Ditt kaffe gör mej skakis

Min bra dagar börjar ganska lika tycker jag... Rensat min garderob! Behövligt. Allt hängde helt fel och det låg alldeles för stora högar av kläder under. Så allt som hängde på galgarna liksom släpade på klädhögarna. Svårt att förklara, hehe. Tog ett bra tag, 2 timmar. Hade beslutsångest över vad jag skulle slänga. Tar emot. Men det blev litegrann iaf... Kanske ger lite till röda korset eller nått. Anyway, tycker jag har gjort mej förtjänt av kaffe nu!

Jag känner mej aningen konstig ibland fast på ett bra sätt, haha! Världen skulle nog va ganska tråkig annars utan lite underliga människor. Eller hur...


Hoppis

Jobbigt spännande dubbeljakt idag! Drog upp huvtröjan och bet på ett tag mot slutet. Det blev inte ett så bra avslut som jag ville kanske men det var nära. Fast vm är inte slut än och det börjar snart ett till!
För tillfället så mår mina lår ganska gött efter en del ansträngning och filmtittande. Stickade strumpor och tofflor ska de va nu :) Ska äta köttgryta och möjligtvis avsluta med lite glass och ananas. Har småätit godis i två dagar nu och min mage gillar det inte... Blev för mycket socker. Är inte van, hehe. Jag håller mej till mina chips!

Underhållande att se på Per Morberg när han slänger saker omkring sej i överallt när han lagar mat, haha!


Denna var sötast idag


Mini marshmallows

Blev ingen bok. Jag kom hem med marshmallows ist, haha. Kom på att jag ville ha varmchoklad med marshmallows på. Men när jag kommit hem så ångrade jag mej och ville ha kaffe ist. Så jag gjorde kaffe med kanel och kardemumma i och vispade grädde. Kaffet luktade lite juligt faktiskt :) Så hällde jag upp kaffe, la på massa grädde och toppade med mini marshmallows och kanel. Blev skitgött! Fast sen så föråt jag mej på marshmallowsen och mår illa för tillfället, hehe...


 


I took my love down to Violet Hill

Fixat frukost! Brukar alltid bli samma frukost under en lång period. Är det bara jag som gör så? För tillfället är jag inne i yoghurt med boveteflingor, lin- och solrosfrön. Men en sak som aldrig ändras på är te. Dricker alltid te till frukost.
Hur som helst. Måste köpa en present idag innan jag glömmer bort det och innan bokrean tar slut, hehe. Fiffigt... Vill finna några bra låtar att spela också. Har lite problem på det området, haha. Jag känner att jag kommit in i det lite nu. Känns bra också att jag har börjat använda gitarren jag fick i födelsedagspresent förra året. Den har mest stått och dammat faktiskt.

Har påmint mej hur bra Violet Hill är.


Acoustic version

Jag önskar jag kunde spela piano! Har försökt en gång och gav upp men kanske borde prova igen och inte ge upp så lätt... Det måste vara det instrument som ger det finaste ljudet och som har gett mej mest rysningar när det gäller alla former av musik. Det kan låta både så enkelt och ljuvligt eller avancerat och mäktigt. Tänk att bara känna musiken flöda inombords och att man kan få ut den på ett sånt sätt. Det måste vara enbart vackert.


Dont judge a book by its cover?

Bokrean började ju idag! Älskar böcker... Gick bara in på konsum och kollade lite. Det va jättelång kö och folk stod bara ivägen med sina korgar (vilket jag säkert också gjorde). Såg några intressanta böcker men det fanns mest av barn- och kokböcker så det var inte så stort utbud. Bestämde mej tillslut för en bok av Alexander McCall Smith som lät bra (han har bla skrivit böckerna om damernas detektivbyrå). Kanske får åka till fler ställen nån dag för jag skulle egentligen köpt nån blomsterbok till farmor i present men glömde totalt bort det, hehe.


Skrovlig röst

Ont på fingertopparna. Inte van. Blev fast med gitarren idag också. Glömt bort tiden ända tills min mage började kurra. Är väl fortfarande inte speciellt bra. Är nog inte gjord för att spela gitarr, men det känns bättre att sjunga om man försöker spela lite till. Det är kul :) Råkade ha sönder en sån plastplupp på den man skruvar på när man stämmer gitarren, vet inte om det går att fixa, hm. Märkte också att jag när jag stämt klart och skulle spela så blev ju låten i en högre tonart, haha. Tänkte inte alls på det :P Snurrig... Men iaf, om jag törs så kanske jag lägger upp en liten video. Det är läskigt att inte veta hur folk kan dömma en.


If

Dom har definitivt snyggast t-shirts!
Synd bara att det inte finns så många ställen dom säljs på.



Poker straight

Suttit väldigt länge nu och sjungit, spelat på min lilla gitarr och letat låtar. Det har till och med hunnit bli mörkt ute och jag känner att jag suttit ner för länge. Men det är sånt som jag måste göra ibland. Få ur mej sånt som bara vill ut. Det var hur längesen som helst, och skulle gärna vara tusen gånger bättre på det. Kanske inte är fingerfärdig nog, haha. Men det är en ganska trevlig sysselsättning ändå :) Fast fann inte så många bra låtar att spela. Hm. Har däremot fått ett par speciella låtar på hjärnan nu som jag kommer gå och sjunga på ett tag...

Köpt torr schampo idag faktiskt också. Lee stafford. Kände att jag ville prova det så kanske jag inte behöver tvätta håret så ofta. Gillar inte att göra det. Avskyr att slita på mitt lockiga rufs, hehe. Hoppas att det är bra.


Grynis

Saknar verkligen en bra kamera. Det är ganska drygt att bara ha en fjuttig digitalkamera som ger en massa färgstick och korniga bilder. Provade pappas nya igår men man kan inte ställa skärpan själv och autofokusen va inte speciellt bra på nära håll... Jag gillar min gamla analoga men det går ju inte så bra att lägga in dom bilderna på datorn, hehe. Känns ganska dumt att jag inte är nöjd med dom kameror jag har men jag vill ändå så gärna ha en ny fin systemis. Canon. Kom på att det är ju inte så himla länge tills jag fyller år...

Åker uppöver imorn. Kommer nog va rejält mycket att göra! Hoppas på att det inte blir en lång dag och inget ätande i min bil, hehe.
Fixa nytt kaffe och kolla skidor. Herrarnas lopp. Tror på norskt, haha.

Förresten ganska häftigt att min lugg har gått ifrån spikrak till lockig nu. Balsam is the shit!


Snorig men glad

Stod och dammsög förut (min städdag) till mix megapol på hög volym och en tanke bara poppade upp i hjärnan "Vilken bra dag!" Det bara smög sej fram på nått sätt. Känner mej oerhört glad faktiskt. Varför skulle jag inte vara det? Hm, det är nog vädret och solen. Att det är fredag gör nog ingen större skillnad, haha. Kanske skulle åka till min mamma och hälsa på? Känner för att åka bil. Skulle bara behöva riktigt bra musik...
Nä, nu vill jag fixa till mej och åka nånstans!
Keep on moving.

Hello old pic!


MC

She looks awesome! Dagens inspiration for sure.

   


I just wanna dance!

Musik som jag känner för idag. YUM.

Born This Way - Lady Gaga
Your Song - Elton John
Coming Home - Diddy
Atlantic City - Bruce Springsteen
Who Owns My Heart - Miley Cyrus
Whats My Name - Rihanna

Försökt underhålla mejsjälv genom att ta över 100 weirdobilder. Lyckades verkligen, haha! Måste springa av mej min energi sen... Hopp och studs! Focus on happy.

Om det fortsatte som det gör nu utan annan påverkan, det skulle jag kunna leva länge på även med mitt splittrade inre.


Just come clean

Snabb dag verkligen och ändå har jag inte gjort mycket. Trodde jag skulle få jobba men ikke. Men har lärt mej att man ska inte dricka två stora koppar kaffe på tom mage. Blir ganska skakis. Fast pigg och lite illamående, hehe... 

Världen är bra liten ibland. Cozy.

Alltså jag vet att man inte ska gå och störa sej på saker en längre tid men det är inte heller bra att hålla saker inne allt förlänge. Det gör bara att man retar upp sej ett steg till och så fortsätter det att trappas upp. Så... Jag undrar bara hur du tänker. Är det medvetet eller omedvetet. Dunno... Hur som helst så retar det mej som fan. Copycat.


Take me now as the sun descends
They can't hurt you now


Gyllenhaal & Hathaway

Fixat med en kvällsfilm som jag tänkte se nu. Love and other drugs. Bädda ner mej i sängen kanske med lite te? Ganska passande film eftersom det är alla hjärtans dag, haha. Har velat se den ett tag nu sen jag såg trailern och har fått höga förväntningar på den så nu måste den va bra!



Best buy

Gillar verkligen Cubus! Finner alltid nått jag vill ha där. Min blommiga topp som jag köpte på min och Zaras tripp till Kongsvinger är så fin :D


En liten bit sitter kvar

Kaffe och halbrö(!) är en riktigt god kombination. Försöker fundera ut hur jag ska skriva mina meriter i ett personligt brev till min ansökan. Har aldrig tyckt om att skriva cvn eller personliga brev. Blöö. Men det är det enda som är kvar att göra innan jag kan skicka iväg min ansökan så... Får knåpa ihop nått. Kände mej lite duktigt när jag kollade igenom mina gymnasiebetyg och bara hade 5 gn och resten vg eller mvg :) Minns att jag inte tyckte jag hade speciellt bra betyg när vi slutade men nu är jag skitnöjd ju! Beror nog på att man jämför sina betyg med alla andra små pluggisar, hehe.
Oh well, wish me luck...

Jag vet inte varför men det slår tillbaka på mej varje gång. Helt jävla otroligt.

Kommit på att Hovfjället på kvällen är nog lite fint ändå.
Fick ett sug efter att åka skidor nu i den bitande kylan!

Mitt kaffe blir kallt. Och kallt kaffe = Piss.
hej.


Ola grävling söker jobb?

När jag var hos farmor och farfar sist bläddrade jag för skojs skull igenom en hyfsat ny Bamse-tidning som jag fann på en hylla. Har nämligen själv prenumererat på Bamse när jag var liten och har flera pärmar med gamla tidningar hemma hos mamma. Var lite nyfiken på om det fortfarande var samma enkla men fina berättelser eller om det hade kommit till något nytt. Läste den första sagan om Bamse och hans små äventyr i skogen och tänkte att det inte har förändrats alls. Men sen bläddrade jag vidare och blev förvånad över vad den andra berättelsen handlade om. Lite besviken också. När man läser Bamse så är man liten och ska inte behöva tänka på sånna saker. Inte än. Man ska få drömma och ha en livlig fantasi. Började läsa berättelsen men läste inte ens klart sidan, det blev för konstigt för mej. Jag får nog läsa dom gamla tidnigarna istället, haha.


 


On the road again

Kört hur långt som helst idag enligt mej. Mätarn står på över 20 mil iaf. Tankade full tank imorse och åkte och hämtade Zara i Svenshöjda och drog iväg över gränsen till Kongsvinger. Lagom bra väg och det tog faktiskt inte så lång tid. Fint och mysigt väder :) Tog oss fram till Kongsvinger och gick in på köpcentret och kikade lite. För mig blev det bara en topp och för Zara blev det flera, hehe. Åt lunch och tog en kaffe sen. Mmm kaffe! På väg hem märkte jag att någon hade satt en lapp under min vindrutetorkare så jag trodde jag hade fått parkeringsböter. Typiskt tänkte jag. men när jag kollar på lappen så står det "Har skadat din bil vänligen ta kontakt med Kurt" så jag får smått panik och springer runt bilen och kollar men det var bara några små repor som tur var! Annars gick det lugnt på hemvägen. Har haft en kul dag :D
Nyss ätit pappas starka mat och sitter och snorar i soffan. Har blivit tätt i neesan också, ehee. Tur att vi har nässpray hemma! Så nu ska jag slappa med mina snorpapper. Fast kanske ska skjutsa syster sen, det märks.


   

 

 


Fallande löv

Är det bara jag som saknar hösten? Egentligen skulle jag väl längta efter våren med takdropp och fågelsång just nu men jag känner mer för lite höst. Alla fina bruna, röda och gula nyanser och själva ljuset som gör nästan alla bilder hur fina som helst. Att traska på torra löv på vägen hem på den lilla stigen genom skogen. Lite kyliga dagar när man kan se frosten på morgonen tills solen tittar fram och man ser varje andtag i luften. Det är nått speciellt med det. Hur mysigt som helst! Fast får vänta ett bra tag till.



   


Bekvämligheter

Skottat snö i en timme. Svettigt värre... Men det är ganska skönt ändå när man är varm av ansträngning, de blåser och de biter av kyla i kinderna.
Fick en tråkigt nyhet som förstörde min dag lite: Jag måste mocka. Avskyr det. Är jag gnällig eller bara lat och bortskämd? Hehe. Jag som tänkte duscha, fixa kaffe och lata mej. Bekvämt skulle de ha vart. Jaja, det är väl bara att stå ut.

Hade förresten en helt ok dag igår, men det kändes som den aldrig skulle ta slut... Hakade upp mej på en sak också. Jag kan ibland ha svårt för folk som äter. Det är bara så. Jag står ut med det och säger aldrig nått. Men när nån sätter sej och knycklar upp pappret på sin chokladkaka (och en smörgås) och börjar äta på den i min bil då är det fruktansvärt jobbigt. Jag har så svårt med att folk kan råka skräpa eller smula ner saker som är mina. Kontrollfreak, JA men de är bara så. Om det hade varit nån som jag kände eller som vet hur jag är skulle jag ha sagt till personen. Men inte den här gången. Människan skulle nog blivit förskräckt. Får se va jag gör om det upprepas, haha. Hoppas jag inte låter allt för hemsk :P


Soft grey

Comfy. Gillar mitt smala svarta skärp!


I'm afraid you're never satisfied

Åker snart! Svisch. Sleepover. Det va längesen. Har packat en liten väska med det nödvändigaste och är redo för att dra iväg men skulle inte ha nått imot att åka och köpa chips innan, haha. Måste ha nått att knapra på ikväll. Har inte druckit kaffe idag. Sögen. Men jag kommer nog träffas av kaffelukt sekunden jag kommer in genom dörren (i hope).

Tror jag kommer få mycket trevligt sällskap imorn, hehe. Skämt åsido, jag hoppas det blir en kul dag ändå.

Herregud vissa liveversioner av låtar vill jag aldrig sluta spela. Du vet.
It's a town full losers and im pulling out of here to win


Happy faces

Enda bilderna från den kvällen.
När jag fortfarande var på topp och tryckte i mej chips, ehee...

   


En fundering

Hur ska man kunna veta vad människor har för intentioner? Ansträngande att ens försöka tänka på.
Tänk om man bara kunde stänga av allt. Sätta hjärnan och känslor på autopilot, bara slappna av och leva på det ett tag. Utan att tycka. Nackdelen är bara att undertiden man själv är känslomässigt död så känner och tänker alla andra fortfarande, dom stannar inte upp, världen väntar inte och alla tankar som man aldrig tänkt och alla känslor som man aldrig känt kommer rusa fram samtidigt som man kommer tillbaka och acklimatiserar sej till verkligenheten igen. Nä det är nog inte en så bra ide ändå...
Borde sluta tänka så mycket och istället läsa ut min bok som jag måste lämna tillbaka till biblioteket imorn. Men kommer ändå att ligga och fundera på saker när lampan är släkt. Det är konstigt att alla udda och finurliga funderingar poppar upp när man ska sova och sen glömmer man bort allt nästa dag. Det enda jag verkligen kommit fram till som är något så när vettigt är att jag är en tänkare. Andra är pratare och lyssnare. Men jag är en tänkare. Punkt.


X-japan var alldeles för länge sen

Blev tvingad att se på melodifestivalen hos mamma i lördags. Inte kul. Tycker det har blivit dåligt på senare år. Iaf med alla deltävlingar. Men svenska finalen och stora eurovision finalen gillar jag ändå, hehe. Kommer nog säkert ändå se resten av alla delfinaler...

Jobb igår också. Blev sent men det är bra med mera timmar. Tiden brukar ändå gå ganska snabbt. Fick med mej massa pantflaskor hem. Inte illa, haha. Får dra och panta nån dag.

Förresten man finner ju allt på grooveshark! Blev nästan överlycklig när jag fann allt som jag sökte på. Är en sån dag när jag bara lyssnar på massa gammal fin musik som jag minns och ryser. Blunda och lyssna. Fan va bra! X-japan just nu, som jag minns att jag och Jyasue hörde på. Älskar det, vilket tyder på att jag faktiskt kan tycka om musik som jag inte har nån aning om vad dom sjunger om. Så mycket känsla i det.

Är på ovanligt bra humör just nu! Undrar varför, haha.
Please dont ruin it.


Små ideer bara

Gjort: Muffins. Choklad och kokos! YUM. Pure awesomeness, haha.
Gör: Sprint, skidskytte och kaffe.
Ska: Höja pulsen rejält!


Editing, hey grumpy


Too short i rosa fleece

Skulle in till Torsby och beställa klipptid förut och köpa lite smågejer. Slutar med att jag får frågan om jag har tid just då för det finns en drop in tid. Får lite beslutsångest men varför inte liksom, jag hade ju ändå tid. Så nu har jag blivit klippt! Skönt att få det gjort. Gillar när dom tvättar håret på en! Det är typ det bästa med att klippa sej, haha. Älskar att bli tvättad och borstad i håret. Känns som hon klippte bort jättemycket men jag antar att det va nödvändigt. Har nästan inget hår i min tofs. Meeen det växer ut!

Har inte druckit kaffe idag. Ganska ovanligt. Måste fixas. Nu.



Get it straight

Honey i want the heart, i want the soul, i want control right now.


Snurrig

Drar ut på en tur! Vet inte vart än men vi får väl se. Vågar inte köra med mina glasögon iaf. Skitmysko verkligen! Har haft på mej dom sen jag gick upp för att se om jag "vänjer" mej men jag vet inte jag. När jag gick ut en stund så kändes det ännu konstigare så nu har jag mina kära linser igen. Känns som man går omkring i en annan värld, hehe. Ska gå och kolla upp det där.


Sött och blommigt

Bara för att jag led av tristess så kollade efter jobb i Norge förut. Fann ett intressant jobb och det slutade med att jag satt och försökte knåpa ihop en bra ansökan. Så nu har jag sökt jobb. Eller ja, extrajobb :) Men det känns ändå kul.

Köpte förresten lite grejer igår faktiskt. Precis lagom för min plånbok. Så på cubus blev det några toppar och lite små saker på hm. Köpte bla en ljusrosa(!) tröja och en jättefin blommig blus som jag blev smått kär i.
Hämtade mina glasögon idag också. Snygga, men när jag provade dom hemma så kändes det som jag kollade genom ett fisheyeobjektiv... Kändes inte bra. Vet inte om det ska va så fast att jag bara inte är van, eller? I dunno.

   


RSS 2.0