

Jag blev nöjd med mitt hår :) Fast jag vet inte riktigt vad det är för färg på det än? Haha. Känner mej nästan lite blek nu.

Nej, jag måste sova.


En lång lång dag

Fick måla ett litet rum idag. Vilket tog kanske högst en och en halv timme. Resten av dagen gick jag omkring och dammade av fönster och kollade på när en annan målade dom, haha. Det va kul att måla men resten kunde jag faktiskt vart utan. Min målaroverall hängde flera decimeter för långt ner hela dagen och om jag satte på mej min tröja över den så kände jag mej som björne eftersom jag hasade mej fram längs golvet med hängmage. Med sånt överflöd av kläder på mej kändes det verkligen som jag hade hängmage :P
Men imorn blir det vanlig praktikdag igen. Fast jag börjar senare för jag ska klippa mej :D Känns bra att få det färgat också. Det va länge sen...

Hård dag imorn kanske

Jag är lite nervös inför imorn...
Jag vet att jag skulle få grundmåla ett rum men vad mer? Tänk om jag tycker det är jätte tråkigt, då blir jag besviken på mej själv eftersom jag har intalat mej att det ska va kul. Det blir bara jag och en massa andra målargubbar, haha! Men det intrycket jag har fått av dom så har dom humor i alla fall så det är ju ett stort plus :P
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mej heller... Får fixa det nu.
Får se hur det går :P

Dippa

Lugnt idag. Inget har hänt och inget har gjorts... Men desto mer att göra imorn. Ska med Ann-Sofie och Mats och se på deras lägenhet i Lysvik. Dom håller på och ska flytta in så kanske får bära lite saker och sånt. Skulle själv gärna ha en egen lägenhet men vem vet när det händer. Typiskt... Senare så ska vi till farmor och farfar och äta middag. Farmor kommer väl bli orolig när Ann-Sofie säger att hon ska flytta, haha. Men annars blir de nog trevligt.
Har äntligen fått tillbaka photoshop också :) Fast det tog ett tag innan jag kunde använda det eftersom jag fick med en massa trojaner och skit. Fick cs4 som jag inte är så bekant med än, men snart så.

Tråkig tvkväll men jag har popcorn och dipp :D


Uppdateringar är inte alltid bra

Tänkte jag skulle fixa till lite bilder i ps nyss. Men så kommer det upp en ruta där det står att min provperiod har gått ut! Jag har inte ens haft nån provperiod... Blev säkert så för att jag uppdaterade alla adobeprogram. Fan va irriterande! Måste fråga Johan om han har kvar sin installationsmapp på sin dator. Tråkigt utan ps... Störsamt att inte kunna ta bort färgstick i bilder. BUUU.
Bara för att jag är sur nu ska jag gå och träna!


Fryser utan min mössa

Jag får vara kvar en vecka till på colorama. För jag har inte fått vart med ut och målat nått, så det får jag göra på måndag :D Hoppas det blir kul! Göran bidrog med en målaroverall till mej, haha. Även om jag fick den minsta storleken så är den väldigt mycket för stor så jag får väl klippa av armarna och benen flera decimeter. Får se hur det blir.

Det är så kallt ute (och inne i detta ruttna hus). Vill ligga under mitt täcke i soffan och dricka varm oboy. Men ska nog snart träna lite istället. Får inte blir för lat. Nä.
Jag får sova länge imorn i alla fall, gött å va ledig!


Sista veckan

Är inne på min sista vecka på colorama nu. Måste tydligen finna en ny praktikplats sen men vet inte vart jag vill praktisera... Drygt. Skulle hellre va kvar där några veckor till faktiskt. Gillar mina arbetskamrater där, haha. Jag hoppas verkligen att det finns lika trevliga människor (med humor) på min nästa praktikplats! Får väl sätta mej ner och försöka fundera ut nått kul ställe. Inte lätt.
Jag tror nog jag ska somna i soffan till Star wars som går på tvn, hehe. Mysigt...
Skulle vilja ha varm blåbärssoppa nu :)


RSS 2.0