Pizza+cider+soffa = Gött!

Är duktig och läger upp en bild, haha.
Väntar på 3 milen nu... :)


Soffan är min vän alla dagar

Uppdaterar riktigt dåligt känner jag... Hehe. Men jag känner mej så trött jämt att jag prioriterar annat, som att ligga i soffan och se på skit på tvn :P Känner för att bara ligga i soffan idag också och bara vräka i mej chips eller godis (varför inte både och). Jag tror jag har blivit en soffpotatis :( Fast kanske skulle bowla men vet inte hur det blir än så vi får se.

Jag måste tvätta idag också... Dom där kockrockarna blir skitiga på en dag så jag måste tvätta flera gånger i veckan, usch.

Kanske kan spela guitarhero nu när Ann-Sofie och Mats kom hit med min gitarr :P

The far side!


Svårt att hålla igen kanske

Har vart en allmänt seg dag (gjorde skitgo kladdkaka förresten) :P
När jag kommer hem förut tyckte jag att det luktade mysko som att nån hade vart på toa men glömde sen bort det. Jag la i en tvättmaskin och hämtade ved. När jag sen skulle vika en tröja på sängen såg jag en stor brun bajsklutt på mitt täcke!! USCH! Då kom jag ju på vad det var som hade luktat (dumma Figaro) :/ Kände mej helt förtvivlad och visste inte vad jag skulle göra med det så jag var tvungen att ringa Anne, haha. Men nu snurrar mitt täcke i maskinen som tur är... Jag som nyss hade bäddat nytt i min säng. Typiskt. Figaro kommer nog bli kallad bajsarn ett tag fram över nu :P blää

Fryser, ska ta en för varm dusch.


I stort behov av sömn

Halkbanan imorn. Wish me luck. Är inte nervös... än. Det kommer nog troligtvis när jag ska sova så jag kommer ligga vaken hela natten. Eller så kommer det imorn när jag gått upp :/ Hoppas jag inte blir nervös alls.
Måste gå och lägga mej ganska tidigt tror jag (fast jag vill se på skidskyttet som börjar snart). Har vart trött ända sen i lördags. Kommer iaf få en ledig helg den här veckan så jag kan sova länge :) Ska bli skönt...


Ska slappa med en snus.

Gör mej frisk!

Både dålig och bra vecka tror jag.
Jag är så otroligt trött på allt som finns i min mage... Blir så depprimerad av att det alldrig blir riktigt bra. Det gick bra i början men nu känner jag att det snart bara kommer gå utför med det igen. Då känns det bara som att de inte går att fixa. Medicin funkar inte i längden det förstod jag från början. Men de måste ju finnas en orsak som ingen kommit fram till än... Orkar inte tänka mer på det just nu.

Ska jobba i helgen iaf, det känns inte som att det är helg då :/ Det räcker med måndag till fredag för min del men jag kan ju inte va elak och säga nej haha. Min lediga dag gick ganska snabbt även om jag inte gjort så mycket. Sprungit lite, badat och sovit. Måste verkligen tvätta min träningskläder kom jag på haha. Imorn ska jag träffa Maith igen. Vi ska väl besluta om jag får vara kvar på praktiken. Jag vill det och jag antar att jag får det :P Efter 3 veckor har man ju nyss lärt sig och kommit in i allt liksom.

Blev väldigt sögen på SOCKER nu! Typ dricka eller saft men vi har inget av det :/
Får dricka te ist :) och se på simpsons hehe.


Break

Mina händer känns som sandpapper efter några veckors potatisskalande och diskande, hehee... Har aldrig använt så mycket handkräm som nu men det hjälper inte och den är snart slut! Jobbet kanske inte är så kul men jag gillar människorna :) Kommer troligtvis vara kvar längre än 3 vecker. Har kommit in i någon slags tråkig rutin. Jobba, komma hem, se på tv, duscha, lite mer tv (eftersom jag inte orkar starta datorn), sova. Det går bara runt. Känner att jag måste bryta mitt mönster snart.
Det är bara för att det inte finns nått att se på tvn som jag startade datorn haha.
Jag är så jävla trött i huvet.

RSS 2.0