Ortopeden

Vi fick reda på våra LIA-platser idag och jag fick ortopeden som jag ville! Det trodde jag verkligen inte. Trodde att jag skulle hamna på ÖNH eller nåt. För jag vet att jag inte var den enda som önskade ortopedkliniken. Och jag menar, jag fick ju den kliniken jag ville ha förra gången. Antingen har jag ett otroligt flyt eller så älskar min lärare mig haha... Känns riktigt bra!
Boost.
 
Nu ska jag glida runt och vara på bra humör hela kvällen och retas med katten.

Avdelning

Igår fick jag mail om vart jag kunde få jobba i sommar. Det var avdelning 8 och 9 som är avdelningar för NÄVA och lung, mag, och tarm. Det stod att jag skulle svara på mailet så fort som möjligt om jag fortfarande var intresserad. Men jag har inte svarat. Jag vet att jag kommer tacka ja men jag har bara inte gjort det än. Väntar jag på något annat? Jag vet inte. Egentligen är ju inte medicin den sidan jag gillar mest från det jag har sett av den hittills, men allt beror ju på arbetsplatsen och de man jobbar med. Nej, som sagt, jag kommer tacka ja. Väntar ett litet tag till bara. Vet inte varför jag velar.
 
Snart får vi reda på vart vi har hamnat på LIA! Önskade ortopeden. Men eftersom jag hamnade på det stället jag önskade sist så tror jag inte chansen är alltför stor för att det händer igen. Jag vill bara få veta vart det blir!

Selma

Tillbaka i Kristinehamn igen.
Det har varit en bra helg. I torsdags gick vi ut till Koriander och dansade lite, och igår blev det helt otippat Sunne och countryfestival med André. Jag hade inget bättre för mig och tänkte att det är ju roligare än att sitta hemma. Kände mig helt malplacerad där ett tag bland alla rutiga skjortor och cowboyhattar haha. Medelåldern var väl runt 40 kändes det som. Men efter ett par allför dyra red bullvodka så var det rikigt kul faktiskt. Träffade massa folk och pratade. Kvällen blev bättre än väntat!

Slowmo

Har lite att göra just nu egentligen men jag orkar inte. Jag har engelskaglosor (känns som jag går i trean när jag skriver att jag har det) som jag borde läsa lite på men jag har ingen lust. Alla ord stavas ungefär likadant så det är ganska enkelt, t ex reumatolog - rheumatologist, odontolog - odontologist osv. Sen har jag ekonomiprov på torsdag som jag inte heller har läst nått på. Ekonomi är mitt sämsta ämne och jag har inte ens öppnat boken. Det känns smart? Till sist så har jag slutuppsatsen som vi inte har gjort mer än ett halvfärdigt pm till.
Alla andra i klassen pratar om att det är så mycket nu och de känner sån stor press. Varför känner inte jag någon press?
 
Har letat runt på olika sidor och läst lite grann om att jobba eller studera utomlands. Fastnade för något som hette Leonardo da Vinci-projektet inom Programmet för livslångt lärande som nästan alla möjliga personer kunde söka till. Men jag insåg sen att det verkade vara väldigt omständigt att ansöka eftersom det finns inom hela EU och alla regler bara snurrade till det. Det fanns hur mycket information som helst och det lät jättebra men jag tyckte det var lite väl krångligt att läsa lagtext på engelska. Så jag får väl leta vidare.
Jag vet i alla fall att jag vill lära mig mer och se något nytt.
 

Medeltemperatur

Kom nyss hem. Fryser röven av mig.
Tänk positivt: det är i alla fall plusgrader.
 

Tid

Tillbaka i Torsby. Jag fryser och saknar mina slitna mjukisbyxor, min söndertvättade smurft-shirt och varma lägenhet.
I söndags satt jag i över en och en halv timme och väntade på mitt tåg till Kristinehamn. Det skulle ha gått 18.45 men gick cirka 20.30. Jag är så trött på allt extra resande och att vänta på försenade tåg, så just nu letar jag efter passande lägenheter i Karlstad. Hoppas på att finna något innan sommaren.
 
Ska besöka Karlstad igen imorgon och skjutsa runt farmor lite. Det var alldeles för längesen jag körde bil där och jag kommer troligtvis se ut som ett frågetecken när jag ska försöka välja fil vid stoppljusen. Parkera är snäppet värre haha. Det bästa är den känslan av lättnad som kommer över mig när jag inser att jag har klarat mig ut ur den sista rondellen utan att ta fel utfart och är på väg hem.
On the road again.
 
 

The office ♥

 
 
Kan inte sluta titta.

Tillbaka i skolan

Första dagen i skolan är avklarad. Allt är som vanligt och jag är redan skoltrött haha. Ser fram emot avslutningsdagen när vi får våra examensbevis och allt är klart. Snart vid mållinjen.
 
En kul sak är att jag har fått sommarjobb! Jag ska få jobba på medicin på centralsjukhuset igen. Jag har inte fått veta exakt vart jag kommer bli placerad än men det blir nog bra. Jag är bara så glad att jag fått ett jobb över huvud taget. Sen får jag se vart det bär.
 

Ho ho ho!


0700

Den senaste tiden har jag haft jullov och bara varit. Har knappt orkat logga in på datorn. Jag klarar mig faktiskt ändå. Otroligt men sant.
Har haft en bra början på nya året med lite jobb så jag inte är helt pank tills skolan börjar igen. Tycker själv att det har varit riktigt kul att jobba. Det har flutit på bra liksom. Jag gillar mitt framtida yrke. Men jag skulle faktiskt vilja plugga mer, fast vet inte vad än. Det finns mycket jag vill lära mig, men först och främst måste jag gå klart min nuvarande utbildning. En. Termin. Kvar. Har inte ens kommit på något bra ämne till vår feta uppsats än... Bravo.
 
Imorgon spelas det Halo med Zara!

RSS 2.0