Tidtabeller

Alltså varför ska det ta så lång tid att åka buss för? Hemskt. Satt och kollade busstider igår och kom fram till att jag tar min bil istället. Jag orkar inte åka buss i 3-4 timmar för att komma hem på söndag... Inte kul. Så min bil är ett bättre alternativ. Frågan är bara hur jag hittar dit, haha. Har inte det bästa lokalsinnet om man säger så. Så det kan bli spännande.


Between you and me





Laaaaaaalaaalaaaalaalaaaaaaaalala... and REPEAT

Regn och rusk i ur och skur

Det är så mysigt inne idag (eftersom det regnar och är storm ute) :) Så jag har tänt en brasa och gjort kaffe. Har också vart och fixat lite grejer till min klänning till på lördag. Tack snälla tanten som gjorde en rosett till mej skulle inte blivit lika fint om jag hade gjort den själv! Så nu ska jag sy fast lite saker... Får se hur det blir men jag är ju inte helt kass på att sy som tur är, haha.


SMEG

Känns lite underligt att sitta och kolla på kylskåp men dom är ju så himla snygga! Har alltid gillat dom och tänkt att nån gång i mitt liv ska jag ha ett sånt... Det finns till och med jätte söta disk- och tvättmaskiner :D Haha, känns dumt att tycka om hushållsapparater men just dom här måste man bara gilla!




Slippers

Skulle verkligen behöva nya tofflor! . Man måste ha tofflor på sig om man ska gå omkring på våra iskalla golv. Mina är utslitna men jag tycker om dom, jag kan bara inte slänga dom än.
Fann ett par söta från indiska :)

Svårt att sova

Trött!
Tvingade mej att gå upp vid 10 eftersom jag håller på att vända på dygnet känner jag. Inte bra...
Kollar på mtv men musiken är två sekunder före bilden så jag blir störd :/ Måste gå ut och starta bilen, usch kallt. Finns nämilgen inget gött å äta till frukost så jag ska köpa yoghurt :) ska kolla lite efter lilla my kläder på typ secondhand också.


Det måste va kallt inne om man fryser på näsan när man sover. Inte kul.
Näää


Kanooon

Ute va det fintväder, fast kyligt...
Bästaste kameran hos mej :)








Super suckie sunday YAY

Alltså, hur ska jag kunna byta däck på bilen om ingen hjälper mej? Hm...

Förresten har lite panik inför mitt val av maskeraddräkt eller vad man nu ska kalla det. Är inte säker på hur jag ska få till det. Fast jag har iofs en backupplan men ändå :P
äääsch

Jacket

Jag har nyss klickat hem en ny jacka från hm. En svart :) Har längtat efter en ny jacka hur länge som helst men inte funnit nån jag gillat. Men fann en som passar mej tillslut! Bra pris också för snåla mej. Plus att jag hade en rabattkod med 10% hehe :)


Soyakaffe och lite sällskap

Ute och gått gått gått...
Har inte haft speciellt mycket att göra att jag var bara tvungen att gå ut och röra på mej! Lagom go i benen nu. Gött väder va de och blev skitvarm. Så de kändes lite fel att ha både fet mössa och vantar på sej, hehe. Blev så oerhört sugen på risgrynsgröt när jag kom hem, men de hade vi ju såklart ingen så jag åt yoghurt (gjord på soya) istället i brist på fantasi för att göra nått annat och den är verkligen inte lika god som vanlig youghurt men det duger. Provar för att se om min mage gillar de... Jävla omöjliga mage jag är så trött på dej, men jag får väl fortsätta prova mej fram. Så nu dricker jag kaffe med soyamjölk vilket faktiskt är helt ok. Vågade prova det eftersom jag har märkt att soyalatte var lika gott som vanlig latte :)
Haha, kollar på lite sällskap och det är ju ganska kasst och aningen pinsamt men jag gillar det ändå. Konstigt... hehe.


Bästa syster



Det är bra att vara två :)

Småsaker

Funnit två kul jobb att söka nu faktiskt. Det ena är på hemtex och det andra på ett ställe i kongsvinger som heter snoka. Har vart till snoka en gång och det jag minns är att det är ett stort timmerhus med massa massa saker i, möbler och krimskrams liksom. Men det är ganska mysigt :) Och man kan fika där också.
Känns inte så troligt att få jobbet på hemtex men på snoka kanske. Tänker iaf söka :)

Min mage kurrar nu... Ska snart äta tonfisksallad. Välbehövligt.


Äntligen

JA! Jag kommer in på min mail nu :D thank you live support! YAY!

Har spenderat dagen med syster och farmor... Körde till Bograngen för farmor skulle sätta granris på några gravar där. Efter som farfar inte gärna åker nånstans så följde jag och Ann-Sofie med :P Ann-Sofie såg tydligen dåligt och trodde hon skulle få ögoninflammation så jag fick köra hela vägen, hehe. Ganska guppig väg dit upp! Det var faktiskt en rätt mysig kyrkogård även om det kanske låter lite konstigt. Sen när vi kom hem fick vi mat av farmor. Köttbullar och potatis såklart :) Trevlig dag, fast har känt mej allmänt hängig idag och igår så jag håller nog på att bli sjuk. Eller jag vet det, hehe.
Nej nu ska jag skjutsa pappa och Anne på middag.

RSS 2.0