Lets go!

Om ungefär en halvtimme åker jag och Johan till konsvinger :) Ska va där hela helgen. Och eftersom dom bor typ mittemot köpcentret där så kanske jag går in där en sväng medans Johan jobbar :P Vi ska grilla på lördag och jag vet inte vad jag ska ha på mej! Måste fortsätta packa nu.
Hejdå.

Buttoneyes

Haha, jag fått knappögon. Ser aningen udda ut... På Coralines hemsida kan man ladda upp en bild och välja mellan flera olika knappar som man kan få som ögon. Typ rosa, gröna, blå mfl. Kanske inte så värst spännande men lite tidsfördriv, hehe. Få egna knappögon här!


Are you grumpy today?

Bara för att dagen är så tråkig idag så ska jag lägga mej i soffan och kolla på Coraline och lite Sex and the city och dricka min egna "kaffe latte", haha.
Sen funderar jag på att dra på mej jackan och ta med mej kameran ut och kika lite.
Yes.


Humörsvängningar på er

Min helg har vart full av golf. Golf på tv och golfspel i min xbox. Vet inte riktigt vad jag tycker om golf... Golf på tv kan bli lite tråkigt men golfspel är bättre :P Jag och Johan har suttit hemma i soffan och kollat på golf, laddat ner film, sovit, sett på ice age 3 och spelat tvspel. Det har vart lugnt och det känns som det va längesen jag hade en sån helg. Jag och Ann-Sofie prövade att spela TP genus upplagan men alla frågor va skitsvåra och kändes som dom va från 80-talet! Ann-Sofie vann för hon gissade rätt på vad Judas hade för hårfärg (?!) haha!
Idag är en ny dag och jag måset klippa gräset hemma! Varför undrar jag... Men man måste väl annars blir folk griniga och anser att man är lat. Hm, tråkigt väder = tråkigt humör.
Jag vill shoppa! Fann 500kr igår i ett kuvert som jag hade glömt bort i min skrivbordslåda. Så då kom jag på att jag kan köpa saker för 500 för det drar ju inga pengar på mitt konto då :P Gud va trevligt.

En favoritsysselsättning

Håller på att läsa en jättebra bok :) Köpte den faktiskt på secondhand, billigt!
Handlar om en tjej som bli våldtagen och mördad av sin granne och hur hon sen kommer till sin egen himmel och kan se hur hennes familj fortsätter leva och försöker finna hennes mördare. Har bara läst i tre dagar men det är inte många sidor kvar nu. När jag har läst ut den har ja inga böcker kvar att läsa och blir tvungen att gå till biblioteket... Går nog och lånar böcker imorn :)


I aint got no money

Har kollat igenom hm-katalogen flera gånger och sen kollat på internet. Jag vill ha massor av saker. Dom har fina blusar, klänningar, skor, kuddar och annat! Hade glömt bort hur kul det är att shoppa. Men jag har inga pengar... Eller jo det har jag men de känns som att om jag köper massa saker nu så kommer jag ångra mej för att pengarna är egentligen till nått annat som jag inte vet om än :P (Hur konstigt den än låter) Fast jag kan ju köpa lite grejer bara? Måste ha en shopping dag snart :D Mysigt.


Going in for the kill



I like it :D

Choklad gör dej glad

Min dator funkar nu! :) Hoppas inte pappa får för sej att installera en massa andra grejer bara... Min dator är värsta kletig efter att pappa har försökt fixa den. Man äter inte på min dator! :P
Känner inte för att göra nått idag... Kanske kan göra en kladdkaka eller nått, fast det är ingen annan än jag som uppskattar choklad i det här huset så jag får väl äta hela själv isf, haha.
Får väl sitta och kolla på pistvakt så länge eftersom det inte finns nått bättre att se på :/ haha, så kasst.

Min svarta platta

Min dator har typ pajat... Pappa var såklart tvungen att hålla på och fixa med nått servicepack och installera grejer och så funkar helt plötsligt inte windows längre. Han satt och försökte fixa datorn hela kvällen igår och sa "man lär sej mycket saker när det händer sånt här"! Jag vill hellre använda min dator än pappas... och jag har inget msn nu ju. Har en känsla av att min dag är dålig.

Alltid ska det va nått.

Varför ska jag drömma mardrömmar hela tiden... Jag mår illa. Drömmer alltid samma saker. Jag vet att det det är sånt som bara ligger och väntar på att få bubbla upp inom mej, men jag vill bara trycka ner det tillbaka och glömma. Varje gång jag vaknar så tror jag att det är på riktigt och det tar tid att inse att det inte är så. Jag orkar inte med det.

I'm waiting for you

Väntar på att nått roligt ska hända... men inget händer.
Allt måste man hitta på själv. Kan inte nån främmande människa (eller inte nödvändigtvis främmande) kliva in genom dörren och vända upp och ner på vardagen?
Nej såklart inte.

Testing 1, 2, 3!

Äter vattenmelon och kollar lite kurser.
Fann nyss en kurs på karlstads universitet som verkade intressant. Ljudsättare :)

Kursen består av följande delmoment:
- Fysik 7,5 hp (hörsellära, akustik, ellära)
- Material 10 hp (mikrofoner, högtalare, förstärkare, mixerbord, effekter, kopplingar, format)
- Lyssning 5 hp (deltagarnas bakgrund, önskemål, genrer, historia, funktion, miljö, strukturanalys, urval, förmedling, 
upplevelse)
- Projekt 7,5 hp (mixning, uppställning - mixning, praktiska övningar i olika lokaler och med olika musiktyper)


Fast om jag ska börja på nån skola så blir det inte i år iaf...


Jordgubbssylt

Har försökt ringa till Pelle idag för körlektion men ingen svarar... Får väl försöka en sisodär 20 gånger till antar jag.

Var i skidtunneln kvart över 6 igår med Johan för dom spelade in en reklam om michelindäck. Dom hade två bilar där inne och körde omkring med och en riktig michelingubbe :P Det är nog inget särskilt svårt jobb att vara michelingubben, haha. Dom höll på att köra fram och tillbaka i flera timmar. Var ganska tråkigt att vänta så drack kaffe och choklad för att inte somna :P Fick sitta vid en dator tills dom va klara klockan halv 1! Så då kunde Johan pista och vi var hemma vid halv 3. Johan skulle upp vid halv 5, stackarn.


Idag har jag inga planer förutom att boka en körlektion och kanske ta en promenad.


UK

Pappa tjatar på mej att ringa till Pelle på körskolan eftersom jag har många körlektioner som redan är betalda, så han vill att jag ska boka körlektion och fråga om intensivkurs (som jag inte tror kommer hända vilket är synd för det skulle vart bra). Just nu vill jag bara ta körkort, få ett jobb och inte bo hos min pappa.
Har kollat in lite bloggar om London och det gör bara så jag längtar att få åka nånstans eller flytta och upptäcka egna saker. Men det kommer nog ta ett tag innan det händer...

Nej.

Uttråkad av häckklippning, krattande och kvistbärande! Känns som jag hållt på skitlänge. Smutsiga händer och kläder... Ann-Sofie har kommit hem nu och har tatt med the sims cdn så nu planerar jag att spela sims eftersom inget kul händer på någons blogg och ingen kul vill logga in på msn när jag är inloggad!
Jag blir sur för ingenting, jag vet.

Crap

Har hållt på skitlänge med att försöka fixa till bloggen så den ser bra ut i firefox! Det ser bra ut när man förhandsgranskar, men sen när man sparat och kollar ser det ut som det gjorde förut så jag orkar inte mer nu... Irriterande. Har bara suttit framför datrorn idag så jag funderar på att gå ut ett tag. Vill göra nått kul men tror inte att nån är i Torsby :/

Please, cover for me!

Har jobbat torsdag, lördag och söndag. Torsdag var lugn och inte så mycket folk. Lördag jobbade bara jag och Ann-Sofie, det kom mycket folk men vi hade bra team work så de fixade vi. Söndag var oerhört stressig när Ann-Sofie inte var där. Det är påfrestande att jobba ibland. När jag var hemma så kopplade jag av framför datorn lite och spelade sims :P
Idag har jag klippt gräs, vilket jag verkligen inte hade lust med. Tror resultatet blev slarvigt eftersom jag ville bli klar så fort som möjligt. Sen var jag tvungen att gå in på konsum i shorts, tshirt och mina salomon skor och jag stank avgaser :P Inte så trevligt. Men dagen har gått fort iaf.
Väntar på att det ska bli onsdag :)

Mobiltbredband skulle inte va fel

Jag står inte ut med att ha ont i magen! Inte ok :P
Tänkte ja skulle vart ute idag men, det regnar och är äckligt. Får ta det nästa helg ist.
Satt hemma med Johan och åt kebabtallrik, vill inte äta kebab på ett tag nu :/ Så jävla mätt... Eftersom jag åker hem idag så komer jag inte få träffa Johan förens på onsdag. Hm, inte så kul. Fast dagarna kanske går snabbt. Ska hjälpa mamma på lördag och söndag, sen på måndag ska jag till sjukhuset och sen måste jag måla nån dag också... Tråkigt. Jag kommer nog ha lite att göra så det blir onsdag så snabbt som möjligt.

Note to self: Köp snus sen så jag tar mej igenom helgen!

Måste packa.

It doesn't matter now.

Im going home!
Fast jag vet inte om jag ska stanna tills imorn eller inte. Mamma tyckte att jag skulle packa med några saker om de skulle bli så att jag var tvungen att hjälpa till vid purala på torsdag. Hope not... Önskar jag hade mobilt bredband att ta med hem så jag hade nått att göra. Fast iofs så kan ja spela sims eller fortsätta skriva på mitt cv :/ Orkar inte. Jag och mamma kanske kan gå och bada? Ja så får det bli :)
Glömde stänga av plattången! :P
Got to go.

Hello mama!

Mamma svarar inte... "Just nu kan du inte nå det önskade numret..." Spårlöst försvunnen :P Får pröva ringa senare vid tolv kanske, mamma är alltid vaken haha :P Har faktiskt vart duktigt för jag lyckades gör en inbakadfläta i mit hår nyss :) Man lär sej saker när man lider av tristess.
Finns inget att se på tvn... Michael Jackson minnesstund, konsert och dokumentär. Men klockan 11 börjar 2½ män iaf :P

Kommer vara ensama här tills fredag tydligen, då kommer pappa och Anne hem.

Kom att tänka på att jag inte har hämtat posten idag, ibland kommer jag på att jag inte hämtat den på två dagar och då är brevlådan propfull och allt är tillknycklat :P Borde nog hämta den nu.

Is it you baby or just a brilliant disguise

Det är ganska tråkigt att va ensam hemma. Finns inget att hitta på. Fast jag funderar på att göra egen bodyscrub, en hårinpackning och kanske en ansiktsmask :) Är nog en bra dag för det. Lets do it!
Måste ringa till mamma också och höra om hon är hemma... Ska åka hem och hälsa på snart, möjligtvis imorn. Började skriva ett cv igår så jag kom på att om jag inte har nått att göra hos mamma kan jag ju fortsätta skriva på det. Fast de är så drygt... :/ Men jag måste göra det om jag nu ska börja söka jobb. Jag vill ha ett jobb!

Längtar till fredag, country festivalen :P


Let it rain?



Varför :/

I just wanna feel some rythm

Känns som jag inte skrivit på skitlänge. Beror på att jag är oerhört lat när det gäller att starta datorn och att jag har vart med Johan till Kongsvinger. Var där på torsdag och fredag. Deras ställe va ganska fint fast jävligt varmt, fick typ ingen luft där inne. Vi såg på film och grillade med David, Jenny och hennes kompis Maja.
På lördagen så grillade vi hemma hos Johan med hans familj. Vi satt och drack och nån gång vid tolv gick vi till faktoriet. Men det va bara äldre människor där som jag inte kände. Jag antar att alla unga va Höljes :P Men Johans pappa som följde med hade nog många att prata med :P Vi pratade och åt tacotallrik med quicklykillarna, haha. Trevligt... Sen var klockan helt plötsligt över två så vi gick och alla fick för sig att dom skulle bada. Så dom andra gick till kollsberg och Johan gick i vattnet längre bort och simmade bort till kollsberg. Han lovade att han inte skulle drunkna! Jag sprang med hans kläder bort till kollsberg där dom andra badade, och sen såg vi att han kom simmandes vid en sten. Vilken lättnad!
Sen segade vi oss hem och la oss i soffan hos Johan.

Idag är en jobbig dag för jag känner att jag måste göra nått bra. Som kanske skriva ett cv, damsuga, diska, klippa gräs, fixa körlektion? Men jag vill inte... Jag vill bara ta en lång stekhet dusch.


RSS 2.0