Just saying...

Medicinsk sekreterare

Du måste vara intresserad av och kunnig i språk.
Du måste ha ordningssinne och noggrannhet.
Du måste vara serviceinriktad och kunna samarbeta.
Ett intresse att arbeta med datorer är viktigt eftersom det är ett vanligt krav att kunna hantera datoriserade journalsystem.


Jag tycker det låter som att det är nått för mej jag!

In the navy

Känner mej helt sne i ryggen. Har målat vårat staket till hästhagen och stått i många obekväma ställningar... Är nog lite nerkladdad med falurödfärg också. Har iaf gjort nått bra idag :) Sen ikväll ska jag till Sahlströmsgården och prova deras nya meny, typiskt att dom ska byta nu när man nyss har lärt sej den förra liksom. Spännande, haha. Blir kul att se alla igen :)

Alltså jag är skitsögen på att köpa en navygrön vinterjacka, finns jättemånga snygga! MÅSTE köpa en! :D Hm, måste köpa present åt mamma också snart...Redan uttråkad

Min första lediga dag... Kommer bli galen av att sitta hemma framför tvn varje dag! Inte min grej... Förhoppningsvis dyker väl nått jobb upp. Keep looking!

Eftersom tvserierna som visas under dagen är skitkassa så ska jag kolla på Alice i underlandet (den tecknade!) :D haha!


Graffiti nails

Kände ett stort behov av att köpa något igår efter jobbet så jag gick in på la rose och köpte Isadoras graffiti nails nagellack (den svarta) och en annan mörkgrå glittrig vanlig. Så eftersom jag hade inget att göra förut så va jag tvungen att pröva dom. Den gråa först sen svarta graffiti och sen blank överst. Skitsnyggt, jag gillar! :D


Snart äre mat

Sista dagen på i arkivet imorn. Tråkigt faktiskt, jag gillar det :/
Idag fick jag prova på en del av läkarsekreterarnas jobb. Nämligen skriva dokument till journaler. Man sitter med hörlurar och lyssnar på va läkaren säger på ett band och skriver ner det han säger. Intressant men svårt. Vissa meningar hör man bra och sen kommer massa ohörbart sludder och svåra ord för olika kroppsdelar på latin :P Men det gick ganska bra för mej ändå tycker jag :) Ska prova på mer en annan dag.

Härligt att vara ledig till helgen faktist. MEN (stort men) vad gör jag sen? Har inget mer jobb just nu. Får väl leta vidare... eller leta utbildning.

Som sagt

Visningen.
Det va inget kul hus... Jag visste det. Pluttigt kök, små rum med väldigt snea golv både uppe och nere, klaustrofobiska toaletter och läskiga uthus :P Men jag antar att det alltid finns någon som vill köpa det. Det var iaf minst 10 bilar där samtidigt som oss. Fullproppat. Så vi gick omkring och trängdes i dom små rummen. Men vi märkte ganska snabbt att det inte var något för oss. Så vi hoppas fortfarande på att vi kan få köpa vårat hus någon gång om nu hyresgubben nånsin ger med sig. Gillar vårat hus även om det är som ett dragigt kylrum på vintern med frost på golven, heheeee :/ Vet att de skulle bli hur fint som helst om vi fick renovera hela alltet. Kanske kanske.

Det gnisslar i knäna efter min dag i soffan och jag ska upp extra tidigt imorn... Yay.


Sletet

Bad hairdays.

Har fixat klipp tid :D Weeei
Min goda gärning för idag, CHECK!


Äppelkakaaaa

Behöver inte jobba imorn så jag kan bli med och kolla på hus :) Det där borta i Åshagen. Fast tycker det ligger lång bort och lång in i hela alltet... Av det jag sett på bilder så känns det inte så intressant faktiskt. Speciellt inte med en bäck som går jämt breve huset och har en pluttig bro över :P Nej det såg bara allmänt konstigt ut för min del. Men jag gillar visningar så jag vill med :P
Får se.

Tränade förut idag på sjukhuset och alla utom jag var 40+, hehe. Men det är roligare att träna med dom för då slipper man ju tänka lika mycke på hur man ser ut och man vågar ta i liksom. Enklare. Gillar deras träningslokal. Kommer nog ha träningsvärk imorn, hoppas jag på iaf.


Well... Ska göra en stor kaffekopp och skratta åt Christine.


2.0

Orkar inte fixa ny design. lathet.
Dricker jordgubbste och äter en isglass med hallonsmak :)

En ganska vanlig dag förutom att jag har sytt upp ett förkläde (YAY va duktig jag är!) och lärt mej hur man sätter i luft i bildäcken :P haha. Jag är ledig i två dagar till så imorn ska jag antagligen tona Ann-Sofies hår, hon har faktiskt klippt sej ganska annorlunda med typ rakat på ena sidan och längre på den andra. Helt oväntat :P
wohooo

Varför känns de som att alla flyttar och går i skolan eller får jobb och jag bara står still på samma plats?

RSS 2.0