Berry

Mmm... Earl grey och brämhults apelsinjuice :D Skulle kunna dricka hur mycket som helst! Funderar faktiskt på att köpa grönt körsbärste som jag såg på hälsokosten...



Idag är en tråkig dag, ville inte gå upp ur sängen för jag frös. Drömde skit konstiga drömmar. Gick upp vid tio för jag trodde klockan var tolv, jobbigt :/ Gjorde frukost, såg på tv, satt vid datorn och såg ännu mer på tv. Nu väntar jag på att min pappa ska komma hem och laga god mat! Jag är så hungrig... Skrev klart mitt reportage igår och piffade till det lite nyss :P Sen när vi skrivit ut det i skolan kan jag stryka det från min att göra-lista. Det är en härlig känsla att kladda över alla ord. Kollar på tv och funderar starkt över att gå i duschen men jag orkar inte än... Borde nog skriva lite mer på filmanalysen, kanske. Stressed out.

Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet

Var till hälsokosten igår och prata med Lasse. Han va jätte trevlig :P När jag sa vart jag kom ifrån sa han "Ja men nu ser jag ju vem du är lik!" haha, va typiskt... Är jag verkilgen så lik min mamma? Jo det är jag nog, jag har sett det själv :P Men nu har jag iaf allt mitt material till reportaget :) GÖTT. Har börat att skriva lite och tänker kolla lite på bilderna också.

Idag har jag vart till karlstad förresten. Fast inget speciellt med det, jag köpte bara en bok och en baguette med kyckling och curry :P Boken verkade skit bra :D Hann inte med nått annat förens Johans mormor blev klar med det hon skulle göra. Och på radion pratade dom hela tiden om prinsessan victorias bröllop så jag höll på att somna!
Men just nu ser jag på gilmore girls och ska laga nudlar, enkelt och gott :)


It's quiet

Svettig och nöjd :P
Har nyss klarat av mitt cykelpass. På 60 min enligt cykelns uträkningar blev det 27 km och 615 kcal.
Mina ben är trötta och det kommer bli kul att gå ner för källartrappan när jag ska lägga i tvättmaskinen, haha.
Snart ska jag gå ut och hämta bär i frysboxen till min smoothie (svartvinbär & hallon) :)
Men först ska jag duscha.

Ringde förresten till hälsokosten idag på morgonen och han sa att jag under komma dit när jag ville under veckan. GÖTT. Så jag tänker att imorrn kanske jag åker dit så jag får det gjort, eftersom på onsdag kanske jag skulle med Johan till karlstad.

Vinkel

Har bestämt mig för att imorrn ska jag:
Gå upp lagom tidigt
Äta lite frukost
Läsa
Ringa hälsokosten!
Cykla skiten ur mig på träningscykeln
Duscha
Skriva på filmanalysen
Äta korvstroganoff
Ladda min mp3 med bättre musik

Inget mer är planerat än så länge :P Hoppas på att Johan kommer och hälsar på mej :)
Nu ska jag lägga mej och läsa.

Because the world is round

Sportlov är inte särskillt kul... Tänker bara på allt jag har att göra. Kommer va tvungen att göra skriva filmanalys, reportage och den mindre textuppgiften. Men jag kommer nog hinna, hoppas jag! Jag är så stressad. Bara jag klarar av alla uppgifterna så kan jag slappna av sen under praktiken.
Än så länge har jag bara suttit i soffan och sett på skidskytte men som tur är slutade det idag. Kollade lite på stardust igår och idag som jag ska analysera och skrev ner massa grejer. Så nu ska jag börja skriva förhoppningsvis, om jag kan. Men jag måste hämta te först! :)


Froggy

Dricka te te te...
Om jag ändå kunde vara klar med alla uppgifter som vi måste göra och ha köpt den jävla balklänningen, de skulle va så jävla gött! Skulle inte behöva tänka på nånting.
Kommer nog inte funka så bra med religionsprovet :P orkade inte träna igår... läste bara lite men inget fastnar.
Önskar jag hade mycket pengar så jag kunde shoppa! Men det har jag inte. Johan fyller snart år också... har absolut ingen aning om vad jag ska köpa till honom :/ Fann massa söta grejer på Lagerhaus som jag vill ha :D
Inredning är härligt :) haha


Seriestart

Ska sätta mig i soffan med en skål vaniljyoghurt och müsli sen för house börjar idag! :D Äntligen nått att se på. Inte för att det är skit bra men det är ändå bra, haha. Blir säkert kul för han ska välja ut ett nytt team... Hoppas det blir bättre än det gamla iaf.
Måste börja träna på islamprovet, höll på att glömma bort de!
Imorrn blir en lång dag...

Jag vill ha en milkshake :)



Push it

Sitter och ser på 2½ män och surar... Fick tillbaka nycklarna idag men nån jävel har tatt av usbminnet! fan. Hade massa grejer där på. Projektarbetet, andra uppgifter och mina bilder! Har folk inte råd att köpa ett eget usb eller? Blir så irriterad när jag tänker på det. Vill verkligen ha tillbaka det.

Snart börjar Design Simon och Tomas :) iaf nått kul att se på idag.


Point of view

Gick upp jätte tidigt idag... ville inte ligga kvar i sängen själv när johan gått upp för att jobba :/ Som tur är kommer han hit vid typ 3 igen.
Tänkte jag skulle skrivit igår men jag hann inte för jag såg på skidskytte vm som började (herrarnas lopp va bäst) :D och bakade bullar för jag hade inget att göra och sen tryckte jag i mej en vesuvio kvart i 5 eftersom vi skulle kolla på ukm vid 5 :P
Ukm va ganska tråkigt i början  med bara massa band och allt lät typ lika och vi fick ingen sittplats, men sen blev det lite bättre iaf vi fick sittplats och Ann-sofie va duktig och kom inte av sej :) haha, gummihattarna va roligast iaf ;P men jag tyckte han Hjalmar va bäst, han hade bäst låtar även om jag aldrig hört dom förut...
Sen åkte vi pistmaskin och jag fick äta glass. Vi lyssnade lite på melodifestivalen på p4 också det va ungefär lika kul som att se den på tv så vi missade inget :P Kom hem vid halv 11. Va skit trött.

Har kollat på skidskytte idag med, och Helena Jonsson vann :) Ska se på herrarna sen och heja på norge :D
Exciting!


Kom på i fredags att jag hade tappat bort mina nycklar med mitt usb som jag har projektarbetet och allt på (och min fina lila tyg elefant)! Efter att jag letat över allt tänkte kom jag på att dom måste vara i datasalen på teknik där vi va i onsdags, kommer nog inte få tillbaka dom... tror inte det är så stor chans att folk är snälla och lämnar dom till vaktmästaren. Jävla skit.


Salomon

Citronte :)
Grafiskt :(

Har på mej mina nya skor idag så pappa blir glad :P fast man får typ fotsvett av dom... men dom klämmer inte på fötterna iaf som dom andra. Får se sen när jag kommer hem om knäna gör mindre ont. Känner mej som en bergsklättrare/vandrare/friluftsmänniska i dom, haha.
Jag är sögen på kaffe men jag har inte ätit nått så då kan jag inte dricka det för då får jag ont i magen :/
MEN idag ska vi spela halo (och hämta studentmössan!) :D

Känns som en bra dag idag...

En lång lång tid...

Söndag = tråkigt!

Johan har match idag igen... Så jag har inget att göra.
Men jag var faktiskt duktig förut för jag tog en promenad. Fast det var nog mest för att pappa ville att jag skulle pröva mina nya skor som han köpte igår eftersom jag har så ont i mina knän och fötter. Alla i min familj säger att det är mina skors fel eftersom jag alltid har skor med helt platta sulor och att "det är precis som att gå direkt på marken" blabla. Skorna var väl sköna fast jag fick gå igenom decimeterdjup snö! :P


Det finns iaf nått som är bra med söndagar: TV! :D
19:00 Gossip girl
20:00 Mia & Klara haha
21:15 Nip/tuck

Härligt^^

Känner mig lite som ett troll i håret just nu så jag ska nog ta en dusch.

Morrn!

Vaknade av att någon gick omkring i köket och gjorde frukost... tänkte att "jaha är klockan 10". Johan gick upp så då gick jag också upp. Men sen när jag tryckt in linserna märker jag att klockan är halv 9! Vem går upp halv 9? :O Så då ångrade jag mej att jag gick upp... men så tänke jag att då kanske jag får mer tid att börja skriva en massa saker som måste göras. Är trött på allt skrivande. Och vid frukost bordet pratade vi om andra världskriget, haha!
Johan har åkt på match nu så jag är helt ensam :( Men han kommer sen som tur är!

Ska nog kolla på melodifestivalen sen fast jag tycker faktiskt det börjar bli tråkigt att se på alla deltävlingar och samma artister som gör ungefär samma låtar varje år. Meen med lite chips eller liknande så går de :P

Jaja, ska nog göra kaffe nu så jag känner mej mer UPPE! :D
Och sen kanske ta en snus...


Mama



Jag vet inte vad ja ska göra med bilden...



Hemma

Har under helgen hos mamma förätit mej på rostatbröd och risgrynsgröt :O Har haft ganska lite att göra så jag fotade lite, småpratade med mamma, kolla på tv och spelade the sims haha! Alltid när jag kommer hem blir det så lugnt och jag känner mej inte lika stressad över allting... Sover skönare också :)

Har prov imorrn, Gertrud... :/ Fast jag får väl försöka anstränga mej lite. Måste också träna på naturprovet på onsdag.
Vill bara ha klart allt med skolan och gå på praktik. Väntar fortfarande på svar från Cacaodesign... Fast jag ser fram emot när jag ska ta fram en massa recept (typ smoothies :)) till våran tidning på texten och tipsa om kul hemsidor och allt sånt :D

Nu vill jag ha en smoothie men jag orkar inte göra så det får bli te. Kanske blir nått bra på tv?


Halo imorrn?

RSS 2.0