Countdown

1 timma kvar. Ska snart öva lite på att sända men först ska zara springa och köpa kaffe eller te eller nått. Är inte lika nervös idag, men det kommer nog om en halvtimme eller så :P
Ser fram emot vårat klimatprogram på torsdag :D Det blir nog kul, för det finns ju ganska mycket att prata om inom det ämnet...

Ska börja äta vindruvor nu.

applejuice

Jag har fått tid för håruppsättning till balen idag :D Härligt... Frågade hos två frisörer innan jag fick tid hos den tredje, för alla hade redan blivit fullbokade typ i augusti förra året! Det skulle kännas svårt att pröva göra nån uppsättning själv så jag är glad att de fanns en tid kvar. Så nu kollar jag runt lite efter snygga uppsättningar eftersom frisören tyckte jag skulle ta med en bild så hon visste ungefär vad jag vill ha. Men jag finner inget... Jag har funnit en bild men jag vill ju ha flera alternativ liksom :P Jag får väl leta vidare.



Milkshake

Skakar alltid när vi ska börja sända, kan knappt bära ett glas vatten... det är såå jobbigt ><
Men nu är vi iaf klara! Herregud va gött. Kändes helt okej fast vi behöver verkligen träna mer mer mer känner jag. Måste tvinga mej själv att lyssna på reprisen sen ikväll så jag kan höra hur jag låter och göra bättre nästa gång, hemskt :/ Det går nog bättre imorrn skulle jag tro. Kanske inte lika nervöst då, hehe.
Men nu ska jag snart gå ner på torsby och köpa saker innan jag går och klipper mej :)


Today is the day

Ska börja sända om ca 45 min!... Trevligt. Ska bli kul^^ Jag skakar som vanligt, haha. Mamma, farmor och farfar och johan skulle nog lyssna... Skulle kännas bättre om dom inte gjorde de, ehee :P Men det är väl tur att nån lgör de iaf. Dricker kaffe nu så jag får energi och får en KICK!

Ska klippa mej sen vid kvart över 4 :D fast jag ska bara ta bort det som är slitet tror jag, för det behövs verkligen. Speciellt inför balen och studenten!

Önskar jag kunde köpa 100% Pure's choklad bodyscrub :) Mmm. (Men det är så jävla dyrt)


Sing along to the MUSIC!

Varför finns det inget kul att se på tvn idag? :/ Har nyss färgat Ann-Sofie eftersom jag ändå inte hade nått att göra. Ska slinga sen också...

Ska nog börja gå hem ifrån skolan snart istället för att få skjuts av pappa :P För de börjar bli vår och det är så mysigt väder och varmt. Så därför har jag tatt bort gammal musik från min mp3 och sitter och funderar ut vad jag ska lägga in. Jag vill ha såndär vårkänslorbramusik som :D Hm. Jag blir alltid helt tom i huvet när jag ska ladda ner musik, baaah. -.- Det enda jag har kommit fram till hittills är Mando Diao och lite Håkan...


Toaster


Jag vill ha :D

Kaffe

Helgen: Suttit framför tvn, spelat the sims mm, ätit mej fet, druckit te och sovit i stort sett... Inte speciellt underhållande.

Ska planera våra radioprogram nu på radiofryksdalen, Tussilago^^ Men de känns lite segt just nu :P Ska skriva om nån skådespelare men vet inte vem jag ska välja :/ Fick iaf beställa 20 ny skivor så vi slipper spela en massa gammal dålig musik från 90-talet...

Typiskt att de är pyttipanna till lunch.

Jag gillar



Jag har anmält mej :D


Smooth

Har nyss gjort en smoothie :)
ska dricka den och kolla på gilmore girls sen tänkte jag och kanske spela lite tv-spel, hehe.

Har vart ganska slappt idag... Har inte gjort så mycke, fast de kanske mest berodde på att de in fanns så mycke vi kunde göra. Ringde massa folk som va upptagna hela tiden, så de känns som att vi har väntat mest hela dagen. Bara två dagar kvar... Har lärt mej mycket tror jag iaf :P Är inte lika nervös för att ringa folk och intervjua dom, vilket är ett PLUS! :D Har ingen lust nu att vara på radiofryksdalen, det är så trevligt där vid p4 när dom skämtar hela tiden, haha.

Har en sån längtan efter balen, studenten, våren, midsommar, SOMMAR, varm asfalt, canis, SOLA, ljusa nätter, valborg, stekheta dagar, ligga i hängmattan... mm. skulle kunna räkna upp hur mycket som helst!

Ska nog åka hem till helgen :) ska ringa mamma imorrn... kommer va konstigt när min söta fina kisse inte finns där längre.

Looking forward to

Är helt klar med allt nu, har sminkat mej, fixat till mitt hår lite och valt kläder... Känns bra :D Måste ta ut pengar sen och köpa cigg. hm... Fast ska nog inte åka än. Måste packa ner lite saker också eftersom jag ska sova hos Johan sen.
Det gör mej faktiskt inte så mycket att jag missar melodifestivalen, den låten som jag gillar vinner ändå inte :P så är det jämt.
Nu ska jag åka tydligen, får skjuts med Ann-Sofie :)


Dammigt

Herregud va veckan på p4 har gått snabbt! Bara en vecka kvar. Skulle va med på en morgon sändning någon gång under veckan ockå. Kul :) Fast kanske inte så kul att gå upp tidigt...

Va i Karlstad igår och skulle kolla efter balklänning. Men först skulle vi hämta en telefon till johan som han lämnat in på telia. Vi stod och väntade en halvtimme på att killen skulle hämta den och kolla om halebop funkade i den. Men tydligen hade dom inte ens försökt att låsa upp den så man skulle kunna byta kort, så dom skulle va tvugna att ha kvar den. Vilket slöseri av tid att va där och vänta :/
Sen åkte vi till klädestjänst på haga. Det fanns jätte många klänningar i olika färger och jag visste inte vart jag skulle börja titta. Kollade lite på bruna och champagnefärgade men visste inte vad jag ville pröva :P Så tanten där plockade ner flera klänningar i min storlek. Provade nån hemsk klänning som skiftade mellan grönt och rött för hon sa att klänningarna var mycket finare på, vilket jag inte höll med om haha. Jag hittade ingen långklänning som jag gillade så jag gick över till dom kortare. Bestämde mig för en kort svart som hade lite pärlor. jag gillade den :) fast den skulle såklart sys in så jag får åka tillbaka någon annan dag så dom kan göra det. Måste köpa skor och sånt också sen men jag vet inte vilken färg jag vill ha...
Va inne på hm och fick en tidig födelsedagspresent av anne. En väska som är jätte fin :D Sen gick vi och tryckte i oss big mac och drack cola (fast egentligen ville jag ha en milkshake men får inte dricka det), de va gött med cola har inte druckit de på skit länge!

Ska dricka med Steph och Zara sen. Längtar efter alkohol...

Missnöjd

Har nyss skrivit de sista meningarna på min film analys! Men känner mej ändå inte nöjd... Känns som den är skit dålig. Är så besviken på mej själv på nått vis, för om jag inte är nöjd med den kan ingen annan va det. Men jag bara orkar inte skriva om någonting nu. Allt är utskrivet och det är bara att häfta ihop. Kommer säkert bara få G på den. Jag hatar att ha höga krav på mej själv! Önskar jag kunde slippa det... Det kommer inte kännas som en lättnad att stryka filmanalysen från min att göra-lista. Vilken jävla skit.


Smält bort!

Kändes lite sorgligt att ha våran sista text och ljud lektion... Konstigt liksom. Hoppas jag får bra betyg!  Imorn är skolan slut och nästa vecka börjar praktiken på p4. Måste jobba med projektarbetet imorn om vi ska va klara med bildspelet och allt innan praktiken.
Kanske skulle hjälpa till att ställa iordning saker inför johans morbrors 50års fest imorrn. Festen är på lördag. Johan sa att han och jag skulle stå ett tag i baren också och servera drinkar :D Härligt, och man får dricka hur mycket man vill, haha. Kommer bli kul... Kommer säkert va massa fulla människor. Ser nästan fram emot det :P Fast jag vet inte vad jag ska ha på mej... :/

Just nu längtar jag efter sommaren sååå mycket! Vill kunna ha på mej shorts och sandaler eller bikini! Längtar efter att få köpa sommar kläder. Lätta kläder ist för jackor, mössor, halsdukar och äckligt varma skor! Trött på det nu. Finns så mycket kläder som jag vill köpa: bikini, sandaler, ballerinas, flera par shorts, solglasögon mm :) All snö kan smälta bort. Gud va jag längtar efter att få ligga i en solstol i värmen och lyssna på bra musik på radion eller läsa en bok. Till och med att gå på glödhet asfalt känns lockande...

Måste sluta tänka på det och ist börja skriva. Min sista uppgift någonsin?!

Blush

Har nyss gjort blåbärste för att få min hjärna att fungera bättre när jag ska analysera film. Jag slängde med en kanelbulle också :) Blåbärste är egentligen inte så gott men det är te, och jag behöver lite variation ibland :P
Blev skitsugen på att köpa skor förut när jag läste cosmopolitan hos zara och fick se hennes nya skor! Tänker nog gå och kolla skoaffärerna på lördag. Kanske köpa skor till studenten? Nått med klack...
Har kollat runt lite på ett par sidor och fann endel jag skulle kunna tänka mej att köpa. Gillar verkligen sandalerna med fransar :)
Nu måste jag duscha!



BANANAS!

Försöker skriva filmanalys och gör te. Ska välja något som min mage gillar, typ kamomill kanske?
Jag ska prova att inte dricka mjölk i ungefär en vecka har jag bestämt. För jag måste komma på vad det är som min mage inte mår bra av. Så jag börjar imorrn :) Fast de kommer bli svårt att behöva dricka kaffe utan mjölk! :/ (Im lovin it)

Till helgen ska jag till Karlstad och köpa present till Johan och kanske lite saker till mej^^ Vi kanske skulle åka och kolla på balklänningar också :D Skulle kännas ganska bra för jag vill vara ute i god tid, men det finns redan folk som har köpt så det är lite stressande. ALLT är stressande nu för tiden! Måste prata med Johan ikväll så han inte glömmer bort att anmäla sig till balen, haha.

Fortsätta analysera nu... Sen får jag fortsätta läsa min bok! :)



Charming

Lovet har vart skit tråkigt dom senaste dagarna. Har mått ganska dåligt också, jag är nog typ allergisk mot något... Johan är dryg och ringer inte och skriver inte, så jag blir sur snart. Men jobbigast är väl att jag inte har gjort så mycket mer på filmanalysen än och jag som hade som mål att bli färdig med den innan skolan började, men de kommer ju inte gå.

Mamma ringde förresten i fredags och sa att kulan hade dött! Min söta lilla kisse som alltid la sig i mitt knä när jag var hemma... Kommer sakna honom.

Jag vill göra nått men ändå så orkar jag inte :/
Känner mig så jävla äckligt slapp!

RSS 2.0