Mot problemfria dagar!

Jag skulle för enkelhetens skull  ta bilen och slippa åka tåg till Kristinehamn idag. Lite innan Karlstad ville inte min bil åka längre och la nästan av. Jag hann som tur var in på en rastplats för lastbilar där jag fick stanna och ringa efter skjuts. Jag är så fruktansvärt trött på min bil som bara lägger av jämt och jag får mindre hjärtattacker varje gång, men när någon annan kör den så funkar den. Är glad att pappa lyckades ta sig hem med den, men nu får den faktiskt bli skrot. Jag kommer inte ångra mig.
Jag längtar så efter att den här veckan ska ta slut så att jag bara kan slappna av. Jag vill kunna tappa fokus.

Hängande indrag 4,6 no more

Yay musikhjälpen har börjat! Har lyssnat ända sedan de klev in i glasburen i Malmö. Jag tycker det är en fin julkänsla över det, nästan juligare än julen.
Idag är jag riktigt stolt över mig själv. Jag fixade min muntliga redovisning om njursvikt utan att kollapsa eller få hjärnsläpp. Redovisning är verkligen inte min grej. Det är skönt att bara kunna släppa hela uppsatsgrejen nu, tills nästa termin vill säga... Har haft sista provet i journalskrivning idag också. Så jävla gött. Aldrig mera inställningar i Word! Freedom haha.
 
Precis som förra veckan så får jag långhelg den här helgen med. Fast bara för att tandläkaren har bestämt sig för att han vill skära upp mitt tandkött på torsdag. Vilken tur jag har.

Dinos!

Hade det årliga pepparkaksbaket med syster och farmor i söndags. Gjorde jättefina dinosauriepepparkakor, några isbjörnar och kameler m.m. Degen var som alltid äckligt god...
 

Det enkla är ofta det bästa

Medan resten av familjen från Ånneby är på julbord så sitter jag hemma och äter bacon och ägg. Haha, in your face! Jag längtar inte alls efter någon smaklös julmat. Det enda som jag ser fram emot på julen saftsåsen till ris a la maltan, knäck och pepparkaksdeg men det räknar jag inte som mat direkt... Så nej, jag klarar mig.
 
Imorgon ska jag på dop! Lilla Nova ska döpas och jag tror det kommer gå jättebra. Sötaste ungen jag sett!
Sen på söndag ska jag hinna med att baka pepparkakor med syster och farmor också. Köpte fina dinosaurieformar för några veckor sedan som jag måste prova!
 
 

RSS 2.0