Put your hand in my pocket

Jag hade kul igår, det va mysigt tycker jag :D Borde gå ut snart igen! :)

Jag har nyss beställt en bok :) Fick ett sånt brev från skogsindustrierna om att man får en gratis pocketbok. Det blev en roman :P
Min dag idag har varit ganska tråkig... jag har solat, handlat på konsum, städat och sett på tv. Pappa och anne kom hem förut, det va faktiskt skönare utan dom (förlåt). Dom känns bara så jobbiga just nu och jag får inte se på det jag vill på tvn :/ fyra bröllop och en begravning suger... Jag tror jag ska göra te och läggamej och läsa, härligt.

Jag ser fram emot att dra till karlstad på tisdag :)


Reklam

Det finns typ fera kilo disk på diskbänken... Och det är min diskdag :/ Fast Ann-Sofie diskade aldrig igår så jag ska tvinga henne att diska sen för det är hennes disk som står och slemmar. Jag hatar att diska, det är verkligen deprimerande! Jag har ganska tråkigt, kollar på extreme homemakeover, haha. Jag vet inte vad jag ska göra, eller jo det vet jag för jag ska ringa till Zara :P NU.

SweetchiliSÅS!

Det känns som min dag har gått fort idag :) Vaknade vid kvart i tolv, åt frukost och såg på en film. Sen bestämde jag mej för att gå ut och gå. Så jag gick runt ett varv här borta och blev varm och anfådd :P När jag kom hem åkte jagoch Anne och handlade mat, painkillers och en blus till farmor (på mors dag) och en tubklänning (???) till mej^^ Vi kom hem och jag började gör mat. Kyckling med ris och currysås. Jag hade på sweetchilisås på kycklingen och jag trodde jag hade förstört den sen när den va klar för det luktade inte så gott men de va den! :P och min currysås smakade verkligen äckligt i början men sen blandade jag i massa grejer och den var ganska go faktiskt. Så min mat blev ändå lyckad tillslut :D Jag är duktig kock, haha. Men nu vet jag inte va jag ska göra... Jag antar att jag får kolla på tv och vänta på Johan som kommer sen :)

(Jag tror jag hörde ÅSKA!)

My cat is crazy!

Det blev ett halsband med en nyckelberlock :) Ganska söt. Gick och handlade och drack kaffe med farmor och farfar efteråt. Farmor köpte chips och jordubbar till  mej :P Får alltid chips...
Kollar på eternal sunshine of the spotless mind (med Jim Carrey) på tv4film, det va så länge sen jag såg den. Den är sorgligt bra! :)
Ska nog göra te nu snart (om pappa somnar så han inte byter kanal).




Min säng är nästan min bästa vän.

Jag har tråkigt... Men jag har bara ingen lust att sova, fast jag borde. Måste gå upp lite tidigare imorn eftersom farmor sa att hon och farfar kommer någon gång innan tolv och hämtar mej. Vi ska kolla på studenthalsband till mej :)
Jag tror jag har ätit förmycket socker, jag mår illa! Glass, choklad och saft :/ Äckligt...
Sitter med pappa och ser på Skenet bedrar, haha. Eller ja, de är mest han som kollar :P Jag tror jag ska lägga mej i min säng och läsa i min lagom tråkiga, spännade, konstiga bok. Vill ha te och snus. Min näsa piper...

Uppdatera, uppdatera!

Hela helgen har gått fort. Men det känns som den har vart lika lång som en vecka... Fast vi slutade ju på onsdag så det är ju inte så konstigt.
Gick på vårtmârten med Johan men det va ganska tråkigt, fanns inget kul att köpa och det började regna och blåsa så vi åkte hem och åt våfflor ist :P Sen på kvällen va vi på fest hos Sören och hans grannar, lagom kul... Drack nån limecider som smakade ica lime :/ men de dög. Vi skulle egentligen gå till faktoriet men vi kom inte så långt, det tog oss kanske 1 timme att komma dit men då var klockan redan halv 2 så då vart det ingen ide att gå in. Pratade med massa folk som stod utanför, tobbe, nån gubbe som pratade om sina kor (!?) och Roland, haha. Roland skröt som vanligt, så jag ville verkligen inte prata med han :/ Vi drog upp till quickly och väntade skit länge på att få hamburgare. Vi kom hem typ halv 4...
Dagen efter gick vi upp tidigt för Sören skulle spela nån golftävling och Johan skulle va caddie så jag var tvungen att följa med. Ville inte först men de var ganska uppiggande :) Vi gick två varv på banan! Det va skitsoligt ute och såklar brände jag mej i ansiktet! Vid sista hålet började de spöregna och vi hade inget paraply :/ Sen åt vi mat på restaurangen och då kom Johan och Sören på att det skulle va kul att fiska och att jag och Mia skulle följa med. Så när jag kom hem var det bara att skynda sej att duscha, fixa håret och ta på sej gummistövlarna :P Vi drog ut och fiskade, jag fick en lagom stor fisk och tre små fiskar^^ När vi skulle ro tillbaka så gick den ena åran sönder och så den fick bli tejpad och den höll nästan ända fram till land så dom fick paddla resten av vägen. Vi fixade eld, grillade korv och drack saft :P

Har suttit framför tvn sen jag vaknade och kommer säkert göra det resten av dagen också... Vad trevligt :P Jag vill ha lite varmare ute så jag kan lägga mej ute och steka! Borde nog gå till arbetsförmedligen nån dag också och prata lite och sånt. Har ju ändå inget bättre för mej...


Bara vanligt vatten?

Övningsköra är jobbigt. Kom nyss hem och känner mej nästan sur även om jag faktiskt har lärt mej saker idag. Jag tål bara inte att göra fel eller ha fel. Jag har nog dåligt tålamod :P
Om man ska gå på vårmârten imorn får man nog ta med sej paraply kom jag på. Gick in och kollade vädret (yr.no) och det kommer regna ungefär hela dagen, men jag ska gå ändå! Köpa köpa^^ Jag ska verkligen inte platta håret imorn, haha.
Nu måste jag nog hänga upp min tvätt.


Don't worry, you'll be fine.

Från och med kl 3 igår är jag helt ledig! Förutom när jag ska klippa gräs :P Men annars så kommer jag ha absolut inget att göra. Så nån dag måste jag ner till Karlstad och leta studentklänning eftersom jag har bestämt mej att jag inte ska ha min indiskaklänning. Så jag ska finna nått nytt :) Känner att mina pengar kommer ta slut ganska snabbt...
I need coffee.

Har vart ute och gått förut i en timme :O Det kändes verkligen inte så länge... Jag tror jag fick skoskav :/ Nu vet jag inte vad jag ska göra, möjligtvis duscha men orkar inte än. Jag längtar tills imorn, för då vill jag på vårmârten och köpa saker :P Kommer nog bli trevligt ^^ Jag känner mej så sugen på att köpa allt, hur mycket som helst men jag vet inte varför. Jag vill bara köpa, köpa, köpa! Men jag har inte råd och det gör mej så otroligt deppig, haha. Men får iaf studiebidrag 2 gånger till :) YAY!

Jag vill ha en ny fin hängmatta! :D


Du är en apa

I'm watching house^^
Har vart ute och gått/joggat med Ann-Sofie förut, det va inte så jobbigt som dom förra gångerna, känns nästan bra :P Har hämtat alla biljetter till balen, bussen och studentfesten så nu är allt betalat och klart, no worries. Gött... Förutom allt som man måste göra på baldagen. Smink, fixa håret, klänningen ska på och massa småsaker!
Det känns så fel att det är min sista skoldag imorn :/ Vi sänder vårat sista radioprogram, vilket är ganska skönt men sen då... Är det här verkligen slutet liksom? Jag behöver inte göra nått mer... Nästan skrämande. Men jag har ju mitt gräs som väntar på mej sen som jag måste klippa. Men vad händer sen då? Ingen aning.

Ska sluta tänka på framtiden nu och måla naglarna ist :P

Vårigt

Det är ganska vårigt hemma nu också :)




Appelmoos

Vaknade vid 8 och kunde inte somna om :/ Men tänkte att jag måste ändå duscha innan vi sa åka hem vid 11 så det passade ganska bra ändå. Farmor och farfar kommer vid tolv så det är nog bra att va där lite i förväg. Hoppas farmor gjort en go tårta (utan mandariner och äppelmos) :) Tänkte jag skulle fota lite också när jag ändå är hemma och har kameran... Sen när vi kommer hem har jag bestämt att jag ska åka och köpa pringles som jag ska ha framför tvn sen ikväll :P Gött!
Ska nog spela lite tvspel nu, hehe.


Happy birthday to you!

Har fått mitt först röstkort någonsin idag, känns ovanligt fast trevligt och nästan häftigt :P Jag ska tydligen rösta i olebyskolans matsal, intressant. Fast det jobbiga är att jag vet inte riktigt hur jag ska rösta. Hm.

Idag fyller min syster 21 så jag och hon åkte in till torsby förut och drack en latte och pratade (känns som vi gör det typ jämt). Sen kollade vi lite i affärerna (köpte ny mascara och concealer) och provade lite kläder för skojs skull på systrarna :P Provade klänningar men dom va för stora :/ Åt mjukglass sen med Johan och åkte runt lite på torsby. Tiden har faktiskt gått ganska fort idag. Jag trodde jag bara skulle sitta hemma idag och glo men jag har haft kul :)

Jag vill grilla med nån, jag vill ha grillfest! :D Det skulle va skitkul.

Jag längtar till solen steker och jag kan sola...

Nu måste jag dammsuga.

Tonight we'll be free and all the promises will be broken.



Jag älskar den här låten...

Platt som en pannkaka

Har nyss duschat... Orkade inte bry mej om vilket schampo jag använde så mitt hår luktar typ tantparfym, heh. De va en snabbdusch. Va ute och "joggade" med Ann-Sofie förut, de va kul fast lite jobbigt :) Gick/joggade runt sirsjön. Jag fick värk i mina öron av att de blåste. Så nu väntar jag bara på att jag ska få täningsvärk, fast jag stretchade faktiskt med lite instruktioner från pappa, haha :P Nu ska bara mitt hår torka så jag kan slänga mej i sängen och somna! Jag är så trött.

Love is a battlefield

Har nyss beställt kläder från hm :) Fick katalogen förut så jag var tvungen, kunde inte låta bli efter att jag tittat igenom den... Det blev bikini, tubtop, bh och cardigan. Fast tydligen kommer bikinitroserna typ 3-4 veckor efter allt det andra :P Ville beställa mycket mer men har inte råd... Men börjar väl sommarjobba snart så jag får lite mer pengar?
Sitter och kollar på nån kass film på canal+ väntar på att Little Britain ska börja kl 7 :D Sen ska jag se på rent hus, haha. Fast måste göra te först (och kanske fixa grapefrukt)^^


Ser fram emot vårat schlagertema i radion imorn, hehe. Måste fixa fram lite låtar, får fråga Ann-Sofie om hon har några... Ska komma på nått att prata om också. Förresten Kerstin (våran gamla svenskalärare) kom fram till mej förut vid la rose och sa att hon hade hört mej på radion. Tydligen hade hon hört Jenny också, men jag antar att hon hörde oss på p4 isf :P

I've got too much room in my bed.

Ska snart sova, men ska nog läsa lite först...
Jag vill också ha någon att sova bredvid. Det var så länge sen. Som man kan krypa ner under täcket till, hålla om eller snosa i nacken. Nån som man kan värma en istället för en randig filt, och som man kan ligga och trängas med och dra täcket ifrån. Och nån att vakna upp med. Det saknar jag.

Wrooom

Längtar tills jag också har tatt körtkort och ska köpa en bil^^ (Fast kommer troligtvis att vara tvungen att dela bil med min syster)
Hade inget att göra så jag gjorde en bubbla som jag vill ha den :)
Söt.


Blåsigt värre

Har gått hem eftersom ingen var hemma... Det blev ganska varmt men det blåste som fan. Måste gå och duscha. Känner mej fortfarande mätt sen jag och Zara åt korv med mos :P Köpte en present till Ann-Sofie förut, men eftersom jag fick tre presenter av henne på min födelsedag känns det som jag måste köpa en till iaf... Det är svårt att veta vad man ska köpa :/ Om jag bara hade mer pengar skulle jag kunna köpa en massa småsaker men det har jag inte.
Hm... Får fundera ut nått imorrn.


Pärlor

Troligtvis så kommer jag ha mitt hår på ett liknande vis på balen. Jag vet att de inte kommer se exakt lika snyggt ut men jag hoppas på de bästa :) Jag skulle tydligen köpa lite pärlor att ha i håret också men jag vet inte :P
Fast jag skulle komma till frisören vid halv 4 då för att sätta spolar i håret men jag tror väl att vi har kommit hem ifrån Stockholm då... Känner på mig att jag kommer va så stressad den dagen :/


Dagens ljuspunkt

Ann-Sofie ringde nyss och frågade om vi kunde dricka latte :) Såklart! Hon sa att hon skulle komma om en kvart och hämta mej men jag vet inte hur länge sen de va hon ringde... Så hon kommer nog hit snart. Fast jag är inte så sögen på latte... Jag tror jag vill ha cola eller glass, eller det kanske blir en latte.
Måste iaf fixa mitt nyduschade hår innan hon kommer!
Jag är glad att min syster är min syster.

Hemska morgon

Idag har jag insett att:
Alkohol löser ingenting
Svartsjuka är farligt och dumt
Tänker man för mycket förstör man för sig själv och andra
Jag måste lära mig att tro bra saker om alla och fokusera på det
Och jag ska bara ta en dag i taget!

Nu ska jag ta det lugnt och bara va.

You can use my bed

Idag har vi vart till karlstad... Köpte en bikini, 2 par skor (balskor & converse), örhängen och söta trosor :) Skulle egentligen ha vart hemma och städat idag men fick följa med till karslatd ist. Imorrn ska jag troligtvis dricka med Steph och Zara :D Nice, Jag vill dansa och bara ha kul! Fast lite osäkert på vad vi ska dricka men de löser sig...
Sitter nu och kollar på skräckfilm med pappa och anne och mår illa.

Jag gillar bikinis!


Me so thirsty.

Jag har nyss vart ute och övningskört. Jag är nästan bra på att köra :P Fast jag är inte så bra på att växla ner, bromsa och blinka när jag ska svänga :/ Det gick inte lika bra idag som förra gången, då hade jag inte lika mycket problem med det.
Jag vill att det ska bli helg för jag vill dricka och ha kul med nån! Så slipper jag sitta hemma och ruttna bland godis, popcorn och chips och så slipper jag se på värdelösa saker på tvn.
Sitter och kollar på film på tv 1000 classic (haha) och ska dricka te.
Natti natti^^

Pickles

Stressigt förut när jag sprang mot klockan :P Det var typ 1 min kvar till sändningen och jag hade inte kopierat körschemat, kändes som kopiatorn var extra seg men jag hann innan vi skulle börja sända! Var anfådd sen när vi börja så jag var tvungen att anstränga mej för att de inte skulle höras, men de kanske gjorde de ändå? :P
Imorrn och på onsdag är jag hemma (jag kommer inte ha nått att göra), så zara måste sända själv :/ men de kommer nog gå bra :) Ska melja till dej så du inte känner dej ensam. Och jag kanske ringer till och med :P

Det känns som jag inte mår bra idag. Känner mej mer illamående och förvirrad än dom andra dagarna. Får väl roa mej med nått så jag slipper tänka, men de är svårt.

Inte, inte, inte

Jaja... valborg var kul fast lite väl full. Men sen kom dagen efter... Du gav mej alla förhoppningar som går att få, jag blev så lycklig och sen så var de inte sant och du kommer inte ihåg nått. Jag orkar inte.
Men jag tyckte iaf det va trevligt att se på film med dej, även om jag somnade :P

Igår var vi till farmor och farfar. Drack kaffe och åt bullar, dom sa att jag skulle får följa med dom och välja ut ett halsband nånstans som jag får i studentpresent sen :) Farmor sa att hon drömmer om dej ibland, vilket känns oerhört konstigt. Hon tyckte om dej och det gör att allt känns ännu värre.


Nu ska jag se på reprisen av desperate housewives.

RSS 2.0