Mittemot

Sitter på tåget hem och lyssnar på en konversation mellan två fantasy/fotbollsnördar. Intressant att höra deras åsikter om game of thrones och fotbolls-em haha. Vem som är snyggast i serien och vilka fotbollsspelare som är bäst. De lever sig in i det så mycket.
Älskar att det finns så annorlunda människor, många olika personligheter. Man vet aldrig vad man råkar stöta på.
Var bara tvungen att nämna det.

Som sagt, påväg hem.

Toadokumentation

Ja, jag jobbar hela dagarna just nu. Skriva skriva skriva.
Går upp alldeles för tidigt och lägger mig sent. För lite sömn... Men morgonpasset sommar peppar på morgonen! Har saknat det sen sist med alla underbara kommentarer haha. Sitter och flinar för mig själv ibland på tåget och känner mig helt malplacerad med alla strama tanter som stirrar på mig.
But i don't mind.
 
Imorgon åker jag hem!
 

Coincidence

500 days of summer. En favorit. Slutar inte förundras av den.
Tragiskt uppmuntrande.
 
 

Insikten

Sammanfattar gårdagen som pratig, underhållande och smått konstig.
 
  
             

Off we go

Mot Lysvik för att äta den traditionella midsommarmaten. Vi kommer bli en hel hög med folk. Hoppas på att någon snäll själ (läs farmor) binder en liten krans åt mig. För själv har jag aldrig haft tålamodet till att lära mig snurra blommor runt varandra.

Den spännande fortsättningen av kvällen blir hos Steph och David.
HEJ!


Ja, midsommarklänning


När lokalsinnet sviker

Jag har överlevt första dagen! Gick hur bra som helst och jag hade en trevlig "handledare" som tur var. Det kommer nog bli kul att sommarjobba där. Det enda tråkiga är att jag kommer tvingas gå upp 05.40 för att kunna hinna med tåget vid 06.45. Blö. Blir tight med tid annars för att ta mig till sjukhuset.
Fick för mig att prova en annan väg till stationen på hemvägen. Misslyckades totalt och tappade bort mig ett tag haha. Men jag hittade tillbaka iaf som tur var. Förstår inte hur jag kunde gå fel över huvud taget. Ibland borde jag inte få gå ut själv.

Blev så glad över att mottagningen är stängd på midsommar. Det gjorde min dag. Åker upp på torsdag! Smil.



Två

Det går runt runt osv osv.
Darling - Wild At Heart

Sweet Disposition - The Temper Trap


Mellanmål

Varit ute ett tag i regnet. Känns ganska slappt idag men det är rätt skönt.
Behöver ställa om hela mig innan jag börjar jobba på måndag. Undrar över hur ska jag orka gå upp vid sex varje dag. Kommer bli jävligt segt första veckan. Fast jag längtar lite efter att få göra lite nytta, jobba på riktigt istället för att har praktik. Det ska bli kul!

Vattenmelon är det absolut godaste man kan äta just nu.


Utveckling

Hade en internetfri dag igår. Jag saknade det inte alls faktiskt. Annars har jag bara inte haft lust att uppdatera.
Blivit lämnad ensam här hemma i ett par dagar. Klagar absolut inte, det är så gött. Det enda kravet är att jag måste klippa gräsmattan, vilket jag är kass på. Det blir så fult haha. Hann bara klippa typ en tredjedel igår innan det började regna.

Var på bio i onsdags, Snow White and the Huntsman. Snyggt gjord och helt okej. Den var bra men inte så mycket mer. Trots att jag vet ungefär hur storyn borde utspela sig så gillade jag den inte riktigt, de hade inte utvekat den tillräckligt för att det skulle bli spännande. Lyckades ändå gilla Kristen Stewart.

Ska dra in till Torsby och kolla på alla studentflaken snart. Det känns så somrigt och fint. Hoppas det inte regnar. Kommer troligtvis inte bli lika nostalisk som alla andra alltid blir denna dag haha. Det blir lite tjatigt. Ja, jag vet det att det var tre år sen jag tog studenten men jag håller inte med om att det känns som det var igår. Trots att det var längesen så känner jag mig ändå inte mycket vuxnare. Nej, fortfarande barnslig inombords haha.
Jag borde verkligen åka nu.


Syre

Regniga dagar händer det inte så mycket. Kollar på halvtråkiga serier och spelar gitarr. Rastlösheten inträder. Blev lite peppad av att det regnade så jag drog på mig skorna och gick ut. Det är riktigt skönt när det bara öser ner på en, man lyssnar på bra musik och bara fokuserar på sig själv. Rensar lite i röran.

Jag längtar till midsommar faktiskt. Fint väder (förhoppningsvis), en sån där lång sommarkväll och massa roligheter. Mysigt.

Min mage kurrar och jag ska egentligen fixa sallad nu så...


Det finns fortfarande så mycket att säga

Riktigt dålig start på nationaldagen igår, men det var nödvändigt.
Vi hade en välbehövlig långlunch med kaffe, äggröra och prat.
Tiden gick fort och vi var ute i trädgården en stund.
Rörde ihop köttfärssås och väntade på regnet.
Regnet kom inte så jag gick ut en stund. Varvade ner.
På hemvägen plockade jag blommor i bergsäng.

Idag är en annan dag och jag ska göra nått bra av den.


Kära ledighet

Imorgon är det avslutning! Yay, jag längtar! Vi kommer bara prata, fika och ha mysigt. Kanske drar ut och lunchar också. Det ska bli så gött att få va ledig sen ett tag innan jag börjar jobba.
Råkade somna förut så nu stressar jag lite med att packa och städa. Fann faktiskt ett par strumpbyxor under sängen som jag letat efter och ett par söta hårklämmor som är sen jag var liten. Jag fick (och får fortfarande) alltid lila saker, så typiskt haha.


RSS 2.0