Kallt kaffe

Tagit mig till Lysvik och spelar Super Mario med Ann-Sofie och Mats. Även om jag är kass så är det är inte jag som är den dåliga förloraren här moahaha.


Up up up

Känner mig grymt pepp idag!
Har varit ute en sväng, var hur varmt som helst och riktigt gött. Sprang på en hund som höll på att nafsa efter efter mina ben. Blev smått sur först men kom på att den kanske bara ville busa. Så okej då, den är förlåten haha.
Lyssnar på en dance-cd och studsar runt i köket och letar ingredienser till en kladdkaka. Kan möjligtvis gå på en socker/koffeinkick haha. Vi ska grilla sen så jag håller på att fixa efterrätten nu. YUM.

Kan inte beskriva hur lättad jag är att ticnet har fixat sitt hårdvaruproblem nu så jag kan hämta ut min biljett på måndag.


Hemulen

Packat klart och har inget att göra. Väntar på att få gå till tåget, det går om cirka en timme. Dricker kaffe i min söta mugg och tar tråkiga cambilder. Ser på Seventh Heaven lite då och då. Hur kunde jag gilla det när jag var yngre? Fy.
Så underhållande som det kan bli just nu.

Kommer få kaffedarra som mamma säger. I know it!

Får inte glömma att hämta ut biljetterna till nöjes sen. PEPP!


Stay

Haft min sista praktikdag i Filipstad idag. Jag fick nämligen ledigt imorgon! Så himla gött. Så för att fira lite (och för att jag inte orkade laga mat) har jag nyss tryckt i mig pizza framför ett gammalt avsnitt av how i met your mother. Fortfarande inte lika god som pizzan hemma haha.

Åker hem hyfsat tidigt imorgon så måste komma underfund med vad jag ska packa, vilket jag inte har en aning om. Ser fram emot helgen och nöjes! Måste bara fixa nått att ha på mig. Men vad?

Har fastnat för en gammal låt. Hörde Erik Hassles version förut och fick en såndär ååh-det-är-ju-den-låten-känsla och var tvungen att lyssna på originalet (som fortfarande är bäst).


Tänkte bara

Riktigt positiva saker just nu:

New Girl (Zooey Deschanel är så underbart udda)
Indiskas nya webshop!
Valborg som inte är långt borta.
Avgaserna från den moped som for förbi mig förut och påminnde mig om att det snart är sommar.

Nedräkning pågår

Ganska händelselös dag. Känner mig inte speciellt motiverad när mina handledare inte har några vettiga arbetsuppgifter åt mig att göra. Allt på grund av platsbrist... De har inte nog med datorer så jag kan sitta och skriva men det löser sig förhoppningsvis innan veckan är slut.
Imorgon kommer Doris och hälsar på för att prata med oss och utvärdera praktiken. Kan ju bli spännande och troligen lite flummigt.

Fixade panerad fisk för första gången förut och jag skäms lite över att det faktiskt var gott med hamburgerdressing till. Ew. Det påminner mig om att jag måste diska innan jag drar ut.Min citrusblomma/buske/planta är hur söt som helst haha.


Åka tåg

Kul kväll igår. Riktigt mysigt att bara sitta hemma hos Steph och David och spela spel, även om jag blir för exalterad och skriker lite för mycket. Kunde ha stannat där hela kvällen.
Hamnade på hörnet och dansade med någon mycket påträngande sköldpaddsmänniska som inte kunde låta oss va haha. Såg min "halvkusin" också och prata lite med honom. Kom på sen imorse att det finns ju inget som heter halvkusin ens, smart haha. Hur tänkte jag där? Ehrm bara kusin. Gick en lång omväg hem och längtade efter min säng så mycket att jag sprang hela ekshärsvägen hem till mig.

På väg till Kristinehamn. Ska försöka peppa mig själv inför min sista vecka med praktik.


Repeat

Vad gör man en blåsig dag som denna?
Jag slöar i sängen och spelar gitarr. Det är inte så ofta jag kan göra det annars, min lilla gitarr är ju här hemma och inte i Kristinehamn.
Men ska strax ta på mig strumpor och dra in till Torsby och möta Zara som nyss kommit hit.


Som en Håkan-låt

Jag känner mig inte som 22, snarare 18-19.

Firat min födelsedag i Kristinehamn idag med Ann-Sofie. Jag fick en söt liten citrusbuske av henne som ett slags förskott innan jag får de andra presenterna på lördag. Vi gick ut och åt på Bells, pratade och hade mysigt. Skulle ha ätit tårta också men blev alldeles för mätt...
Det som verkligen gjorde min dag var när min handledare frågade mig om jag ville vara ledig imorgon eftersom jag hade varit såå duktig haha. Vem tackar nej till det?
Så jag har nyss kommit hem till lilla byn och ser fram emot lördagskvällen med Zara.


Dots

Känner mig utsliten, naggad i kanterna och utan energi. Skulle behöva skratta som en galning med en vän för att känna mig som mig själv igen. Ibland är det allt man behöver för att få någon slags inspiration eller kick.

Det får gärna bli torsdag, för då kommer syster hit och firar mig! Boost.

Fixa te och kolla på desperate housewives.


Knocking on your front door


Glöm inte bort att det regnar

Vad gör man en ovanligt tråkig och lång söndag?
Man ska absolut inte städa, laga mat eller plugga. Man ska dra ut på en powerwalk, lyssna på massor av musik från det ljuva 90-talet och ligga i sängen och kolla på Game of Thrones som man nyss laddat ner. Man får definitivt inte glömma kaffet heller.
Deal.

Closing Time - Semisonic


Inramat

Fick för mig att försöka sätta upp min lilla ram förut, nu när jag äntligen lyckats få med mig den ner hit. Den har legat hemma i Torsby alldeles för länge på grund av att den är för bökig att ta med sig på tåget och jag skulle inte ha tålamod till att kånka runt på den. Eftersom ramen var utrustad med en Ikeas finfina bruksanvisningar så gick det ju hur bra som helst att få ihop den. Jag lyckades också att vända själva fotot rätt haha. Blev riktigt stolt över mig själv. Jag kan fixa allt med min lila verktygslåda! Fast jag vet inte hur bra spiken sitter så får se om jag får tavlan i huvudet inatt.


Cirkeln

Bitter.
Ett enda ord beskriver hur jag känner mig.
Istället för att dra och kolla på björnstammen på nöjes så får jag nöja mig med snorpapper, klibbiga temuggar och dåliga 90-tals filmer på tvn. Oh the joy.

Jag kan åtminstone glädjas åt att min syster lämnade en bok åt mig på mitt skrivbord. Verkar lovande.
Positivt.


Fujitsu

Sitter i spänd förväntan. Alla mina filer håller på att skickas över till min nya laptop! YES. 47 minuter kvar... En tidig födelsedagspresent som låg på min säng när jag kom hit. Ganska lägligt med tanke på att min nuvarande laptop kan lägga av vilken minut som helst på grund av kasst batteri.
Ibland (eller ganska ofta) önskar jag att jag hade min pappas sinne för datorer. Eller hans sinne för allt egentligen.


Molnigt

Torsby imorgon, Karlstad på lördag, Kristinehamn på söndag. Känns som jag bara åker och åker. Hoppas på sol hemma så jag kan sitta på trappan och vara lat.
Försöker packa ner lite nödvändigheter men det blir nog ganska mycket ändå. Kan inte bestämma kläder... Beslutsångest, jag avskyr dig. Kommer behöva hjälp på lördag haha.

Ibland känner jag dig inte. Ibland gör jag. Ibland vill jag hjälpa dig. Ibland inte. Ibland tror jag att du har gett upp. Ibland vet jag att du ändå finns kvar.


Quote

“Fat Charlie wasn't sure that he liked freedom,
there was too much open air involved"


Berries

Sega måndag.
Tycker det är lite tråkigt att det är sista veckan i skolan innan praktiken. Ingen vidare lust att vara i Filipstad i tre veckor, fast antar att jag måste.
Annars gillar jag att det snart är påsk, vilket betyder att jag ska till nöjes på lördag! Sen blir det säkert en liten påskmiddag hemma. Kommer bli mycket tågåkande den här veckan känner jag.

Hunger Games var förresten över mina förväntningar. Jag vågade inte ha så höga pga rädslan för att bli besviken. Gillade hur det var filmat och att det var förvånansvärt likt mina egna bilder jag fått av allt när jag läst boken. Fast en speciell scen blev jag lite besviken på men annars var den riktigt bra! Kan erkänna att jag blev lite tårögd vissa tillfällen haha.
Det enda jag störde mig på under filmen var att min syster berättade hela handlingen för en kompis och förklarade varför det var si och så, och påpekade att "så där var det inte i boken"... -.-
Märkte själv att jag inte mindes så mycket av boken, så jag måste läsa om dem allihop nu! Känner mig smått nördig...


RSS 2.0