Utslagen

Vilket julbord... Händelserikt och jävligt kul! Massor av folk och bra underhållning. De tog upp folk på scenen som fick tävla mot varandra och de andra artisterna sjöng massor av olika låtar. Di Leva och Markoolio var ju helt klart bäst haha! Är förvånad över att min hals har överlevt allt sjungande och skrikande. Tyckte redan det var mycket folk under själva julbordet men sen blev det ju mycket mer när allt annat folk fick komma in. Vi dansade och var lite överallt.
Blev inte mycket sömn och har ont överallt haha. Inte kul att tvinga sig upp ur sängen idag för att gå på praktik. Jag vill bara sova nu.


Nattsvart

På grund av orkeslöshet har jag inte uppdaterat. Har istället sett på tråkiga tvprogram eller spelat xbox, i sällskap av min violsnus, och mördat japaner.

Haft prov på att skriva brev, journaler och remisser idag. Tror det gick bra, men jag har en känsla av att det sket sig med de olika datumen. Får inte till det med dem i huvudet.

Ska på julbord på Blue Moon Bar på lördag med några från klassen. Kommer blir jävligt kul tror jag! Äta lite julmat och se på show. Fick lite panik förut över att jag inte hade något att ha på mig så efter skolan idag gick jag till lilla Lindex och köpte en svart klänning. Och eftersom jag inte hade speciellt stor lust att gå omkring i mina fodrade boots till klänningen så köpte jag ett par nya skor också. Blir snyggt! Kan bli töligt med all åkning fram och tillbaka på grund av att praktiken börjar på måndag igen, men det fixar sig bara jag kommer på bussen hem till Kristinehamn haha. Vi får se... Är riktigt pepp!

Sting - Shape Of My Heart
Helt enkelt.


Värma pizza i kastrull

Det är lite jobbigt när jag är inne på Spotify och letar låtar. Jag brukar inte komma någon vart. För på något vis när jag letar ny musik och klickar jag mig genom band efter band så kommer jag ändå fram till sån gammal musik som jag lyssnade på när jag var kanske 15 år. Mer eller mindre bra haha. Troligtvis ett medvetet val men grejen är att musiken fortfarande kan få mig i samma sinnesstämning som för fem år sedan, så som jag kände då när jag lyssnade på just den låten. Lite läskigt. Det hände nyss med Rockenroll, Blåa Ögon - Igen.

Jag ignorerar just nu hemtentan och försöker istället att fläta håret på något fult sätt medans min pizza blir varm.


Inte fel att skriva ut

Skrivreglerna slingrar sig runt varann i mitt huvud. Jag blir snart blind och ser inte mina fel.

Jag har de senaste veckorna känt en ovanligt stark längtan efter nyår. Har redan börjat leta efter en klänning till och med... Möjligtvis funnit en också! Med tanke på att det är ett bra tag kvar till nyår så känns det nästan lite fel, plus att nyår är aningen överskattat haha. Det kanske bara beror på att jag blir så fruktansvärt rastlös av att vara här hemma under praktiken, eller så är jag bara sugen på att gå ut så jag slipper sitta med min laptop i knät hehe. Som tur är så är vi snart tillbaka i skolan igen.

Har ett skrattanfall som ligger under ytan som väntar på att få bubbla upp.


En stund

Sätt dig framför brasan och bara släpp alla tankar. Sånt funkar en dimmig dag i skogen.


Kommer inte undan

Haft praktik i två dagar nu och känner att jag börjar få in själva skrivandet ganska bra. Men det tar faktiskt en del energi att verkligen försöka förstå det man hör i lurarna, alla uttryck och ord och jag måste dubbelkolla det jag skrivit och leta stavfel. Fast det är kul ändå. Tror att veckorna kommer gå snabbt nu framöver. Det är så mycket enklare att var ute på LIA än att gå i skolan men jag har ändå en irriterande hemtenta hängande över mig som jag måste göra undertiden.

Imorgon ska jag stå i receptionen. Spännande hehe.

På något konstigt sätt känner jag mig lugn. Inget är i uppror just nu. En bra känsla.

Red Hot Chili Peppers - Meet Me at the Corner


RSS 2.0