Explosioner

Skyndar mej att dricka kaffe. Charlottenberg snart. Ska köpa mej nått fint för en gångskull, har inte gjort det på ett tag. Äta skräpmat, dricka cola och få bollmage, hehe. Fresh! Även om jag inte köper nått kommer jag nog vara nöjd ändå. Nöjd med att inte ha spenderat.

Du känner mej, jag känner dej. Enkelt egentligen men ändå så komplicerat.
Kaboom! Inget blir som man tror.



Svåruppnått

Är helt inne i National Geographics hemsida. Finns hur mycket som helst att läsa och massa bilder att se. Blev lite fascinerad över deras Ultimate Adventure Bucket List med de 20 mest extrema äventyren i världen. Fanns även en Next Best lista som inte hade lika extrema utmaningar.


Det finns så mycket mer att upptäcka

Jag har aldrig rest någonstans. Helt otroligt, jag vet. Många jag känner har redan varit utomlands och sett sig omkring i massor av länder och städer. Sett andra kulturer. Själv har jag inte så mycket att komma med. Jag har varit i Norge. Thats it. Sverige och Norge är visserligen inte så pjåkigt men jag vill se dom platserna som är stora för mig, som jag har drömt om. Jag skulle vilja dra på mej ett par kängor och vandra i öppna landskap, bland berg och regnskogar. Rida på kameler, klappa en elefant, få ögonkontakt med en liten apa. Kanske snorkla i havet och leta fiskar och få panik av maneter också. Känna pulsen och atmosfären i stora städer eller små byar. Bara observera hur andra människor lever. Lyssna, lukta, känna, se, smaka. Jag vill se solen gå ner i tusen olika länder... Längtar efter någon slags ny frihet och nya känslor som gör att jag tappar andan. Allt. Iband längtar man bort.


Here we go again

Slappar i raggsockor och farmors knallblå stickade kofta (som är aningen stickig)!
Musik och bilder. Behöver inspiration. Vogue är ganska bra på det annars...
Googla googla!


Apa 33

Är jävligt trött just nu. I hjärnan. Jobbat sen 9.30 till 19.00. Hemma ca 20.30. Lååång dag i branäs. Fast känner mej duktig eftersom jag orkade med hela dagen! Klämmer i mej en hel risgrynsgrötskörv. Mmmm... Hade söta flätor idag, hihihih. Haha, fjantigt. I need some sleep.



Ett par mockasiner skulle inte va fel

Igår började jag bli jävligt grinig och lättstött. Hmm tänkte jag då, och kom på att det är väl snart den där dryga veckan. Så jag har vart till affären och laddat upp med chokladkakor och andra saker, haha. Choklad hjälper mej iaf! :) Det är för kallt för mej idag. Så ska nog tappa upp ett bad sen och slänga i en badbomb för en gång skull.
Branäs imorn!

Vill ligga mellan nytvättade lakan med ruffsigt hår.



Retro på prydligt

Purple is my colour.


Donkey!

Usch, nålar... Tanken på att en nål ska tryckas in i min blodådra uppmanar till äckelkänslor. Tror sköterskan trodde jag var livrädd. Kanske var kritvit i ansiktet, hehe. Gjorde mejsjälv nervös vilket är väldigt dumt. Men det är bara så äckligt. Det blev som jag trodde tillslut och det är nog bäst.
Tar det lugnt nu med Shrek (4), kaffe och baconfood i soffan.

Kul med friskis igår. Hoppande och skuttande med armarna i luften. Hängde inte med alls vissa gånger, haha! Kände mej som ett barn. Fun fun fun.

Saknar min mamm och syster.


Konstiga kombinationer?

Lagom kul helg för min del. Kul inne på tempel innan med Zara och Steph. Mycket mindre kul senare med värsta magkrampen någonsin och (blöö) spya. YAY -.- Kunde jag verkligen levt utan, hehe... But i feel good.
Hjälper far med jobb idag. Tråkigt värre... Men måste duscha och ta mej in till Torsby för att kolla upp allt och betala mina glasögon. I want them! NU


Because the night

Börjar morgonen med ett klent pulverkaffe. Ett måste idag känner jag... Ska snart med tåget och har en känsla av att jag kanske inte har nån mer chans till att få kaffe idag, hehe. Såå bort med svåra tankar för jag vill bara vara just nu! Le.

Ser fram emot idag med Zara och Steph! :)


Hjärtat svämmar över

Jag måste ha världens bästa och sötaste farmor! Hon ringde mej förut så vi pratade lite en stund. Ville veta hur jag mådde och hur jag kände för allt. Hon är verkligen genomsnäll och omtänksam med ett stort hjärta. Man kan beskriva och prata om sina känslor för hon bryr sej... Ska åka dit en sväng imorn och hjälpa henne med lite saker :)

Har bestämt mej för bågar idag. Blev bruna "fyrkantiga" som passar mitt pluttiga face. Fast fasen va dyrt de kommer bli för snåljåpen! För att jag inte vill ha glas tjocka som flaskbottnar, ehee... Men vi kan ju säga att det är som en investering, för jag kommer förhoppnigsvis ha dom ett bra tag. Yupp!


Redan

Knaprar knäcke (eller halbrö som jag egentligen säger) med för mycke smör på och väntar på att min chinesefood ska bli varm, hehe. Man blir hungrig av att bada.
Blev glad imorse när jag bläddrade igenom vf och såg att dom hade godkänt yh-utbildningen i Kristenhamn! Så nu kan jag söka! Scary, men jag ska. Skrivit ut blanketten nu nu nu...

Måste verkligen se Jakten på lyckan ikväll med Hanna Hellquist! Hon är så hilma skön, haha.

Snabbis.


Veckodagar försvinner

Bruna eller svarta? Hm. Svarta syns mera och ger starkare intryck men jag tycker bruna passar bättre in på mej. Jag har två par som jag väljer mellan. Svår beslutsångest. Man ska ju ha glasögonen ett bra tag också. Så det är ju bättre jag tar lite för lång tid på mej än tvärtom. Haha, jag kommer ha fetaste glasen iaf (om jag nu inte är beredd att betala mer vill säga)! Tur att syster va mitt stöd idag skulle nog blivit helt virrig annars, hehe. Stor risk indeed!

Fixar dillkött.
Kött, potatis och sås är bäst mat. Standard.



kontakt

Dagen har gått på speed! Skidor, kaffe och farmor och farfar. Har svåra inre strider och letar svar som jag inte kommit fram till än. Det har inte klickat än alls. Ingen lösning. Tänker sönder saker. Snart får framtiden göra som den vill utan min hjälp. Fast troligtvis försätter jag vara envis och söka det svar som jag vill ha...
Mordgåtan är löst i midsomer så nu kan jag gå och lägga mej.
Tar min sista snus och öppnar min bok till en annan värld.


vogue italia


Fortfarande mörbultad

Har ett mystiskt sug i magen och ett virrvarr av tankar i hjärnan. Jag ramlar.
Hipphipp! Kalla mej uttråkad i adidaströja och med bad hairday.


   


Astigmatikern väljer

Fixat första besöket hos optikern. Ska snart iväg på mitt andra. Fick med mej några glasögon hem. Vet inte vad jag gillar och inte gillar än. Hm. Beslutsångest, min kära vän!


VIRR

Synundersökning x2 imorn. Torsby - Sunne. Ska försöka komma ihåg att dra med mej kameran och se om det infinner sej några bra ögonblick. Har inte riktigt kommit igång med den än känner jag. Väntar bara på den rätta känslan. Kreativiteten om man ska ha exakt ord. Vill fixa till blixten också, kan va kul att leka lite med. Skulle gärna ha lilla Canon hos mej... Miss it. Kanske kan smyglåna pappas. Dom använder den ändå inte. Shame shame, hehe.

Tror det är mycket som vill ut på en gång inom många områden.
Överallt inombords.

Wakie wakie 0900.


Finns alltid nått att tänka på

Rätt och fel. Kunde se mej precis där. Jag ville bara stanna.
Gör det inte svårare.


Trygg i sejsjälv

Nu är min sköna gröna citroen happy igen! Plånboken har däremot inte haft en bra dag idag, hehe...
Sörplat kaffe med mejsjälv i ett hörn på wiener. Det är nått speciellt med att sitta på cafe helt ensam. Jag gillar det. Läst en tidning, funderat och tittat på folk som kommit och gått. Världen springer förbi utan en själv. Bara rullar på. Intressant att märka hur olika alla människor egentligen är även om vissa kanske ser likadana ut. Känns bra att veta... Undrar hur folk ser mej?

Blir boknörd nu.


Kontrast

Kaffe med syster snart :) Länge sen känns det som. Prata på bara. Simple.
Måste in till byn och fixa snygga brillor, haha. Hur vet man vilket par som passar på en? Ska man gå efter alla regler om ansiktform eller ska man bara ta nått man gillar? Får bli en mix. Exciting. Har inte haft nåra sen mina mini mörkrosa som jag aldrig ville använda i skolan förens jag kom på hur kass syn jag har, hehe. Hemskt egentligen att man skäms över sånt ibland. Vissa ser ju skitbra ut med ett par feta svarta bågar på näsan. De beror nog på om man vågar välja nått som verkligen syns och sticker ut eller inte.
No discretion.



Skiddag

Försökt sopa och skotta fram min bil. En decimeter snö ovanpå och ännu mer på marken. Har inte kört nått på typ en vecka! Den startade fint men kommer troligtvis att vara insnöad igen imorn om de nu ska fortsätta snöa, hehe. För imorn måste jag köra upp till Branäs. Första jobbdagen där! Aningen nervös men det fixar sej :) Bara man inte blir sen så!
Har suttit klistrad framför skidåkningen idag och knaprat skorpor med feta lager smör på, haha! Tävlingarna är faktiskt spännande! Jag missar sista tävlingsdagen i tour de ski också imorn bara för jag ska jobba. Typiskt, hehe. Men det kommer nog inte va så spännande när det inte gick speciellt bra i tävlingarna idag, så dom ligger efter inför imorn. Äsch, jag kanske kan lyssna på radion? :P Har nämligen ingen aning om man får göra det där uppe... We'll SEE!

Vad har man på sej för kläder när man städar egentligen?
Ööh...


Snillet

Dryga katt som sladdar runt och åker kana på mattorna. Han har nog nån slags bokstavskombination?

Hey magen gillar inte smörgåstårta! Synd...
Äter bra frukost till MacGyver. Tyckte alltid han va så häftig när jag va mindre, haha! Så fiffig och uppfinningsrik. Och introlåten va ju skitbra! Undrar vem som satt och funderade ut alla saker som MacGyver skulle fixa ihop?
Ska åka uppöver snart så kan inte sitta här och drälla.

Kanske börja en ny kör?

Dont mess up

Jag har trott att jag inte påverkas. Klarar mej och det bra. Tänker det är inte så farligt. Det funkar. Men så bara dyker det upp och omedelbart gör att hjärtat dunkar som en tickande bomb i hela kroppen som utsatt för extrem fara. Ingen kontroll men dra inga slutsatser. Dumt som fan. Man ska nog inte tro så mycket utan bara flyta med istället. Det är så konstigt att det ligger kvar djupt där inne.
Låt det bara va.

Gloria

Haft ett bra nyår hemma med grannarna. Vi åt god mat och drack vin och gjorde en jättegod välkomstdrink med mousserande vin och hallonsaft, hehe. Min jordgubbspaj blev perfekt! YES. Alla trängdes i soffan när vi lyssande på nyårstalaren på tv. Kändes lite sorgligt när klockan ringde in det nya året. Vi skålade i champagne och kollade på en Clint Eastwood-film resten av natten, haha. La mej ca halv 3.

Igår hade vi nyårskonsert i missionskyrkan. Två st. De va fint och brasset va hur bra som helst :) Hade verkligen jättekul hela dagen! Idag ska vi åka till Sunne och ha våran sista konsert. Måste göra om det igen!

Ska inta lite koffein inför dagen.

RSS 2.0