Julbord på sahlströmsgården

Som sagt så var vi på julbord idag, orkar inte räkna upp alla... Men iaf det var trevligt och lagom god mat. Personligen tyckte jag bäst om välkomstdrinken (glögg) :P Har vart där på julbord flera år i rad så jag är inte så imponerad av deras mat längre. Men jag blev mätt ändå! Sen när alla åkte hem så åkte jag och Johan hem till Sören och Mia eftersom jag inte hade sett deras hus än. Vi drack kaffe och pratade... Och så fick jag ta en rundtur i huset men det var bara tre rum ungefär så det tog inte så lång tid, haha. Efter ett besök hemma hos Johan också så har jag kommit hem. Fick för mej att jag ville pyssla med nått när jag kom hem men visste inte vad så jag satte igång med att lägga ett stort runt djurpussel på 500 bitar! Trodde väl att jag skulle bli klar på en kväll men det blev jag verkligen inte... Jag fick ihop en zebra och en halv tiger :/ Satt i en väldigt obekväm ställning och stirrade neråt hela tiden så jag fick jävligt ont i nacken, hoppas det inte känns imorn.

Nu ska jag läga mej och läsa min den nya Dan Brown boken. Har bara läst ca 1 kapitell men den är redan intressant. Gonatt.

Det blir en rosa jul

Julskyltningen blev klar idag. Blev snyggt tycker jag och väldigt mycket rosa! Så om ni går förbi Colorama på skyltsöndan så får ni gå in och gissa vem som bor där så kan ni vinna nått spännande, haha.
Dagen idag har gått ganska snabbt fast det kanske beror på att jag fick sluta lite tidigare och så kom det massa varor idag så de fanns mycket att plocka i :) Gillar när det kommer varor, det är nästan det som är roligast.
Efter att ha målat en stol och en spegel (som nu befinner sig i skyltfönstret) i blank svart färg är jag sugen på att måla hyllorna i mitt rum i samma färg, det skulle bli så snyggt! Man vill liksom själv börja göra om massa saker hemma när man har vart där i butiken och sett alla som köper massa tapeter, färg och kakel. Så kul!

Ikväll latar jag mej i soffan.


Målamålamåla

Min dag idag har bestått mest av att måla. Först andra strykningen å en stol och sen två strykningar på en spegel. Båda sakerna är till julskyltningen och båda blir svarta och blanka. Undrar hur länge jag får va på Colorama... Måste ju fixa jobb. Har faktiskt lämnat in några cvn runt om i Torsby också men det är ingen som vet säkert om dom behöver nån hjälp. Får väl lämna in fler eller söka nått tråkigt jobb. Buuuu. Fast nånstans måste man väl börja... Det löser sej.
Imorn ska jag och Zara hitta på nått :D YAY! Förmodligen se på film? Ser fram emot det iaf...


Är man fjantig så är man

Folk har skrämt upp mej hela dagen om onda armar, nålar och bulor på armarna. Usch... Jag ville inte att klockan skulle bli 6 så jag skulle sluta och sen gå upp till vårdcentralen. Ville inte gå dit själv så jag tog med mej Ann-Sofie som stöd, haha. Jag tål bara inte tanken på att spruta in nått och sen veta att de kommer göra ont sen för då bara väntar jag på det, inbillar mej att det gör ont direkt och vågar absolut inte röra armen. När vi gick till rummen där man skulle vaccineras fick man se på när alla fick sina sprutor! Hemskt. Det va läskigt att sätta sej på stolen och få sprutan MEN det gjorde inte ont (tur). Ann-Sofie sa att jag såg skräckslagen ut när jag satt där och jag kände själv att jag gjorde nån konstig min :P Så nu efteråt törs jag inte röra armen. Låter den bara hänga liksom. Det är ju egentligen så fjantigt. Haha...
Nu ska jag åka och pista.

Tankar kring julskyltningen

En ny dag på praktiken.
Kom fram till idag att vi är tvugna att börja tänka på julskyltningen. Det var lite svårt att komma på nått bra eftersom jag var skittrött och kunde inte riktigt fokusera på nått. Men efter lite kaffe (och smörgås och kakor) började det sakta röra sej i huvet. Till slut enades vi om att vi ska dekorera och möblera skyltfönstret som att det är hemma hos en känd person och sen får folk gissa vems julpyntade hem det är. Har redan komit på en person och vad för saker och färger vi ska ha. Kommer bli snyggt tror jag :) Undrar om det blir svårt att gissa vem som bor där?... Förresten nån dag ska jag få följa med en målare ut och förhoppningsvis lära mej saker :D
Om ett tag ska jag dricka te och se på house.



Imorn ska jag söka jobb!


Wasas frukosttest

Såg att pappa gjorde frukosttestet det så då ville jag också det^^
Det visade sig att jag är ganska duktig med min frukost... Men det kan alltid förbättras.




Wake up, wake up

Jag har tatt mina studentkort idag. Bättre sent än aldrig säger jag, haha. Hade både studentklänningen och balklänningen... Ann-Sofie va med för att hålla mej sällskap och få mej att skratta på alla bilderna. Gjorde en massa konstiga poser men det va ganska kul faktiskt :P Förhoppningsvis blir det några kort som blir bra iaf.
Just för tillfället är jag uttråkad och Anne gör det inte bättre genom att se på ett tråkigt naturprogram (finns det absolut inget bättre att se på?!). Jag är negativt inställd just nu... Bu.
Men imorn blir det nog kul hoppas jag :)

Sjunger med i alla låtar

Stretching på gång nu... Det är gött att lyssna på musik när man gör det. Har nyss vart ute och sprungit. Orkar mer och mer för varje gång :) I like it! Beställde träningskläder igår på allsport. Har gått och kollat på dom ett tag nu, en jättefin lila jacka och ett par fodrade byxor. Längtar tills dom kommer. Det enda som fattas då är riktiga skor, haha.

Var förresten hos farmor och farfar idag och åt farsdagstårta. Pappa fick ett gulligt kort av mej och Ann-Sofie, haha. Jag övningskörde dit och tillbaka... Egentligen ville jag inte köra hem för jag var trött men det gick bra ändå. Har körlektion imorn också som jag inte får glömma bort. Ja.


Färgpasta

Har inte uppdaterat på ett tag, möjligtvis för att jag inte har orkat eller också för att det inte händer nått kul att berätta om, heh :/ Jag har inte orkat gå ut och springa nått heller. Senast i lördags... har ont i knäna, orkar knappt stäcka ut de ena utan att det känns som att det ska hoppa ur led eller nått, buu. Men det fixar sej :)
Dagen idag har varit ganska händelselös. Har städat, plockat varor, köpt tejp, lärt mej lite om färg och mönsterpassning på tapeter och druckit mängder med kaffe. Helt ok. Det är bra att ha nått att göra om dagarna iaf. Skyltfönstret är klart nu... Blev inte som jag trodde men tapeten är så fin.
Försöker faktiskt klura ut vad jag ska köpa för julklappar men det är svårt. Vill liksom ha dom klara innan december tror jag. Måste skriva en lista... Farmor och farfar skulle nog bli gladast över att få ett studentkort, haha. Känner mej så julig just nu och jag längtar efter snö! :D Köpte ett fotoalbum igår som jag fixade till med glitter och klistermärken idag. Och så skar jag till mina kort (som var för långa) och satte in dom i albumet. Jag gillar pyssel :)

Nudlar till lunch imorn, gött.


RSS 2.0