Ge mig vatten

ifeelsick.
Inte bra med två dagar av kass mat blandat med alkohol. EW. Sov bort hela dagen igår efter att jag tryckt i mej baconsmörgåsar tills jag blev illamående. Skulle kunnat sova bort dagen idag med men kände att det vore ett dåligt beslut. Drog istället in till byn och besökte systemet för att ladda inför lördag och sen träffa steph (som fixat körkortet idag!) för att fika. Riktigt skön dag!


Eggie

Blev överrraskad av ett påskägg när jag vaknade på min födelsedag. Cute!


Bring me the horizon

Gick på promenad och plockade påskris med syster, blev nog det snyggaste nångonsin. Krattade. Kisade mot solen. Årets första grillning. Fixade kyckling och pastasallad, YUM. Kalldusch. Satt länge och brände mej i solen igen. Men jag klagar inte. Jävligt skön dag! Mera sol...


Hurry up

Va en lång och ovanlig fredag igår men det va kul. På rundtur med syster :)
Orkar inte stanna hemma. Nu ska jag trycka i mej frukost och åka iväg. Fick massa jobb förut som jag inte vill göra just nu. Vill vända ansiktet mot solen.
Längtar förövrigt efter att gå i skolan... Jag har redan bestämt att jag ska komma in! Härligt att komma bort härifrån ett tag.
Jag är uppmuntrande dag och ger därför en uppmuntrande bild, haha.


Varför du

Du bor i ett mörkt ruckel med en asymmetrisk insida av trä. Möblerna är sunkiga med nedslitet tyg och träet är gammalt och brunt. Huset knarrar. Du har papper från chokladkakor utspritt överallt. Blå tshirt, barfota, solbrändhud och en chokladkaka i din hand. Du säger att du älskar choklad. Du är plötsligt borta. Jag vet att du väntar på mej. Du känner mej. Går över höga trösklar av trä. Betydelselöst. Upp och ner. Jag saknar förnuft. Irrar bort mej i mörkret bland alla trädekorationer. Finner dej i din säng påväg att öppna ännu en chokladkaka. Lägger mej bredvid, ser ditt ansikte och känner mej (konstigt nog) trygg.

En dröm jag verkligen inte förstår mej på. Varför är känslor så äckligt verkliga i drömmar?
En sak jag i alla fall förstod var att jag längtade efter choklad... Så typiskt.Konstant regn

Under regniga dagar letar sej nått undermedvetet fram och lägger sej som en suddig grå hinna över alla sinnen. Det är det enda man ser. Snurrar runt med den är fortfarande kvar. Det flyter upp till ytan. Det är nästan som att pilla på ett ärr och minnas vad som orsakat det. Det är alldeles för svårt att förstå.
Försöker tvinga bort tankar på regn med en bra bok och lite how i met your mother^^
Just keep on smiling!Givande dag full av grus

Vaknade av ett hemskt ljus idag. Det var tydligen solen. Blev på oerhört bra humör, drog på mej shorts och linne och tog med mej radion och dammsugaren ut och städade bilen. Behöves verkligen efter alla som suttit och smulat i den, ew (får nästan rysningar, haha). Märkte också att jag på något konstigt sätt dragit med mej stora stenar in i bilen. Hur lyckas man?
Nöjd med mej själv satt jag sen på trappräcket med ansiktet mot solen och en kaffekopp i handen. Kände hur det brände. Älskar lukten av sol på huden. När solen tillslut försvann gick jag tillbaka in, fastnade framför spegeln och märkte att jag hade bränt mej. Typiskt mej. Drogs sen till gitarren som faktiskt lät bra idag men slets från den när syster ringde och skramlade med kastruller och porslin.


Keep going, listen to the music

I feel good today! Solsken, vind och shorts.
Hade konstiga drömmar med mysko mat, förvirring och nakenhet. Haha, vad skulle det betyda egentligen? Såå råkade vakna lite sent men åt jättego frukost. Mmm, baconsmörgås! :D På nått underligt vis så åt jag frukost vid halv 2... Jag har ett stort sug efter någon form av musik just nu.

Hm, vad ska jag göra i 1 timme när det är genrep innan föreställningen på lördag? Det är nog mitt största problem just nu. Tänk tänk... Help!


Mando Diao – Mean Street
Take my hand and close your pretty eyes
cause it's gonna hurt so much when summer hits
the New York skyWagner

Det blev som jag trodde. Jag ska på opera på lördag. Min kära mor är nämligen med i värmlandsoperans uppsättning av Wagners Ringen så jag fick en biljett. Ringen består av fyra olika operor: rhenguldet, vakyrian, siegfried och ragnarök. Det låter ganska invecklat tycker jag men jag ska i alla fall se den sista, ragnarök. Det är ett genrep och inte en "riktig" föreställning men jag tycker faktiskt inte att det är så stor skillnad. Har alltid gillat att se operor och musikaler. Man sitter där i mörkret och musiken dånar i öronen och om man har tur så förstår man lite av handligen, haha!


Att göra avtryck

Jag äter naturchips och smular ner mej själv. Jag får flötiga fingrar och kladdar med dom på mina tangenter. Fingeravtryck på glaset och mobilen. Känner mej äckligt slapp och inte alls som jag brukar. Jag skulle få ångest om jag kladdade ner mina egna grejer och såg mina feta fingeravtryck på dataskärmen varje dag. Idag är definitivt ett undantag. Imorn kommer det inte synas på vilka tangenter jag tryckt, haha.
Fast ska nog va i detta tillstånd ett tag till och drunkna i orden.


Sometimes ive got such a big head


Smiling

Tummen upp för mina tänder!
Har varit hos tandläkaren idag. Att sitta i väntrummet där är mycket värre än att sitta i väntrummet på sjukhuset. Jag vet inte vart jag ska kolla och det är jämt massa tanter som stirrar på mej i smyg. Så jag tvingas att låtsas se på den lilla tvn.
Men i alla fall, tandsköterskan har alltid tyck förut att mina tänder är fina och jag har aldrig haft hål. Så nu tyckte dom att jag kunde va med i frisktandvården och att det skulle vara bättre för mig eftersom det är "smidigare" och man behöver inte betala vid några besök. Fick en broschyr med mej hem men jag känner mej lite tveksam till det för att man betalar in en viss summa varje månad, så jag vet inte riktigt om jag skulle tjäna på det. Fast om mina små visdomständer skulle få för sej att ploppa upp så skulle ja förmodligen vara tvungen att dra ut dom och det skulle kosta ca 3000! Om man var med i frisktandvården så kostade det inget för att man betalade in varje månad.
Men jag vet inte... Jag är avtalsrädd.

Saknar förresten att få söta klistermärken, studsbollar och dom små plastleksakerna som man fick när man var liten efter varje undersökning. Då såg man fram emot att gå dit, haha.

Mörda tandtroll-spel?


RSS 2.0