Picknick yee

Varit till Charlottenberg idag med Ann-Sofie och farmor. Jag hade ställt in mej på att gå väldigt sakta eftersom farmor inte går så snabbt. Men var tvungen att gå ännu långsammare än jag tänkt mej... Fast efter ett tag gjorde det inte så mycket. Det va ganska kul att välja kläder som hon kunde ha och leta efter skor. Tillsist kunde jag också kolla efter kläder en snabbis på cubus. Så jag köpte en tröja och ett par tjockare leggins :) När vi gått omkring ett tag gick vi tillbaka till bilen och åt picknick som farmor tatt med :D Vi drack kaffe och saft och åt smörgåsar med ost och skinka och bullar. Det var nog det mysigaste med hela dagen :)

Nu ska jag äta godis för att jag är så onyttig... blaa


Tvkvalitet

Är det bara jag som längtar efter bra tv?
Jag längtar faktiskt tills det blir höst så alla repriser och gamla deckare på tvn försvinner och alla bra serier kommer med nya avsnitt! Som gossip girl, desperate housewives, house, heroes och massa andra seriestarter :D Känns som det var hur länge som helst sen som jag såg fram emot att se på tv och riktigt längta efter nästa avsnitt av en serie. Men snart så...


Jag ska nog bli en målare kanske...

Har tänkt på det ett tag sen jag hjälpte till att dra bort tapet från väggarna hemma hos Johan.
För jag gillar färg och hur man kan kombinera dom med varandra och mönster och massa annat. Och inredning älskar jag, och inrednings- och byggprogram! :) Fast då kanske jag vill bli inredare ist. Varför ska det kännas så svårt att veta vad man vill bli? Jag får nog fundera ett tag till.
Så nu ska jag måla en skohylla och se på sex and the city.


Hi froggy!

Spenderat flera timmar på bergvik idag.
Gick omkring och kollade i samma affärer flera gånger. Blev lite uttråkad efter ett tag men fann tillslut endel grejer som jag gillade (två tröjor, trosor och ett linne). Sen satte jag mej vid mcdonalds med en milkshake och en tidning och väntade på att Anne (som hade vart på möte) skulle komma så vi kunde åka hem.
Förresten hur kommer det sig att en person som jag känner att jag borde hälsa på inte hälsar på mej fastän jag står en meter framför den? Men hennes kompis hälsar jämt. Jag antar att antingen så är hon halvtblind eller så gillar hon inte mej. Hm, va trevligt... Doesn't really matter.

Lila är min färg har jag bestämt!

Sova nu. Eller dricka te först?

Sammanträffanden

Satt hos jobbcoachen över en timme tror jag! Fast hon va jätte trevlig, lätt att prata med och ganska ung, inte som dom flesta andra människorna som jobbar där som är ca 40 och uppåt. Hon hjälpte mej komma fram till saker och vi skrev lite i mitt cv. Kände mej nöjd när jag gick därifrån faktiskt.
Sen handlade jag lite grejer och när jag satt inne på lustgården kom Stephanie och Jenny dit när jag läste en tidning och åt korv med mos :P Det va kul att se er :)
20 över 1 var min körlektion och efter den gick jag till studio ch och beställde klipptid :D Äntligen! Mitt hår är slitet och jobbigt och min lugg som ska va lockig blir platt eftersom den har blivit så lång.
När jag cyklade hem igen tänkte jag att jag skulle genvägen genom skogen hem för att jag var lat. Men när jag kommer in på den lilla stigen kommer det jättemånga småflugor och flyger runt mej och en hel svärm med myggor! Så när jag kommer ut på vägen igen märker jag att det kliar på mej och när jag kommer hem och tittar mej i spegeln så har jag fått två stora myggbett i pannan! :/ Jag kommer inte ta den genvägen på ett tag iaf...
Usch nej.

Måste åka halv 10

Cykla in till Torsby
Gå till arbetsförmedlingen
Springa runt i flera timmar och handla och bli uttråkad
Körlektion
Cykla hem igen

Har ingen lust :/
Måste borsta tänderna!

What you need

Har kommit hem efter en tur in till Torsby. Jag och Ann-Sofie har druckit latte och jag var tvungen att köpa schampo och godis :P Jag har sånna svårigheter när jag ska välja ut saker jag ska ha (speciellt godis). Det var till och med besvärligt när jag skulle välja schampo så det blev samma som förut...
Ska nog kolla lite på simpsons nu och äta min choklad. Hm, äter jag för mycket godis? Mycket möjligt.

Har kommit på att sandwich är nog min favoritglass^^



(Haha, bara för att bilden är så snygg är den värd att visas!)

Jo, jag har diskat popcorngrytan!

Hm, det blev fel i fredags och det roliga blev inte av. Känner mej så dum pga det.
Helgen har mest bestått av tv, film, kaffe och sågspån... Finns inte så mycket att göra just nu känns det som. Nu får väl sitta här i soffan med mitt taskiga humör resten av kvällen med pappa och anne som äter popcorn och ser på en tråkig deckare.

Figaro är en sur katt :O

Har du några blåbär?

Det regnar och jag är rastlös.
Ska kolla på hus senare idag vid kvart i fem. Blir nog spännande :P Har aldrig kollat på hus förut eftersom jag aldrig flyttat. Men eftersom den dryga människan vi hyr vårat hus av aldrig vill sälja det så kanske vi får flytta nån gång. Vem vet...
Sen ska jag till Zara och ha roligt med henne :)
Vi kanske går på skattjakt!

Score

Jag blir irriterad... Datorn är seg och msn funkar inte! YAY ><

Har haft en trevlig dag faktiskt.
Blev väckt tidigt av Johan och följde med han hem och hjälpte till att riva tapeter. Borde kanske bli målare tänkte jag då men det tåls att tänka på, haha. Somnade i hans soffa efter ett tag. Åkte hem och duschade och väntade på att Zara skulle komma. Spelade tvspel, bakade muffins (som jag inte skulle orkat annars om du inte var med) och spelade yatzy. Jobbigt att förlora med bara några ynka poäng fastän jag fick yatsy :P

Eftersom datorn beter sig konsigt så tänker jag lägga mej och läsa ist. Måste läsa ut min tråkiga bok så jag kan börja på en bra.

Ibland så...

Tråkig dag idag.
Kolla friidrott, klippa gräs, äta mat och vara sur pga rastlöshet och koffeinbrist.
Jag tyckte inte ens att tvn var underhållande idag! Då är det ganska illa...
Imorrn ska jag troligtvis måla, baka muffins till min kära mamma och förhoppningsvis hämta mina skor.
Kanske ska kolla efter några roliga böcker på secondhand imorn. För på nått konstigt sätt så finner jag inga bra böcker på biblioteket för tillfället.


Ibland förstår jag inte vad du vill alls...


Shoes

Längtar efter att få ett brev om att mitt paket har anlänt till frykenhallen med mina skor.
Dom va faktiskt på rea :) Borde kanske komma på måndag...

Oväntade överraskningar

Leta, leta, leta.

Jag är trött på att leta utbildningar nu.
Jag vill bara ha ett jobb, ett skitbra jobb som jag kan älska hela livet ut!
Finns en bra utbildning i Karlstad. EN...
Finns några andra på andra ställen.
Men jag har ingen lust att flytta längre bort än till karlstad.
Jag är för feg för det.


Tack god gud för inredningsprogram på tv!

Reality Killed The Video Star

Så heter tydligen Robbie Williams nya album som kommer ut 9 november :)
Hoppas det är bra! Känner för att gå på konsert igen, så jävla bra!

Jag känner ingenting

Varför tycker jag det är så kul att se på när andra spelar tvspel?
Jag är kanske den enda.

Imorn ska de tydligen regna ungefär hela dagen. Jag har körlektion vid 11 och ingen skjuts in till Torsby, så jag måste cykla. Men förhoppningsvis så kanske de inte regnar just när jag ska cykla :P
Lyckades förresten förut med att bränna en film och fixa ett omslag till fodralet :) Det blev ganska snyggt, men kanske lite pixligt.

Jag vill ha skräpmat ><

Hurra!

Idag fyller Steph år :) Grattis!
Och snart fyller resten år också :P

Jag känner mej glad, för Johan har kommit hem för idag.
Och nu ska Jag och syster handla, hejdå.

I blame the tequila

Jag är hemma nu. Kongsvinger är ett ganska mysigt ställe...
Jag och Johan har typ bara sett på film varje dag och han har somnat efter 10 minuter, hehe. Men jag gick faktiskt till köpcentret och kollade lite när jag inte hade nått att göra. Köpte ett par jeans (som blev skitiga nästa dag eftersom Johan tappade grillat kött på dom :P) Vi grillade med några av Johans arbetskompisar och drack lite. Man var tvungen att prata engelska och lyssna på norska samtidigt. Det blir ganska svårt efter ett tag märkte jag. Spelade lite badminton fast det gick inte så bra, hm. Sen drack vi tequila. Jag vet fortfarande inte vad som är så speciellt med det? Det är inte ens gott egentligen :P Jag satt tillslut efter flera toabesök och halvsov i en soffa medans vi väntade på taxi hem. Kom hem vid 5 eller nått :/

Jag har körlektion vid 5 sen. Vet inte vad jag ska göra tills dess. Finns det ingen som vill göra nått?

RSS 2.0