Blunda och peka

Fick nyss reda på vilka böcker jag måste köpa inför höstterminen. Det är två, bara TVÅ böcker som jag tydligen måste betala 840 kr för. Medicinsk engelska och ekonomi. Jag är så sögen alltså...
 
Förresten just nu skulle jag gärna vilja va Nalle puh, Lilo eller någon annan tecknad figur. Jag har beslutsångest för tillfället. Jag vet inte vilka kläder jag ska ha på mig imorgon. Inget passar med nått. Men Lilo hon har ju alltid samma röd/vita klänning på sig och Nalle puh har alltid sin röda t-shirt. Tänk om alla hade samma kläder jämt. Enkelt. Ingen beslutsångest, inget problem och man skulle aldrig ha svårt för att känna igen folk. Fast jag kanske inte skulle vilja vara Nalle puh ändå, han har inga byxor och jag avskyr hur han säger "håning".
 
3 dagar kvar.

Sleten

Min kropp är så trött idag efter allt dansande igår kväll. Jag och Zara bestämde oss nämligen för att dra iväg på fryksdalsdansen. Kostade 300 kronor men det var det lätt värt! Hade riktigt kul. Kollade på Rosenström och geggade ner mina skor, buggade till Arvingarna (som var en stor besvikelse) och dansade ännu mer inne på verkstaden. Blev oerhört svettigt där ett tag haha. Men allt som allt en kul sista kväll med Zara innan hon åker till USA. Kommer sakna dig men hoppas du kommer ha jävligt kul där borta!
 
Nu har jag bara en vecka kvar av jobb, sen har jag två lediga veckor framför mig!

50/50

Tvungen att nämna lite snabbt.
Nyss sett på 50/50. Inte någon stor häpnadsväckande film men så fin och enkel. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta på grund av Seth Rogen, som för övrigt gjorde filmen lite lättare att ta in. I början var jag lite tveksam men den blev bara bättre. Älskar såna typer av filmer. Utan förväntningar.
 

22

Haft en finfin helg utan någon countryfestival.
Hade ett bokpaket som låg och väntade på mig när jag kom hem i fredags. Den andra delen i en triologi. Så himla efterlängtat. Har nämligen varit tvungen att läsa om en massa gamla böcker för att jag inte haft nått annat att läsa. Förutom att läsa så har jag spelat lite wii och gått runt Vassjön med Zara och Messi, nästan gjort en rulltårta och spelat fia med knuff med Ann-Sofie och Mats. Måste tilläggas att jag totalkrossade dem! Vi får ta en rematch nästa helg.
 

Tre plus en

Jag har knutit ihop ett par armband igen. Det nog nått jag förknippar med sommar. Det kan bli lite beroendeframkallande om man börjar, mest för att det finns så oändligt många färgkombinationer.
Tror jag gav bort dem som typ vänskapsarmband när jag var mindre. Vet att jag har kvar en hel hög av gamla armband hemma hos mamma som jag helt enkelt haft så länge att de slitits ut och gått av. Fast nu kommer jag nog inte ha dem lika länge.
Eller.
 
 
 

Minne

Thunder road
Bara för att jag är lite avundsjuk på alla som ska se honom på Ullevi i sommar och som möjligtvis kan få höra den här låten. Jag får nöja mig med den bästa liveversionen.

Loppis

Var på på loppis igår med syster, farmor och farfar. Fanns en del fina grejer. Ann-Sofie köpte några krukor och ett gammalt fia med knuff som jag lovade att jag skulle spela med henne. Jag fick med mig några blommiga assietter, en vas till Anne och ett gammalt uppläggningsfat (tror jag att det är) som jag ska ställa ljus på.
Senare på kvällen var jag chaufför åt Ann-Sofie som skulle på grillfest.
 
Var förresten jättekul att få träffa allihop i fredags, käka pizza och se på söta Nova.
 
Ikväll tar jag bilen till Kristinehamn igen.
 

Jag lär mig aldrig

Det har verkligen regnat idag. Mina skor är (eller var) bevis på det.
Gick igenom vikentunneln imorse och möttes av en fet vattenpöl på andra sidan. Det fanns ingen väg runt den. Dum som jag var så vadade jag rakt igenom den med skorna på som alla andra. Vissa gick faktiskt barfota! Men jag tog i alla fall av mig strumporna. Gick sen surt vidare till sjukhuset med blöta skor som lät som ett par äckliga gamla paddor. Kunde hälla vatten ur dem. Fick som tur var låna ett par skor sen så jag slapp springa runt på mottagningen i mina supersöta apstrumpor. Är evigt tacksam.
På vägen hem tänkte jag vara smart och ta en annan väg men då spöregnade det på mig istället. Fast det var nästan lite härligt.
 
Längtar tills jag kliver av tåget i Torsby imorgon och får träffa tjejerna!
 

Till mitt kaffe

Jag avskyr pissljummet kaffe så idag har jag äntligen köpt en termosmugg! Fann en liten söt på Åhlens som jag hoppas håller värmen bra. Fanns i flera olika färger. Känner att den kommer vara bra att ha under sega lektioner och på jobbet. Får prova den imorgon.

Senare

Saknar att spela på den ostämda gitarren, läsa en bok man inte kan lägga ifrån sig, vakna på förmiddagen, kvällsbad och ligga utsträckt på en handduk i solen.

I carried a watermelon?

Gick faktiskt upp i hyfsad tid idag. Fast egentligen var det bara för att jag var tvungen att klippa gräsmattan medans pappa och Anne glider runt på semester i Norge.
Har fikat ute i solen med Zara.  Jag brände mig förstås. Gick ett varv runt byn och svettades. Åkte till Sirsjön där jag brände mig lite mer. Kan inte sluta vara i solen, det är så äckligt gött väder. Härligt! Melon på det.
Ja, pepp!
 

3

Tråkigaste arbetsdagen hittills.
Vid klockan elva hade vi skrivit bort alla diktat. Så vi började skriva för en annan mottagning där inga meningar lät vettiga, vilket är mycket värre än att inte höra något över huvud taget. Hoppas på mer jobb imorgon.
 
Var och hälsade på Steph och David efter jobbet förut. De verkade ha det mysigt på hotellet. Nova var hur söt som helst med sina små händer, öron och den lilla näsan! Det känns så overkligt att hon kommit nu, att få se henne på riktigt. Jag har nog inte riktigt hunnit smälta det än.

RSS 2.0