Standard

Tänkte fira lite att det vi går ut på LIA nästa vecka och att jag fick bra betyg och omdöme på provet i terminologi. Så gick nyss till caféet på hörnet här bredvid för att köpa nått gott och märkte att dom hade mollusker! Trodde verkligen inte det fanns här nere. Jag köpte en och när jag kom hem och kunde inspektera den så såg den inte alls ut som dom gör hemma. Alldeles sned och halvplatt och den hade bara snuddat i chokladen den skulle doppas i. Aja den va go ändå haha. Får köpa finare mollusker hemma.

På tal om hem så har jag ingen lust att bo hemma i två veckor framöver. Jag saknar det inte alls. Det är kul att gå ut på praktik men att bo hemma hos föräldrar orkar jag nästan inte nu känner jag. Jag får stå ut helt enkelt. Kommer att få köra bil iaf, det är nått jag saknar däremot haha.


Misstolkningar

Varför är man (eller jag) alltid så tillgänglig? Vad tyder det på att jag är för sorts person egentligen? Jag har tänkt på det ända sen vi hade den diskussionen. Vi var lika på det sättet. Att man är så tillgänglig och ställer in sånt som man egentligen har planerat bara för att någon (som man verkligen tror sig tycka om) hör av sig. Känns helt patetiskt men vi är ju faktiskt medvetna om att vi gör det och jag tror verkligen inte att killar skulle göra samma sak. Skamligt. Jag blir vansinnig av att fundera över det och att alltid komma fram till att det är helt och hållet sant hur jag än vänder och vrider på det... Vilket sen leder till skillnaderna mellan tjejer och killar, att de inte kan förstå sig på varandra eftersom vi är olika i hur vi kommunicerar med varandra och i våra tankesätt. Nej, det går alltid för långt och blir alltför invecklat i mitt huvud.

Jag borde nog slösa energi på att lära mig sjukdomar och musklerna i kroppen istället.

Eagle-Eye Cherry - Save Tonight


Squirrel

Ledig dag. Kan andas ut efter provet i medicinsk terminologi. Det gick nog ganska bra även fast jag inte råpluggade som de flesta andra gjorde. Det blir en sån uppstressad stämning inför varje prov som alla påverkas av och kan bli lite förmycket ibland. Så har bestämt att idag ska jag bara ligga i min säng och nörda mig med min xbox. Men ska klippa mig också hade jag tänkt, om det finns någon tid för drop-in. Hoppas! Mitt hår är förjävligt slitet...

Har nyss ätit frukost faktiskt. Det är skönt att inte slänga i sig frukosten som jag annars gör på morgonen. Invigde min nuts-mugg som jag köpte på Lagerhause förra veckan haha. Den är så söt! Im nuts about you.


Hem
Fyra

Bra helg i Karlstad med alla tjejerna. Drack vin och åt tacos (såklart)! Spelade kort och drog ut och dansade. Det spelades en låt som jag inte hört på flera år och kände mig lite nostalgisk hehe. Musiken var annars ganska tråkig men det brukar gå att dansa till det mesta. Varför gick jag och nynnade på fågeldansen-låten?

Fick trängas på tåget hem och blev irriterad på alla människor som stod ivägen på tåget med sina feta resväskor utspridda över hela gången. Gick hem i spöregn och kände mig jagad av människan som förföljde mig mer än halva vägen. Creepy... Kom hem genomblöt och sur haha.


Tight it is

Lämnar Kristinehamn idag och tar SJs sunkiga tåg till Zara och hittar på något kul! Kommer nog träffa dom andra tjejerna också :) Har hittills inte öppnat mina böcker under helgen men man måste få ha lite time off från dom ibland som det kan hända att jag har ganska ofta.

Ska bli skönt att slippa den svärande grannen som tydligen slänger ur sig svordomar åt andra saker nu och inte bara på grund av den dunkande musiken som hörs i hela huset. Han verkar inte vara särskilt förtjust i omvärlden. Skaffa öronproppar människa...


Kunskap

Jag älskar bibliotek. Stora rum fyllda med intressanta böcker... Skulle kunna gå runt hur länge som helst och bara se på alla titlar. Mysigt. Även om jag gärna vill gå runt och leta bra böcker så har jag märkt att det faktiskt funkar för mig att plugga där och jag kan koncentrera mig på det jag gör. Satt där i 2 timmar idag och lyckades läsa om både sekretess och hälso- och sjukvårdsrätt som är det tråkigaste vi läser just nu. BRA! 

Men en negativ sak med bibliotek är sura bibliotekarier som stirrar på mig som att jag skulle proppa jackan full av böcker när jag går runt mellan hyllorna. Hur skulle det gå till ens?


Längesen
Markus Krunegård – Jag är en vampyr


Lägg in mig

I torsdags tänkte jag att nu den här helgen ska jag läsa extra mycket och vara sådär äckligt duktig, för de senaste helgerna har jag nästan helt struntat i att läsa. Så jag tryckte ner alla böcker och häften i ryggsäcken men jag har hittills inte lyckats åstadkomma något hehe... Det stör mig en aning. Varför gör jag alltid en massa annat istället?

Igår försökte jag faktiskt. Jag hade alla böcker uppslagna och visste vad jag skulle göra men blev distraherad med prat vid köksbordet och där fastnade jag. Sen idag försökte jag igen på biblioteket men det var någon människa vid bordet mittemot mig som bläddrade alldeles för snabbt och högljutt i en hög med tidningar på ett sånt där typiskt jag vill strypa dig-sätt, så jag fattade inget av vad jag försökte läsa. Och när jag kom hem fick jag plötsligt en känsla att jag bara måste städa bilen. Så jävla dumt men jag har en ren bil i alla fall haha. Jag vet inte varför jag skjuter det framför mig.

Jag har koncentrationssvårigheter. Så måste det vara.


RSS 2.0