Bland damm och papperspåsar

 
Ledig dag på grund av inställda lektioner. Gick egentligen upp vid halv nio och tänkte att jag skulle vara produktiv, men lyckades istället somna om och sova till halv två. Men jag har ju faktiskt resten av dagen på mig så det är lugnt.
Snart måste jag börja packa också, och städa... Har inte städat på tre månader. Jag går runt med tofflor på mig i längenheten för att skona min strumpor från det centimetertjocka dammtäcket. Grejen är bara att jag inte vet i vilken ände jag ska börja och jag flyttar på lördag! Hur kan det finnas så mycket saker (och damm) på bara 19 m²? Seriösa packningstips sökes.
 
Nu ska jag vara produktiv och gå till systemet.

Titel

 
För att vi är awesome som har gjort klart examensuppsatsen idag! Ehrm det enda som fattas är titeln, men det är en småsak... Det är så gött att veta att allt är klart och att man slipper lägga ner mer tid på arbetet, plus att vi har fått bra kritik för det. Fast sen får vi väl se hur det går på seminariet, men det tar vi då.
 
Dagarna går fort nu och det är väldigt lite tid kvar i skolan egentligen om man tänker efter. YAY.

Last still

 
Kan ha druckit för mycket kaffe men just nu är jag superexalterad!
Snart (om cirka 6 h) kommer teaser trailern ut! 

Att lyssna på

 
Brittisk accent...

Lite i taget

Nu är min LIA klar! Bara cirka åtta veckor kvar av skolan, och första lektionen imorgon är diagnosklassificering... Har en känsla av att vi kommer få en del att göra.
Nu under den här veckan har jag fått mera jobb! Ska börja jobba på onkologen från september till slutet av december. Känns kul att det är så många som tycker jag är duktig på det jag gör!
Sen ska jag bara söka min engelska kurs...

RSS 2.0